Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

midnight FRI21MAR08, Steve Wynn on ‘diamonds’

We are extremely (yeah, extremely) proud to present Steve Wynn’s exlusive (that’ s right: exclusive) interview to our radio show.

Thanks to everybody involved, and special (exactly: special) thanks to Nassos for doin’ the dirty job of uploading. Thanks to everybody that listened.

So, here is a piece of radio history, for free:

JS

Steve Wynn and John Simandiras doing an after-show quick (videotaped) interview for kazandb’s archives, backstage @ Thessaloniki (photo: Nasso Avdarmanis --thanks Na sso: μη βγάζεις με φλας, ρε, θα φρικάρει ο καμεράνθρωπος, χα χα χα...)

ΤΗΕ THANKYOUs DEPARTMENT: Xρωστώ ευχαριστίες. Στον Αιμίλιο Κατσούρη και στη Φωτεινή Παπαχατζή. Οι δΓυο τους με ευγένεια και με υπομονή «έκλεισαν» τη συνέντευξη. Στη Βάσω Αμπατζή από τη Γραμματεία τού 9,58. Η Βάσω μού βρήκε κενή ώρα στούντιο, χάρη στην κατανόηση του συναδέλφου Κώστα Μπέσιου, τον οποίο επίσης ευχαριστώ. Στον Οδυσσέα Ράπαντα, ο οποίος μαστόρικα ηχογράφησε την τηλεφωνική, και την μόνταρε μετά. Σε έναν ακόμη ηχολήπτη τής ΕΡΤ3, τον Γιώργο Λιάκη. Ο Γιώργος ταχτοποίησε τα κομμάτΧια της συνέντευξης, και τα ετοίμασε προς μετάδοσιν. Στον τεχνικό Χρήστο Χρηστίδη. Κονσόλεψε το ειδικό λάηβ τής Παρασκευής. Ειδικές ευχαριστίες στην Προϊσταμένη τού 9,58, Εύα Μέρτζου για την υποστήριξη και στη συνεργασία.
Αλλά το πΧιο μεγάλο ευχαριστώ πάει στον Στηβ μας και… και σε όσους συνακροατέζ μας έφυγαν χαμογελώντας από τα ‘δΓιαμάντΓια’ τής Παρασκευής. Αν δεν ήμουν σίγουρος ότι, εκτός από μένα, η σημερινή εκπομπή θα είχε μεγάλη σημασία, σημασία ζωής τολμώ να πω, για αρκετούς άλλους, δεν θα είχα κάνει το, εκτός προγράμματος, λάηβ.- ΓΣ

12 σχόλια:

aris.rocky_marciano είπε...

πρώτος και καλύτερος,πολύ χαίρομαι..
δεν θέλω ξανά να γράψω ένα κατεβατό επαινετικά σχόλια τα οποία αξίζουν και με το παραπάνω,στον sheman και το επιτελείο του(νάσος,οδυσσέας κλπ χε,χε,χε..),γι'αυτό θα αρκεστώ να πώ οτί έχω κουραστεί να εκπλήσσομαι θετικά..
ως πότε θα συνεχιστεί αυτο?ώς πότε θα προσφέρεις στο διψασμένο για πολιτισμό(χε,χε,χε..) ακροατήριο άρτιες παραγωγές,συνεντεύξεις και αψεγάδιαστα show?τι θα γίνει ρε φίλος,μήπως να έχουμε άλλα??..

σοβαρά τώρα μία παρατήρηση.η punk αρτιότητα των δγιαμαντιών που ήρθε ως φυσική εξέλιξη στο πέρασμα του χρόνου σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς,έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό τα χαμηλά ταβάνια αυτής της πόλης αλλά και της άλλης,-αθήνα..(στον πειραιά δύσκολα είσαi,εκεί έχει blasphemy.gr χε,χε,..έχω τις αδυναμίες μου τί να κάνω.)
καταλήγοντας,,τα δγιαμάντια παίζουν σε γήπεδο χωρίς αντίπαλο και ανταγωνισμό..κρίμα βέβαια αλλά εμένα δεν με νοιάζει αφού αισθάνομαι υπερήφανος και τυχερός ακροατής(και τζαμπατζής.. χε,χε) των δγιαμαντιών.
πολύ καλό το live και πολύ καλός κόσμος στο σύνολό του(κάτι που είχα πολύ καιρό να δώ σε συναυλιακό δρώμενο.)

John G. Simandiras είπε...

άρη, πώζ να σε ξοφλήσω, ρε ξάε(ε)φε; έλα να φάμε μαζί. μπαζμάτι μαγειρεύω. πλάκα κάνω. θα μου το φας όλο.
όλα εντάξει, ρε μπράδερ. όλοι ήμασταν ευπρεπώς ενδεδυμένοι, χαμογελαστοί, ένας κι ένας στο λάηβ... θέλω να πω: ωραίοι ήμασταν, αλλά πόσοι ήμασταν; 100 δαχτυλοδειχτούμενοι. θα μου πεις: "με το ζόρι να έρθει ο κόζμος στη συναυλία;". θα σου απαντήσω: σε λάθος πόλη ζούμε, κι εσύ κι εγώ και αρκετούτσικοι άλλοι. η λύση, βέβαια, δεν είναι να μετακομίσουμε στον πειραιά, χα χα χα...

