Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

η μίξ(α) τού μούχλα

ΜΕΓΑΣ στρατηγικός σύμμαχος της Αδαμαντικής Κοινότητας. Ανίατα εθιζμένος στις ακροάσεις ιπτάμενων δίσκων, τρίσκων και άλλων στρογγυλών αντικειμένων (με τρύπα στη μέση). Ψυχικά εξαρτημένος από τη συλλογή πληροφορΓιών για κακιτέχνες. Ρομαντικός. Ποιητής. Μπλογκεράς εξέχων. Και, εδώ και λίγες ώρες, βαφτιζμένος στα ύδατα (στα αέρΓια, για να ακριβολογώ) τα ραδΓιοφωνικά, μέσω ενός θεσπέσΧιου, δΓιαλεγμένου και ψαγμένου mix tape του, το οποίο εξαερώθηκε σε εκτός Θεσσαλονίκης Ρ/Σ. Του ευχόμαστε γρήγορη πρόζληψη στον Ριπάμπλικ. Ή, έστω, στον 88-τον-μισώ.

ένα από τα γκρουπ, τα οποία στο παρατσάκ δεν πρόλαβε να συμπεριλάβει ο Μούχλας ο ΜυστηρΓιώδης στο mix tape του: οι ανώμαλοι Turbonergo © Stian Andersen 2007.

ΓΣ

3 σχόλια:

mystery falls down είπε...

"...μέσω ενός θεσπέσΧιου, δΓιαλεγμένου και ψαγμένου mix tape"

"Του ευχόμαστε γρήγορη πρόζληψη στον Ριπάμπλικ. Ή, έστω, στον 88-τον-μισώ."

ΔυσδιάκρΧιτη η ειρωνεία σας, αλλά οφείλω να σας ευχΓαριστήσω ακόμα και για αυτήν.

Eπ' ευκαιρίας, θΕΟρώ, νομίζω ότι χωρίς τη βοήθεια του Θεού δεν θα είχα καταφέρει να πετύχω στη ζωή μου και στην πρώτη ραδιοΦΟΝΙΚΗ μου απόπειρα. Η ψυχική δύναμη που μου δόθηκε εκ άνωθεν, αλλά και η συζήτηση με τον πνευματικό μου πατήρ Ιωάννη (Sim AN 3) με βοήθησε να πιστέψω στην εαυτό μου.

ΥΓ. Ο δίσκος των ΤουρμποΝΕΚΡΩΝ είναι αξιόλογος. Τεράστια παράλειψη. Μεταδώστε τον εσείς σήμερα. Όπως και εκείνους των Liars, Dalek, EL-P, Amon Tobin, The Twilight sad...

Ανώνυμος είπε...

σε τίποτα δεν ειρωνεύτηκα. ξέρετε, μούχλα μου, ότι είμαι φαν σας. υποτιμάτε την εαυτό σας, αν δεν το πιστεύετε ότι σας θαυμάζω. δικό σας πρόβλημα. μειωμένη αυτοεκτίμηση λέγεται. discuss this with your thepapist. maybe you have the same therapist as frank black --who noze? (εδώ που τα λέμε, άσχημα θα σας ερχόταν ο κομν για προϊστάμενος;)

όσο για τον θεό: για τον θεό, φτάνει πΧια μαζί του! ο τρίσκος των δαιμόνων τού ντένιμ δεν με γοήτευσε με τις δέκα πρώτες ακροάσεις. αντιθέτως, οι γάλλοι catleya με τσυγκίνησαν.

εφκαρίστο για όλα,

γσ

Zpi είπε...

Συνκακητήργια στον αγαπητό Mouxla. Την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά αλλά δυστυχώς χαμένος στον κόσμο μου άργησα να ενημερωθώ για τη μετάδοση.

Mr mouxla να σΕ ευχηθώ και εις ανώτερα και κατέβασε λίγο στροφές για να σε προλαβαίνουμε.

Το playlist εξαιρετικακό. Mouxla μπορούμε να έχουμε μια δγιαδιΧτυακή κόπΧια?