Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

αφιέρωμα και συνέντευξη

Mερικές φορές, οι καταστάσεις παίρνουν πρωτοβουλία, και σε οδηγούν. Όπως τώρα, που, χωρίς να το καταλάβουμε -σχεδόν έγινε μόνο του-, τα δΓιαμάντΓια μπήκαν σε ένα άτυπο, αλλά ουσιαστικό, αφιέρωμα σε επίκαιρους δίσκους ελληνικών συγκροτημάτων. Η αρχή πυροδοτήθηκε από το λάιβ άλμπουμ των Μωρών Στη Φωτιά, και ο κύκλος, θαρρείς, ολοκληρώνεται με το νέο στούντιο άλμπουμ των Διάφανων Κρίνων. Ενδιάμεσα: μια σειρά από καινούργιους δίσκους, αλλά και από ντέμο, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται σε αποκλειστικότητα. Οι Green Goblins, βασιλείς των playlist μας αυτήν την εποχή, οι Dope Town, γεμάτοι όρεξη και νεύρο, οι πιο μελωδικοί και σοφιστικέ Laissez Faire, οι διεθνούς προοπτικής Beyond Perception, Τα Ψύχουλα. Το νέο, ακόμα ανέκδοτο Coin, η λίστα είναι μεγάλη... Jake Leg, Flakes, 2L8, Mary & The Boy, Ενδελέχεια... οι ιδρωτογόνοι Bad Movies... όλοι αυτοί δίπλα σε Αμερικανούς, Γάλλους, Αυστραλούς ροκενρόληδες.
Σκεφτήκαμε, λοιπόν, ότι η τούρτα πρέπει να έχει ένα κερασάκι, για να δείξει πιο όμορφη. Με το σκεπτικό αυτό, έχουμε καλέσει στο στούντιο του 95,8FM τής ΕΡΤ3 τον Θωμά Γλάβενα της On Stage Records, έναν γνήσιο και αθεράπευτο αφισιονάδο τής δισκογραφίας. Την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, τα μεσάνυχτα, θα συζητήσουμε μαζί του. Και θα χαρίσουμε cd τής Οn Stage. Αγαπητοί συνακροατές, εξασφαλίστε έγκαιρα θέση!

διαδικτυακές βοήθειες:

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία η αποψινή εκπομπή. Καιρό είχαν να με συγκινήσουν τα ΔΓιαμάντΓια. Εύχομαι να ήμασταν πολλοί όσοι το μοιραστήκαμε.
Άκουσα και την ατάκα που επιθυμούσα και κρίνω ότι ταίριαζε στην περίσταση της προηγούμενης Πέμπτης. Μου έχουν λείψει αυτές οι ατάκες. Θενκς!

Αναρωτιέμαι πότε μετέδωσες το νέο των Κόιν κι εγώ το έχασα. Πάλι μαλλί στέγνωνα;

Ντη είπε...

Ώπα!Να και ένα ακόμα άτομο που στεγνώνει το μαλλί του,λίγο πριν αρχίσουν τα Δγιαμάντγια!Και γω που νόμιζα πως είμαι η μοναδική..

John G. Simandiras είπε...

Nαι, δεν είχε περιττά και κοιλιές η εκπομπή. Είχε ταχύτητα και παλμό. Ικανοποιημένος έφυγα από το στούντιο. Και, τεχνικά, συντονιστήκαμε με τον Τρυφ μια χαρά, παρά τουζ μήνες που είχαμε να συναντηθούμε σε 'δΓιαμάντΓια'. Αλλά, για να πω την αλήθΧεια, εγώ έκανα μερικά λάθΧια, που δεν μ' άρεσαν. Επίσης, δεν έχω "εικόνα" τού πώζ βγαίναμε έκσο, γιατί είχα τόσο τσιτωμένα τα ακουστικά, ειδικά στουζ μπαντ μούβις, που άκουγα ένα τενεκεδίσΧιο τσιρτσίριζμα και τίποτ' άλλο. Το τίμημα της υπερβολής.

Όσο για την ατάκα, ήταν μια ψευτολογοτεχνική πρόζα, από αυτές που γράφονται με το κιλό, όσο αληθινή κι αν ήταν. Η ατάκα τής προηγούμενης Πέμπτης, για τον θάνατο του Λαξ, ήταν the real thing. Πολύ πΧιο γνήσΧια.

Το Κόιν δεν έχω προλάβω να το βάλω.

Εεεε... για το μαλλί, τι να πω, αισθάνομαι και μειονεχτικά κάπως, καταλαβαίνετε, θα προτιμήσω να μην ασχοληθώ...

Ανώνυμος είπε...

ME ΤΡΙΧΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ[ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ] ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Ένας φαλακρός ποτέ δεν λέει τρίχες.

Ανώνυμος είπε...

Εξ ορισμού, ποτέ! Τερτ, έγραψε Η ρητός σου. LOL

Πάλι κατατρΙχόμαστε από βασανιστικούς, πλην, όμως, υψηλούς προβληματισμούς.

Ντη είπε...

χαχαχα..ας μην κάνουμε την τρίχα,τριχιά(ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ)

aris.rocky_marciano είπε...

nuxtokamato gamhmeno..dn akousa gamw to feleki mou mesa..apo to epeisodio ths triths thumamai oti oi bad movies htane kati parapanw apo kaloi..dgiamantia,,ta panta ola,,pou leei k o daskalos alefantos.

Ντη είπε...

κσάδερφεεεε κέρδισα σιντί bad movies!
η ίντερβιου μου άρεσε.Γιάννη,καλώς έδωσες χώρο και χρόνο στον Θωμά να μιλήσει..να τα βγάλει από μέσα του περί δισκογραφικών και νταουνλοντίγκ!Περάσατε πολλά μηνύματα!Εύγε!