Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2006

cape fearLESS: Juliette Lee-MAN-ewis

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2006, λίγο περαζμένες δώδεκα το μεσημέρι, τα βήματά μου με οδηγούν (να δώσω και μια κάπΧοια πXοιητικόητα στο κείμενο, μην τα ισοπεδώνουμε όλα) στο Λιμάνι στην Αποθήκη Γ, στη Θεσσαλονίκη. Όπου θα δοθεί συνέντευξη Τύπου τής Juliette Lewis και των Licks, στο πλαίσΧιο (ή στα πλαίσ-ι-α, για τους πλεονέχτες, που συν τοις άλλοις, αποφεύγουν και το Χ). Η Juliette και οι Licks δεν αργούν να λάβουν θέση στο λεγόμενο πάνελ. Όλοι τους έχουν νααα κάτι χαμόγελα, άρα είναι χαρούμενοι. Πρόθυμοι. Φιλικοί. Προσεγγίσιμοι ας υποθέσομε.

φωτό: ΓΣ, πωτό: νερό (ΑΥΡΑ, 330ml)

Ειδικά η Juliette, γνώστρια και δεινή παίχτρια ΚΑΙ του επικοινωνιακού παιχνιδΓιού, αγόγγυστα θα υπομείνει όλα τα προς δΓιεκπεραίωσιν, ερωτήσεις, ειδικές τηλεοπτικές συνεντεύξεις για την ΕΡΤ∙ ποζαρίζματα για όλους, ερασιτέχνες και φριλάνσερ φωτογράφους∙ ποζαρίζματα για το αρχείο τού Φεστιβάλ∙ υπογραψίματα αυτογράφων και όλα τα ρέστα και τα συμπαρομαρτούντα. Ασούμε. Την Πα.Οι.ΔΓια. εκπροσώπησε η ημιβλακειόηζ (=ημιβλακειότης) μου, η οποία τής απηύθυνε και ένα από τα ελαχιστότατα ερωτήΓματα (δΓιότι, για να ρωτήσεις, πρέπει να γνωρίζεις κάτι για αυτόν τον οποίο θα ρωτήσεις, και οι περισσότεροι εκειμέσα, δεν ήταν και πολύ προπονημένοι γνωστικά, σε σχέση με τα μουσικά κατορθώματα τής Julie, για να το πω κομψά, και για να μην γίνω έξτρα κακός και δηχτικός...).

ΓΣ: — Ηey, Juliette. I’m John.
JL: — Okay.
ΓΣ: — Ι’m excited to meet you here. I’m one of your MySpace friends.
JL: — Ha, ha, ha... (ξεραίνεται στα γέλια, σαν να της καθαρίζουνε αβγά∙ μα τόσο αστεία τής το είπα;)

ΓΣ: — How has your atittude towards people changed, since you started playing rockNroll? How has rockNroll changed you as a personality?
JL: — I don’t know; it made me more ...fearless. And I always had this insight, and then, by ... (μου λείπει η λέξη, δεν βγάζω τι έγραψε ο κασετοφωνάκηζ μου) dreams, it made me more hungry, more fearless, more filled with lust (μάλλον), coz I get to connect with people in such an intimate way. But I really like it!
ΓΣ: — Thanx a lot. See you at the show.
JL: — Yeah, you better come! (γεμάτη ενθουσΧιαζμό! και πώζ να μην είναι, όταν την είχαν φλομώσει οι σινεφίλ με κινηματογραφικά θέματα, την ώρα που η ίδΓια έχει το μυαλό της στο ροκενρολίζειν;)
ΓΣ: — Sure, I will. Have a nice show!

Γιάννης Σημαντήρας

julimanicks 25νοε06, φωτό: ΓΣ

O NAΣΟΣ ΑΒΔΑΡΜΑΝΗΣ, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΗΒ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΕΝΔΕΙΧΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΖΑ, ΣΤΟ ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΩΣΤ. ΜΟΛΙΣ ΑΞΧΙΩΘΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΓΚ, Ο ΝΑΣΟΖ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΕΙ (βλαμμένο ρήμα) ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑ

Με ρέγουλα, μην τρελαινόμαστε, να έχουμε να κάνουμε κάτι τις επόμενες ημέρες.

ΓΣ

13 σχόλια:

Zpi είπε...

και τελικά τι ρώτησες;
Αν είναι περήφανη που σε έχει φίλο;

Ανώνυμος είπε...

- Kάτσε, ρε πασά μου, τι βΓιάζεσαι; Πού θα πας; Έχεις δουλειές κυργιακάτικα; Ο Μπλόγκερ έπαθε -στο πΧιο ζουμερό σημείο- μια από τις συνήθεις εμπλοκές του. Με τον πόνο μας παίζεις; Εδώ και δΓυο ώρες στο περίμενε είμαστε. Δείξε λίγη υπομονή λεβέντη μου. Στη συναυλία έφαγες δΓυο ώρες ορθοστασία, και τώρα ξέμεινες από υπομονές;

No further questions, your honor.

ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Ωωωχ, έμπλεξες με τους φεστιβαλι(κα)κούς για το χατίρι -ή μήπως χατήρι;- της Ιουλιέτας ασούμε; Μην την παρεξηγείς που γέλασε, χάρηκε γιατί βρέθηκε κάπΧοιος που να γνωρίζει τη μουσική της δραστηρΓιό'ητα, η κοπέλα...

Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν πρέπει να αεριστούν όλα τα Τζουλιετικά ποστ μαζί. Λίγο - λίγο, μην πάθουμε κι overdose ασούμε!

