Σάββατο 23 Ιουλίου 2005

ΗδοΝικόλ

Στους ψυχρούς και ρουζ καιρούς που απομυ-ζούμε, κάπγοιοι τεμπέληδες της ύπαρξης δγιατείνουν πως μόνη δγιέξοδος είναι η Ηδονή. Με απροζδγιόριστη αφορε-μι, αποφάσισα να μοιραστώ με τα απανταχού Δγιαμαντοπαίδια το παρακάτω σύντομο ποιηματάκι. Του επισημοφόρεσα τον τίτλο ΗδοΝικόλ και με αυτό πράττω το έλα ντε-μπούτο μου στο ιστολόγιο των Παοιδγιών.

ΗδοΝικόλ
του Μαρκ, Ου Αγγέλου

Η Νικόλ πρέπει να πράττει καταπληκτικό κρεβάτι

Αυτό στα φωναχτά προδίδει η μπεζ-βγεζ αύρα του εραστή της
Μελιτζανί βαμμένοι κύκλοι κι ένα αχ(γ)νό χαμογελάκι
ωσάν σκυφτός προβάλλει στο ηδονικόλ μπαλκόνι

Την ξέρω χρόνια τη Νικόλ - ή μήπως όχι;
Η πιο γερή ανάμνησή της, παιδί ακόμη
μια καστανί φιγούρα σε φίνο σωματάκι

Μια αναζήτηση στου Μπάμπη Ινιώτη
του όρου "ελευθεριότη(ς)"

Μα βέβαια. Είναι η δική μας Νικόλ. Είναι η Νικόλ ολονών μας.

6 σχόλια:

Zpi είπε...

Αδερφέ ασουμιστή Μαρκ ομολογώ ότι εξεπλάγην απο το ποιηματάριο σου. Δε μας έχεις συνηθίσει σε ποιήματα τέτοιου ύφθους.Όπως και να έχει νιώθω υποχρεωμένος να σου δώσω συγχαρησιχτίρια για να την καταστροφή μέτρου και ομοιοκαταληξίας.
Εύγε νέε μου
Keep on

Ανώνυμος είπε...

Ημιάθλιο, ημιχάλια, ημιφρίκη, όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα ημιποίημα δγιαμαντοπαιδγιού. Συνακροατή και ημι-συν-αδερφέ Μαρκ συν-χαρ-ητίργια (ή συγχασιχτήρια) μ αρεσε πολύ το δ-ημι-ούργημα σου. Αφτά. Γκαμπρέν.
LINUX ROCKS
_Σλέιερ_

amarkos είπε...

Ύψιστε zpi, συνάθλια slayerrrrrrr ευκαρίστο απ' τα χy της καρδιάς μου για τις κακολογίες σας. Σας υπόσχομαι να συνεχίσω ακάθαρτος.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς μας ξαναήρθες στην οικογέν-ια Μαρκ! Ωραία, ποιητική επαναφορά, πολλά υποσχόμενη για το ποιητικό μέλλον των απαντάχού ΔΓιαμαντιστών! ( Τώρα μάλιστα που συ-ζητΧιέται και η έκδοση των ποιματαρΓιών μας... Άλλο καΛό να μην τον βρει τον κοσ-Μάκη!)
Ο πρόσ- Θειος χιαστός σου, καΚά;
Το ελπίζω. Γιατί με το φαιδρό υπουργείο του "τρεξίματος" που μου ανέθεσε ο Ημικάκιστος ΗμιΣημάν, σύντομα θα πρέπει να σ` αρχίσω στην προπόνηΞη! Και-όσο κι αν έχω εξασκηθεί στην κακότητα- θα έχω τύψεις αν δεν είσαι καΚά.
(ΧΑ ΧΑ! Αν πράξουμε το Σημάν ΗμιΣημάν, τι μένει; Σκέτο Ση;)
Περιμένουμε α-γωνιοδώς νέο πόνημα!
Φένια

Ανώνυμος είπε...

Φένια ορθότατη η σκέψη σου, ο 'ΗμιΣημάν' είναι και 'Ση' και για συνεχίσω την σκέψη σου, ο 'ΗμιΝτήρας', 'Ντη'. Άρα συνεπάγεται ότι ο 'ΗμιΣημαΝτήρας' είναι και 'ΣηΝτη'. Αυτό μπορεί να γραφτεί έτσι, αλλά επίσης μπορεί να γραφτεί και 'CD', '+τη', η απλώς 'Σίντυ'. Δγιαλέχτε κόσμε...
Νάσος

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε n! Είπα κιεγώ μια μπιμπ-ία, αλλά εσύ το παραπήγες! Εδώ, το θέμα μας είναι ο Mark-angel!Και η ΗδοΝικόλ που προάγει την κοινοκτημοσύνη αφού είναι "ολονών"!