Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Mάρτης2008:
ελθέτω η βασιλεία σου, Steve Wynn!

ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ ‘ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ’ τής εκπομπής; Μπα, ας μην ανακατεύουμε τους θεσμούς με τα συναισθήματα. Να τον πω ‘σταθερή αξία’; Άσε καλύτερα· θα νομίσει κανείς ότι μιλάμε για επενδυτικά χαρτιά στο Χρηματιστήριο. Πάντως, κάπως πρέπει να τελειώνει το ζήτημα (για να αρχίσει επιτέλους αυτή η ρημάδα η ανασκόπηση). Τραγουδοποιός ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας για τα ‘διαμάντια’. Αυτή η περίφραση περιγράφει επακριβώς τη σχέση τού Steve Wynn με την εκπομπή μας. Στα -συνολικά- 17 χρόνια των ‘διαμαντιών’, ο Steve είναι ο τραγουδοποιός με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταδόσεων στο πρόγραμμα. Δεκάδες μουσικόφιλοι τον έχουν ανακαλύψει μέσα από αυτές τις μεταδόσεις. Ο Μάρτιος τού 2008 χρωματίστηκε και αρωματίστηκε από την αποκλειστική τηλεφωνική συνέντευξή του στα ‘διαμάντια’ την Παρασκευή, 21 Μαρτίου, παραμονή τού «ακουστικού» live του στη Θεσσαλονίκη, με τον συνεργάτη του, Robert Lloyd (για το οποίο -εθιμικώ δικαίω- χαρίσαμε προσκλήσεις).
wynn: άσε, ρε siman, τώρα, που θα μας πεις και συ για ρίγες! (© νάσος αβδαρμάνης, 22μαρτίου08)

Νωρίτερα, στις 12 Μαρτίου, είχαμε ξεκινήσει την αποκλειστική μετάδοση του νέου, προσωπικού, άθλου τού Steve Wynn, του ‘Crossing Dragon Bridge’. Το ‘Crossing Dragon Bridge’ αναμένεται να βρεθεί στις προθήκες των μαγαζιών στα τέλη τού Απρίλη τού 2008. Στην ιστορία θα μείνει ως ο …σλοβενικός δίσκος τού Steve Wynn, αφού στη Λιουμπλιάνα έγινε το μεγαλύτερο μέρος τής …παρασκευής του.

Σλοβένοι και οι Psycho-Path. To ‘The Ass-Soul Of Psycho-Path’ (νέο άλμπουμ) των οποίων αρχίζουμε να μεταδίδουμε από τις 13 Μαρτίου, λίγες μόνο μέρες μετά την παραλαβή των αντιτύπων του από το εργοστάσιο!

Melée Psycho-Path is leaving her boots on @ Barakaarts Fest 2007 (pic by Dado)

Παρασκευή, 14 Μαρτίου, χαρίζουμε προσκλήσεις για το εορταστικό live (Paul Di’Anno) + πάρτι των Θεσσαλονικιών τσοπεράδων, συνεντευξιάζοντας εν τω στουντίω τον Γραμματέα τους (και αλλοτινό ηχολήπτη τής Ραδιοφωνίας τής ΕΡΤ3), Θοδωρή Λευθερούδη.

Πέμπτη, 27 Μαρτίου: στρέφουμε τα βλέμματα και τα αφτιά μας στο Βέλγιο, τσεκάροντας τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες των Mono’kiri τής πηγαία ερωτικής Caroline και των Needle And The Pain Reaction.

μικρός siman: ― κυρία, κυρία, μπορώ να πάω μια στιγμούλα στο μπάνιο;

Παρασκευή, 28 Μαρτίου: όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά τέσσερις τηλεφωνικές (όλες «ζωντανές») συνεντεύξεις. Mε Bokomolech, Coin, Infidelity και Play Our Music, ενόψει τής τριπλής συναυλίας στον ΜΥΛΟ, για την οποία (θέλει και ρώτημα;) προσφέραμε δωρεάν είσοδο σε φίλους τού 95,8.

Επίσης, τον Μάρτη τού ’08 θα τον θυμόμαστε για την «τρεχάτη αποφώνηση» τής Παρασκευής, 07 τού μήνα, όταν ο επίλογος γράφτηκε τηλεφωνικά από «κινητό» και τρέχοντας, σε πραγματικό χρόνο, έξω στην οδό Αγγελάκη! Σωστό ξεμούδιασμα; Just to keep fit, you know?

Kαι ήδη από τα μεσάνυχτα της 31 Μαρτίου 2008, αρχίσαμε να μεταδίδουμε τραγούδια από τη συναυλία τού Wynn στον ΜΥΛΟ. Την οποία σκοπεύουμε να μεταδώσουμε ολόκληρη στον 95,8 μες στον Απρίλιο! Ε, να έχουμε να συμπεριλάβουμε και κάτι στην αντίστοιχη ανασκόπηση του Απριλίου…

ΓΣ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα δΓιαμάντια έχουν ανοίξει τα φτερά τους (αυτά του δράκου) και δεν κρατΧιούνται πΧια με τίποτα.
We want (even) more!!!!

John G. Simandiras είπε...

γεια σου, ρε δανάη, με τα ωραία σου!

Ντη είπε...

...γιατί δεν αναφέρεις και τις κακιουλίτσες που λέγαμε,έναν ολάκερο μήνα για τον Chris E. ?
θα μου πεις, ο Στηβ κατάλαβε το αντίθετο, ότι τον γουστάρουμε πολύ,γι αυτό και θα μας τον κουβαλήσει next time.Χα χα,καλά να πάθουμε.
ΥΓ.Nice pics with the girls

Stamskoup είπε...

