Παρασκευή 1 Ιουνίου 2007

o Mάιος μας έφυγε (με βήμα ταχύ)

Μας τελείωσε κι ο Μάης. Μας ξεπάτωσε κι ο Μάης. Μια που είχαμε ένα σωρό («ένα κάρο» θα έλεγαν οι πΧιο λαϊκίζοντες) ...έτσι... φάσεις να παρουσΧιάσουμε εναερίως.
Ημερολογιακά καταγεγραμμένες οι φάσεις αυτές αποτυπώνονται ακολούθως:

1
Τρίτη,01Μαΐου2007
● ξεκινάμε να μεταδίδουμε σε αποκλειστικότητα έναν νέο δίσκο, που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητος: το ‘7’ του συγκροτήματος Harmful (όπου και ο Billy Gould των Faith No More).
● ξεκινάμε, επίσης, να παρουσιάζουμε σε αποκλειστική προμετάδοση, σχεδόν ένα μήνα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τον νέο δίσκο, ‘Καλή Όρεξη’, του συγκροτήματος Μαύρη Μαγιονέζα. Μάλιστα, τα ‘διαμάντια’ παίρνουν μέρος στο ‘Καλή Όρεξη’, συνεισφέροντας, σε τρία τραγούδια, την πρόζα μιας, υποτίθεται, ραδιοφωνικής εκπομπής!


2
Πέμπτη,03Μαΐου2007
● χαρίζουμε δω­ρεάν (5 μονές) προ­σκλή­σεις για τη συναυλία τού Γιάννη Αγγελάκα και των Επισκεπτών στο Principal, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, το Σάββατο, 05 Μαΐου 2007.


3
Παρασκευή,04Μαΐου2007
● μια αξέχαστη τριπλέτα live τηλεφωνικών συνεντεύξεων στον αέρα τού 9,58 και των ‘διαμαντιών’: Μας μιλά τηλεφωνικά ο Σταύρος Χατζόπουλος των Deus Ex Machina (από την Αθήνα), λίγο αργότερα συζητάμε με τον Γιάννη Αγγελάκα, και προς το τέλος και με τον Σπύρο Γιασαφάκη τού γκρουπ, Δαιμονία Νύμφη.
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Deus Ex Machina, Scab Level, Sunsteps στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ, στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο βράδυ (Παρασκευή, 04 Μαΐου 2007), όπως και για το live των Δαιμονία Νύμφη στο Club τού ΜΥΛΟΥ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, το Σάββατο, 05 Μαΐου 2007.


4
Παρασκευή,11Μαΐου2007
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία τού Θάνου Ανεστόπουλου στο Ξυλουργείο τού ΜΥΛΟΥ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη, την Κυριακή, 13 Μαΐου 2007, την οποία και υποστηρίζουμε mediaκά ως εκπομπή.


5
Παρασκευή,18Μαΐου2007
● ακόμα μια ιστορική τριπλέτα live τηλεφωνικών συνεντεύξεων στον αέρα τού 9,58 και των ‘διαμαντιών’: Μας μιλά τηλεφωνικά ο Αλέξης Καλοφωλιάς των αναγεννημένων Last Drive (από την Αθήνα), λίγο αργότερα συζητάμε με τον Σίμο Νάνο, και προς το τέλος και με τον Δημήτρη Καραθάνο των Dread Astaire. Tι ραδιοφωνική νύχτα!
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Nάνων, Dread Astaire και Last Drive στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ, στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο βράδυ (Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007), στην οποία τα ‘διαμάντια’ είναι υπερήφανοι χορηγοί επικοινωνίας.

