Πέμπτη 28 Ιουνίου 2007

Ιούνιος 2007 εν συνόψει

Πάει κι ο Γιούνης. Το reportάκι, που θα ταχυδρομήσουμε αύριο πρωί στους ιεραρχικά ανώτερούζ μας στην ΕΡΤ3, έχει ως εξής:


1
Παρασκευή,01Ιουνίου2007
● τηλεφωνική, live, συνέντευξη με τον Νικόδημο Τριαρίδη, της Run Devil Run Records, με αφορμή το πάρτι για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την ίδρυση της δισκογραφικής εταιρείας, το οποίο γίνεται το ίδιο βράδυ (Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2007) στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ, στη Θεσσαλονίκη).


2
Πέμπτη,07Ιουνίου2007
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Αυστραλών Dirty Three το ίδιο βράδυ (Πέμπτη, 07Ιουνίου 2007) στo Ξυλουργείο τού ΜΥΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη.


3
Παρασκευή,15Ιουνίου2007
● ξεκινάμε να μεταδίδουμε -σε αποκλειστική παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα και στην Ελλάδα- τον νέο live δίσκο τού συγκροτήματος Luca (‘Coming In For A Landing’).
● ξεκινάμε, επίσης σε αποκλειστικότητα, να παρουσιάζουμε τον νέο δίσκο, ‘Get The Gore’, των Gore Gore Girls, επίσης από νόμιμη κόπια του εμπορίου, όπως και στην περίπτωση των Luca. Nα σημειωθεί ότι ο δίσκος κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 26 Ιουνίου 2007!


4
Κυριακή,17Ιουνίου2007
● μια ειδική στιγμή για το blog μας, www.diamonds.explode.to: o από χρόνια αγαπημένος μας Ben Vaughn σε μια αποκλειστική γραπτή συνέντευξη για τα ‘διαμάντια’, στην αγγλική γλώσσα!



5
Πέμπτη,21Ιουνίου2007
● ένας εκλεκτός δίσκος, που έχει όλα τα φόντα να μείνει στη μνήμη των συνακροατών μας ντεμπουτάρει στα ‘διαμάντια’: το ‘Mad Country’ των Little Aida, βγαλμένο στην αναγεννημένη δισκογραφική ετικέτα (Second Shimmy την λέει πια) μιας σημαντικής προσωπικότητας του αμερικανικού underground, του Kramer!


Γιάννης Γ. Σημαντήρας

<< στη φωτογραφία: η Susannah Rubinstein (πλήκτρα, φωνητικά) των Aυστραλών Little Aida, που παρουσιάζουν κατ’ αποκλειστικότητα τα ‘διαμάντια’

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα δε θέλει κανείς να πει τίποτα για τον Ιούνιο?
Άρα ήταν όλα τέλεια.