ΜάκΧια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Ε σ` αυτή τη φωτογραφία τουλάχιστον, μπορείς να την πεις και Juliettάκι. Εύγε Σημάν!

Όχι βρε Zpi!
Ρώτησε ο άνθρωπος: "Δηλαδή;"...
Γι αυτό και μετά σιωπή. Κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά της είπες ότι είσαι ο Τζον και σου απάντησε"ok"?Δηλαδής εγκρίνει το όνομά σου ή το οκέι της σημαίνει "go on",κοινώς πέρνα στο παρασύνθημα μεγάλε ή είναι εκείνο το απακσιώτικο "it's ok",σαν να λέμε το ελληνικό γαιδουρινό"ε και"?Πές και Σημαντήρας να ενθουσχιαστεί και να καταλάβει ότι είσαι ο μοναδικός παραγωγός που την έκανε γνωστή στα αυτάκχια μας..ούτως ειπείν αν περίμενε προώθηση από τον ανταγωνιζμό..ζήτω που καήκαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι. Πρώτα ο Σημάν που πραξε την από ραδΓιοφώνου προώθηση, μετά ο tertulianos που πραξε την διείσδυση στα χολιγουντΓιανά της άδυτα a traves el internet, πώς να μην τινγκάρει ο μύλος με το ερεθιΖμένο κοινό της Θεσ/νίκης.
Φαντάσου να `ταν κι άλλοι να λέγανε γι αυτήν!

m.hulot είπε...

[the day i held juliette's ντραγκς]
η σελίδα της στο myspace δεν είναι της juliette, αλά του αδελφού της [ίδιος η juliette, με πιο μεγάλο βυζί -γιατί πιο μικρό απ' της juliette δεν γίνεται]...
επίσης, τα ναρκωτικά τα φυλάει σε ένα κουτί από νεσκαφέ. στη φωτογράφηση μου το πέταξε στα μούτρα και μου είπε hold my drugs -και ο βλάκας δεν το άνοιξα να δω τι στο καλό παίρνει και χτυπιέται έτσι nonstop!

Zpi είπε...

Μα τον αλήτη τον Juliettαδερφό μας κορόιδεψε. Ρε Hulot λες να ήταν ο αδερφός της προχθές πάνω στη σκηνή;-)


ΥΓ:Επρεπε να αλλάξεις το κουτί με καφέ...

Ανώνυμος είπε...

Αφήνω στην άκρη το γεγονός ότι η Juliette είναι μια καθαρόαιμη ροκενρόλισσα, γιατί είναι πασιφανές...
Με όλη αυτή τη συζήτηση για την
α-βυζία της juliette, γουστάρω τη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ JULIETTARA ακόμη περισσότερο: με τον ασυναγώνιστο ερωτισμό της (που ξεχειλίζει χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια, αντίθετα με πολλές δήθεν αισθησιακές σιλικονογεμισμένες σταρ) φαίνεται να λέει : κορίτσια, απενοχοποιηθείτε κι αγαπήστε το σώμα σας, όπως και να είναι. Αγόρια, δείτε μια γυναίκα που απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς και εραστές, αν και δεν έχει αναλογίες πορνοστάρ!

ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΤΑΣ
(και ειδικά ο έρωτας με τέτοιες κοπελάρες σαν την Juliette.) Αλλα φυσικά, όπως είπαμε , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ή, αλλιώς, "γούστα" είπε το γουρούνι και κατάπιε το σαπούνι...

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση: αυτό το "κορίτσια, απενοχοποιηθείτε κι αγαπήστε το σώμα σας, όπως και να είναι. Αγόρια, δείτε μια γυναίκα που απολαμβάνει πολλαπλούς οργασμούς και εραστές, αν και δεν έχει αναλογίες πορνοστάρ!" ισχύει και για μας που έχουμε κατιτίς παραπάνω σε κιλά? Ή εκεί ανακρούετε πρύμναν?

ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΣ ΟΥΤΩ Ή ΑΛΛΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μα, φυσικά ισχύει για ΟΛΕΣ, όπως και να είμαστε! Γι αυτό και δεν έγραψα "αδύνατα" κορίτσια απενοχοποιηθείτε...η Juliette έτυχε να έχει μικρό στήθος, αλλά τι κάνει γι αυτό; ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ. Μακάρι όλοι να της μοιάσουμε λίγο στη μαγκιά.

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΣ"

Ανώνυμος είπε...

Αχ πες τα, βρε Χα! Να μου ζήσεις... Αμάν πΧια με τις αναλογίες ασούμε. Αν κάτι δεν αξίζει ν' αλλάξεις για έναν άντρα, αυτό είναι το νούμερο του σουτιέν σου (Νομίζω ότι γενικώς δεν αξίζει ν' αλλάξεις τίποτα -σ' όσους αρέσουμε, στην τελική- αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...).

Δανάη μου, παραπάνω κιλά, εσύ; Τι άλλο θ' ακούσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Thanx, Χριστίνα μου! Και το τελευταίο σχόλιό σου προς τη Δανάη τεκμηριώνει άψογα αυτό που λέω : προφανώς την ξέρεις, προφανώς είναι μια ωραία κοπέλα και προφανώς έχει λανθασμένη άποψη για τα κιλά της. ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.

(εδώ δε θα ταίριαζε πού ωραία και "90 -60 -90" του Σαδίκη; ας κάνω ένα διάλειμμα να τ΄ακούσω...)

Α! ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΕΡΩΣ...μην ξεχνιόμαστε...