ο Νάσο Αβδαρμάνι κλέβει με τη φακό του μια στιγμή από τη ζωή μας με τουζ Drive στην Υδρόγειο


6
Τρίτη,22Μαΐου2007
● 100ό επεισόδιο των ‘διαμαντιών’ στον 95,8.
● ξεκινάμε να μεταδίδουμε -σε αποκλειστική προπαρουσίαση στη Θεσσαλονίκη- τον πρώτο δίσκο των Αθηναίων Dr. Atomik, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στα δισκάδικα μες στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου.
● ξεκινάμε, επίσης σε αποκλειστικότητα, να παρουσιάζουμε το demo των αξιαγάπητων Σκανδιναβών Mary’s Kids, οι οποίοι θα μας κερδίσουν με τον αφοπλιστικό ροκενρόλ αυθορμητισμό τους.


7
Τετάρτη,23Μαΐου2007
● ντεμπουτάρουν στα ‘διαμάντια’ οι Δανοί Breakers DK, με το άλμπουμ τους, ‘Here For A Laugh’, νιόβγαλτο στην αγορά των ΗΠΑ. Θα τους αγαπήσουμε αμέσως, χάρη στην ανεπιτήδευτη ευθύτητα των ροκενρολισμών τους.
● τηλεφωνική live συνέντευξη με τον Θεσσαλονικιό, Harry Electron, ενόψει τής (σημερινής) συναυλιακής εμφάνισής του στο Ξυλουργείο τού ΜΥΛΟΥ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη // δωροθεσία προσκλήσεων για τη συναυλία.


8
Παρασκευή,25Μαΐου2007
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Suicidal Tendencies στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ, στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο βράδυ (Παρασκευή, 25 Μαΐου 2007).


9
Tετάρτη,30Μαΐου2007
● αποκλειστικό ΜP3 των Dr. Atomik στο web blog μας. H διασκευή τους στο ‘See That My Grave Is Kept Clean’, η οποία δεν θα υπάρχει στον δίσκο τους.

Γιάννης Γ. Σημαντήρας, Παρασκευή 01 Ιουνίου 2007

16 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Όλ` αυτά σ` ένα μήνα τα κάναμε;
Εύγε Γιάννη! (Μην πω "μπράβο" και μου πεις για γαϊδούρια και λάσπες πρωτομηνιάτικα)
Ωραία φώτο. Ο μόνος μέσα στ` άσπρα εσύ ήσουν εκεί; Για τί όλος ο φόντοςςς μαύρος μου φαίνεται.

Καλά περάσαμε και πάλι.

Τώρα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε αδαμαντιστές και μη.
Θα το υποδεχτούμε και με πάρτυ, αν και όχι "μπιτς"...

Φένια

John G. Simandiras είπε...

- γεια σου, φένια, ποιήτρια!

γσ

Ανώνυμος είπε...

Γιομάτος ραδΓιο-φονικός μήνας, εξαντλητικός κ απολαυστικός, μας μπάζει με φόρα στον Ιούνιο για ακόμα δυνατότερες "φάσεις"

John-γερά-και μουσικά.

Καλό μήνα.

John G. Simandiras είπε...

δανάη, με γλύκανε αυτό το "φάσεις" σου πΧιο πολύ κι από ...you name it. σωστή φάση.

είθε ο ιούνιος να μην έχει εκδηλώσεις και άλλες κουραστικές δραστηρΓιόητες (γαμώ τον νικόδημό σου, που θα με μπριζώσει απόψε!):
i could gladly use some (any form of) rest.

γσ

Ανώνυμος είπε...

Μόλις βρήκα τις χειρόγραφες σημειώσεις που κρατούσα τη μέρα της συνέντευξης Last Drive/Νάνοι/Dread Astaire, αλλά μετά βίας βγάζω τα γράμματά μου. Μα τι καταπληχτικές φωτογραφίες βγάζει αυτός ο Avdarmani, έχω μείνει άφωνη, θέλω να την κάνω αφίσα. Μη γκρινιάζετε, καλύτερα να κουβαλιέσαι αναγκαστικά στο πάρτυ, παρά να θέλεις να πας αλλά να μη μπορείς. Καλά να περάσετε. And keep up the great work.