Leigh-Cheri είπε...

!!!!!
Νομίζω πως το μόνο που θα κάνω τώρα είναι να επαναλάβω όσα ήδη είπε ο Άρης, ενισχύοντάς τα.
Νιώθω κι εγώ πολύ τυχερή ως ακροάτρια των ΔΓιαμαντΓιών, πιστεύω κι εγώ ότι τα δΓιαμάντΓια παίζουν σε γήπεδο χωρίς αντίπαλο και ανταγωνιΖμό, μόνο που εγώ, δεν εκπλήσσομαι πια μετά από τόσο καιρό, αλλά ξέρω πως βαδίζω με ασφάλεια μαζί σας. Κι αν χθες ήμασταν 100 δαχτυλοδειχτούμενοι, τιμή μας. Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να είμαστε σ' αυτούς που διαφέρουν, ξεχωρίζουν και δεν μασάνε ό,τι τροφή τους πασάρουν οι έμποροι/καταστροφείς της τέχνης(και όχι μόνο). Μακάρι να ήμασταν περισσότεροι, αλλά είμαστε εδώ με μουσικές που ελευθερώνονται στους αιθέρες κάθε βράδυ. Μπορεί δηλαδής να μας βρει ο καθένας και να ακολουθήσει. Ας το πράξει.

Εγώ τον Steve δεν τον ήξερα μέχρι που άρχισα ν' ακούω ΔΓιαμάντΓια. Σ'εμπιστεύτηκα στην προηγούμενη συναυλία του, όπως και σε άλλα ακούσματα αργότερα, και δεν απογοητεύτηκα ποτέ.
Και το χθεσινό live ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση και χαίρομαι που ήμουν μαζί σας ξανά και θα μπορώ να λέω και γι' αυτό:"ήμουν κι εγώ εκεί".

Ο Steve unplagged, υπέροχος για μένα και αξιαγάπητος, γενικώς. Μόνο που ομολογώ, μου έλλειψε η Linda Pitmon.
Όμορφη βραδιά. Θενξ Σημάν.

Φένια

ΥΓ: Γκρέιτ φώτο. Από κάθε άποψη:-)

John G. Simandiras είπε...

φένια, εκτός από συγκινητική, είσαι (πάντα) εύστοχη στις κρίσεις σου. με παρηγορούν αυτά που γράφεις. δεν θα φύγω -σύντομα- για τον πειραιά.

γσ

John G. Simandiras είπε...

μόλις τηλεφωνηθήκαμε με αιμίλιο. στην άρτα, στο εκεί ακουστικό γκιγκ τού στηβ, κόπηκαν 200-220 εισιτήρΓια, δεν θυμάμαι ακριβώς ποόσα μού είπε ο αιμίλ. άλλος για άρτα; άλλος για ελληνική περιφέρεια;

Leigh-Cheri είπε...

Σιγά μην σ' αφήκουμε να φύγεις για Πειραιά! Επιχείρηση απαγωγής που έχει να πέσει!
Αν είναι για περιφέρεια πάντως, εγώ ακολουθώ με χίλια!!!

John G. Simandiras είπε...

...τρέχοντας ακολουθάς;

Ανώνυμος είπε...

Γεια χαρα και απο μενα. Χτες το live ηταν καταπληκτικο. Βεβαια ο Στιβ συνεβαλε σε αυτο. Θα συμφονισω με αυτο που ειπε ο Γιαννης χτες οτι ο Στιβ ειναι χαρισματικος. Η μεγαλη παρεα γουσταρε τρελα εχτες το βραδυ. Αντε Νασο να δουμε ολη την fotoδλουλεια σου.
Πετρος

Leigh-Cheri είπε...

ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΣ???
Τώρα που έχω και τα κατάλληλα παπούτσΧια! Αλλά μη μ' αφήκεις ν' αγκομαχώ από πίσω, ΕΤΣΙ?

John G. Simandiras είπε...

πετρή, εσύ είσαι μεγάααλη μορφή. να σε χαίρεται η γεωργία σου.

φένια, εσύ είσαι επίσημη αθλήτρια. σπουδαγμένη. με πτυχίο. εγώ ερασιτέχνος.

γ

haxou aka joy! είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

* Steve and Cman, great suits!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και απουσίασα από την όλη χμ..χμ.. "φάση" θα πω μόνο αυτό:

Γιάννη, να καθιερώσεις live δΓιαμάντια ΚΑΙ την Παρασκευή! Θα είναι πολύ καλοδεχούμενα.