Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

Ιούλιος 2007


η δράση των ‘διαμαντιών’ στον 9,58 τον Ιούλιο τού 2007

Αύριο πρωί, η Προϊσταμένη τού 9,58, ο Διευθυντής Ραδιοφωνίας τής ΕΡΤ3, η Γενική Διευθύντρια της ΕΡΤ3 και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τής ΕΡΤ3 θα βρουν στα ιντερνετικά γραμματοκιβώτιά τους τον απολογισμό μας για τον Γιούλη τού 2007, όπως αυτός πρωτο-δημοσιεύεται λίγες ώρες νωρίτερα στον μπλογκώνα μας:

1
Τρίτη,03Ιουλίου2007
● γενέθλιος ημέρα των ‘διαμαντιών’ στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ3: 3 Ιουλίου τού 1995 είχαν πρωτοβγεί στον αέρα (του 102FM) τα ‘διαμάντια’. Σήμερα, τα ‘διαμάντια’ θα πρέπει να είναι η παλαιότερη μουσική παραγωγή σ’ όλη τη Ραδιοφωνία τής ΕΡΤ3.
Επίσης, γενέθλια έχει και το blog μας (www.paoidgia.blogspot.com), το οποίο σβήνει δύο κεράκια από την τούρτα του! Και, για να ολοκληρωθεί η επετειακή τριπλέτα, το προφίλ μας στο ΜySpace, www.myspace.com/diamonds102fm, εορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας και δράσης.

2
Τετάρτη,11Ιουλίου2007
● ντεμπουτάρουν στα ‘διαμάντια’ οι Σουηδοί The Auto Dropouts με το CD τους, ‘Still waiting for Yom Kippur’. Γλυκιά ποπ, με κομψό και στιλάτο παίξιμο.

3
Πέμπτη,12Ιουλίου2007
● ντεμπουτάρει στα ‘διαμάντια’ η νέα εμμονή μας: οι αισθαντικοί Γάλλοι Catléya, με το θαυμάσιο CD τους, ‘Rien Ne Presse’. Ο δίσκος αναμένεται επισήμως στη Γαλλία κατά τις πρώτες μέρες τού Σεπτέμβρη, και όλοι μας απολαμβάνουμε τους Catléya σε αποκλειστικότητα. Χάρη στις περίτεχνες ενορχηστρώσεις και στο γοητευτικό στιλ τής chanteuse τους, Syrile, οι Catléya έχουν έρθει για να θρονιαστούν στο playlist μας! Ο λα λα!

Syrile: η φινετσάτη chanteuse των Γάλλων φίλων μας, Catléya

4
Τετάρτη,18Ιουλίου2007
● άλλος ένας δίσκος ολκής μπαίνει στο ρεπερτόριό μας: το ‘Histamin’ των Noρβηγών ΜyMidnightCreeps –και δη από νορβηγική κόπια! Τραγική συγκυρία: ο θάνατος -πριν από λίγες βραδιές- του ενός από τους δύο βασικούς συντελεστές τού γκρουπ, Bobby Cagehill (του γνωστού Robert Burås των Madrugada).


Οι Μy Midnight Creeps με τον Robert σε πρώτο πλάνο. Άδοξο τέλος για έναν ένδοξο.
5
Πέμπτη,19Ιουλίου2007
● συνομιλούμε τηλεφωνικά με τον Μιχάλη Σιώνα των διακεκριμένων Θεσσαλονικιών The Prefabricated Quartet, και χαρίζουμε προσκλήσεις για τη συναυλία τους το ίδιο βράδυ στο ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ τού ΜΥΛΟΥ.

6
Τρίτη,31Ιουλίου2007
● συνομιλούμε τηλεφωνικά με τη συνακροάτριά μας, Δανάη Μενεξιάδη. Η Δανάη εκπροσώπησε επάξια την Αδαμαντική Κοινότητα, τερματίζοντας επιτυχώς το Σάββατο 28 Ιουλίου 2007, στον Κολυμβητικό Μαραθώνιο τού Τορωναίου Κόλπου στη Χαλκιδική. Την άξιζε και την παράξιζε μια συνέντευξη η Δανάη στα ‘διαμάντια’!

Γιάννης Γ. Σημαντήρας, Τρίτη 31 Ιουλίου 2007

5 σχόλια:

Zpi είπε...

Ωραίες οι γαλλικούρες Τζόνι'μ. Ανεβάζουν το πρεστίζ της εκzombies.

Δόξα και τιμή στη Δανάη. Μας έπραξες όλους υπερήφανους.

Εύγε

Ανώνυμος είπε...

ζπάη, σ' αρέσουν τα γαλλικά (φιλιά), βλέπω.

γσ

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια σας λέγω ότι σας σκεφτόμουν κατά τη δΓιάρκεια, δΓιαμαντοαδερφάκια μου.

Γιάννη, απόλα τα new entries του μήνα, οι γαλλέζοι ήταν οι ωραιότεροι και ευγενικότεροι.

Ανώνυμος είπε...

οι Γαλλέζοι -απλώς, απλά και αλλιώς και ούτως- γαμούν, Δαν.

γσ

Ανώνυμος είπε...

Catleya-My midnight creeps-Δανάη