John G. Simandiras είπε...

well, first of all, you have been linked under 'ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΟΛΦΟΙ', as 'bitch'. Hope this is OK with you.

τι σημειώσεις κρατούσες;

γ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα σπουδαίο, μόνο μερικές απαντήσεις τους. Well my blog is not that great, not at all, but linking me is an honour. Of course it IS ok with me. "Bitch" is so..uh...έτσι...poetic.

Ανώνυμος είπε...

screw you, bitch!

it's not an honoUr.

it's an honOr!

you are supposed to be bitch, not brits!

j.

Ανώνυμος είπε...

Screw ME?! HONOUR, HONOUR, HONOUR! American english sucks. Their spelling, their accent, it just sucks. Even my spellchecker underlines "honor". Plus, look at it. Something is missing between O and R. The word (and not the "weaard") looks incomplete and oh so sad. Long live honour, humour, favour and licence.

John G. Simandiras είπε...

in that case, we are not speaking the same language.

it's no big deal. it's just the common ...language gap.

j.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γιάννη μας...
Πολυ χορταστικός o Μαϊος. Τον Ιούνιο τι μαγειρεύετε;
;)

Είμαστε όλοι αυτιά...

John G. Simandiras είπε...

τον ιούνη, λέω να πράξω δίαιτα.

έκανα μπάκα από το πολύ φαΐ.

ωστόσο, ό,τι και να μαγειρέψω on air, μαύρη μαγιονέζα θα βάλω.

χορταστική εποιητυχία στο άλμπουμ!

γσ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η μαγιονέζα παχαίνει..αλλά ξέχασα..εδώ μιλάμε για Μαύρη μαγιονέζα(όπως λέμε μαύρο χαβιάρι) οπότε επιτρέπεται.
Εντάξει Γιάννη..χαλάλι το τρέξιμο..η κόπωση..εεε και στο πάρτυ καλά ήταν!Kαμιά ανταποκρισούλα για boomstate?

mystery falls down είπε...

"Χαλάλι η κόπωση (αντιγράφω την Ντινιώ). Χαλάλι. Για να χτίσεις σπίτια απαιτούνται θυσίες (και καθημερινό τρέξιμο... για να συνεννοηθείς με τους εργολάβους). Εύχομαι να είστε πάντα υγιής για να χαίρεστε τα τρισεκατομμύρια ευρώ που λαμβάνετε μηνιαίως από την ΕΡΤ3 για παροχή υπηρεσιών."

Κάπως έτσι θα ξεκινούσε ένας κακοπροαίρετος άνθρωπος, αντί να σας επαινέσει για την προσπάθεια που καταβάλλετε καθημερινά να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες του φορολογούμενου πολίτη. Υπερβαίνετε τον εαυτό σας (με τα ψωρότρις που αμείβεστε. Άντε μετά να συντηρήσεις μερικές δεκάδες βίλες στο Πανόραμα) και κοιμάστε ελάχιστα. Και εκτός αυτών έχετε αναλάβει τη θεία υποχρέωση να μεγαλώσετε σωστά το παιδί σας.

Ο ΘΕΟΣ (ελπίζω να χαρίσει στην οικουμενική μπλογκάρα των Διαμαντιών μερικά uniques ακόμα) να σας βοηθάει!

Ανώνυμος είπε...

mystery να σκεφτείς καλά πριν ξαναπιάσεις στο βρωμόστομά σου τον Γιάννη Σημαντήρα. Είναι ο μέντοράς μου. Είναι πολύ σπουδαίος, μεγάλος γνώστης τήζ δισκογραφίας, ταλαντούχος και εργατικός ραδΓιοφωνάνθρωπος, όμορφος και ελκυστικός, δυναμικός και μοναδικός. Λατρεύω τα Διαμάντια. Είναι υπέροχη εκπομπή.
Άντε, με το καλό να μεγαλώσεις...

My revenge has jAst begAn. Join ... Meow to diamonds or leave from this great blog.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, Μαρία.