Τρίτη 8 Απριλίου 2008

η συναυλία τού Steve Wynn στα δΓιαμάντΓια!

Αν δεν κρασάρουν τα μηχανήματά μας στον Σταθμό. Αν δεν μου κλέψουν τα σχετικά cd. Aν δεν πεθάνω. Αν δεν αρρωστήσω βαρΓιά. Και -πρωτίστως- αν θέλει ο Θεός. Τότε θα μεταδώσουμε (σχεδόν ολόκληρη, παρά κάτι ψιλά) τη συναυλία τού Steve Wynn (και του Robert Lloyd) στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 22 Μαρτίου 08), σε ντύο συνέχειες. Στην εκπομπή τού βραδΓιού τής Τετάρτης 09 και στην εκπομπή τής Πέμπτης 10 Απριλίου 2008. Τι λε, ρε παιδάκι μου! Μιλάαμεεε, και γαμώ τις επιτυχίες. Aλλά φωτογραφίες σαν κι αυτή τού Νάσου, από το εν λόγω γκιγκ, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε. Ποτέ. Δυστυχώς.

Γιάννης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να συνοδεύεται και από το αντίστοιχο βίντεο της συναυλίας για όσους έχασαν το....γκιγκ.

Ευχαριστούμε!!!

Ντη είπε...

Ελπίζω να έκοψες στο μοντάζ/μιξάζ ή δεν ξέρω πώς το καλό το λένε τα λόγια του Στηβ"Dina,Dina I m talking to you!Would you shut up your mouth PLEASE,otherwise you wont be in my guest list for my wedding".

Αντε,να την ξαναπολαύσουμε λοιπόν..

haxou aka joy! είπε...

Δανάη, εμείς που απουσιάζαμε, θα κλείσουμε τα μάτια και θα αφήσουμε τις δύο κιθάρες και τη φωνή του Steve να μας ταξιδέψουν σ΄εκείνη τη βραδιά...τουλάχιστον εγώ κάτι τέτοιο κάνω κάθε φορά που ακούω το λάηβ. Και νομίζω ότι θα είναι πιο μαγευτικά από οποιοδήποτε βίντεο...

Ντι, μην ξεχάσεις να μας φέρεις και μπομπονιέρες από το γάμο, έτσι;