..ακόμη ένας (και σίγουρα όχι ο τελευταίος!) και 'γω, που γνωρίστηκε και με την μουσική του Steve Wynn (μεταξύ άλλων, εξίσου ενδιαφερόντων στα είδη τους)..να με χαρακτηρίσω 'Νεοπροσήλυτο' ; ..να το κάνω με μεγάλη χαρά!
..το ωραιότερο όμως σε όλα αυτά (κατά την ταπεινή νεοπροσήλυτη γνώμη μου!) είναι ότι γίνονται και συμβαίνουν χάρη στο μεράκι και στην πραγματική ταύτιση του Diamond Master σε αυτό που κάνει.. και γι'αυτό μένουν στην Ιστορία!

John G. Simandiras είπε...

ντινιώ και σταμάτης: δίπλα-δίπλα στα κόμεντ. δΓυο σπεσΧιαλίστες τού λόγου (και του χαμόγελου). σας ζηλεύω που είστε πάντα τόσο κεφάτοι και αισιόδοξοι.

Leigh-Cheri είπε...

Ωραίες στιγμές!!!
Όπως πάντα.

Κιπ ον γκοινγκ

John G. Simandiras είπε...

φένια, θενκς!

κιπ ον ράνινγκ!

haxou aka joy! είπε...

Ρε, συ, John,
(σόρι κιόλας για το "συ", αλλά μ΄αρέσει να βρίζω καμιά φορά) ανεβαίνεις, ανεβαίνεις, ανεβαίνεις...
Πού θα σταματήσεις, μας λες;

For you, sky is not the limit. Space is.

John G. Simandiras είπε...

χαξού, πόσα πήρες (ρε συ); πόσα σού έδωσα(ν);

aris.rocky_marciano είπε...

χε,χε,χε...και γαμώ τα σχόλια εκεί που ο sheman junior απευθύνεται στην δεσποινίδα caroline.
λοιπόν..ο μάρτης ήτανε πολύ καλός μήνας για τα δγιαμάντια.
ήτανε επίσης απολαυστικότατος για τους ακροατές της εν λόγω εκπομπίχλας(πόσο μάλλον αν είσαι συναυλιακός τζαμπατζής..χε,χε,χε..) διότι αυτοί ακριβώς οι ευφυέστατοι-(λόγω των επιλογών τους)-ακροατές,ζήσανε μεγάλες στιγμές.
δεν μπορώ βέβαια να αγνοήσω τις καινούργιες εισόδους στις πεζολίστες του μάρτη αλλά ούτε και τις κάργα ενδιαφέρουσες-(βλέπε steve wynn και bocomolech)- αλλά και με πολύ γέλιο-(βλέπε λεγόμενα ενός που συμμετέχει σε κάποιους coin από την καβάλα)- τηλεφωνικές κουβέντες-συνεντεύξεις.δεν γίνεται επίσης για κανένα λόγο να παραβλέψω την αψογότατη δουλειά που κάνανε οι κειμενογράφοι με τις ατάκες αυτού του μήνα(οι καλύτερες της χρονιάς,το λέω υπεύθυνα) και δεν μπορώ με τίποτα να μην αναφέρω το γεγονός οτι δγιαμαντικότατα και τζαμπατζήδικα παρακολούθησα 4 τουλάχιστον live αυτό τον μήνα.
η κορυφαία στιγμή όμως για μένα,έτσι όπως την εξέλαβα με την δική μου διακριτική ικανότητα είναι με διαφορά αστρικών χιλιομέτρων ,η αποφώνηση μέσω τηλεφώνου ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός διέσχιζε τρέχοντας την αγγελάκη.χε,χε,χε..
απεριόριστο respect.όταν οι άλλοι πηγαίνουν ο γιάννης έχει φτάσει και έχει επιστρέψει πίσω(εδώ και χρόνια).πότε θα βαρεθείς ρε bro να παίζεις μπάλα μόνος??
δεν θέλω αστειάκια για την κυργιακή όπως,λούφαξε στην γωνιά του μετά την τεσσάρα.χε,χε,χε.πολύ γέλιο όταν το άκουσα.απο τον junior θα το βρείς.

John G. Simandiras είπε...

γάμησέ τα, άρης: το έχω ήδη βρει από τον γιο (ρε, γαμώ τον greer μου, μέσα!) εμπρός για περισσότερες τζαμπέ συναυλίες!

γσ

Ανώνυμος είπε...

έχω την εξής απορία: προς ποια κατεύθυνση της Αγγελάκη έτρεχες, J.G.S., κάνοντας την αποφώνηση; προς την Εγνατία ή προς την παραλία;

με εκτίμηση.

John G. Simandiras είπε...

...όταν βγήκα από το "ραδΓιομέγαρο" της (αγγελάκη) 14, ένιωσα σαν τον ηρακλή: "και τώρα, πΧοιον δρόμο παίρνουμε: της αρετής για τής κακίας;". κοντοστάθηκα λίγο, έχοντας πάντα το κινητό μου στ' ακουστικά. έριξα μια ματΧιά στον δρόμο τήζ βολής. την κατηφόρα εννοώ. σκοτάδι. καθίζματα και εμπόδΓια. κοίτακσα και προς εγνατία. ημίφως. ανοιχτωσΧιά. και πήρα να τρέχω χαλαρά προς τα πάνω, προς εγνατία, έχοντας την έγνοια να μην πηγαίνω και πολύ γρήγορα, και κουνάει το καλώδΓιο των ακουστικών/του μικροφώνου, και γίνονται θορυβίσκοι, και δεν καταλαβαίνει ο ακροατής τα πολύ σημαντικά που είχα να poe.