Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Γενάρης08: περίληψη δράσης

ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ PLAYLISTA MAΣ η συλλογή τού Silver Dollar και της Lights Parade Productions, ‘Stars of a Happy Family, 2’. Kινούμενη σε desert και stoner rock μονοπάτια και με συμμετοχές από πολλές γωνιές τού Πλανήτη (μέχρι και οι πρωτοκλασάτοι Hermano παίρνουν μέρος), τραβά δικαίως την προσοχή μας. Έκδοση αυστηρώς 600 αντιτύπων, αριθμημένων στο χέρι. Όποιος πρόλαβε το cd προμηθεύτηκε (δωρεάν από το Silver Dollar, Εθνικής Αμύνης, Θεσσαλονίκη). Ό,τι οι άλλες εκπομπές δεν παίρνουν καν μυρουδιά για μας είναι βούτυρο στο ψωμί μας (το ’χουμε ξαναπεί αυτό;). Την επόμενη βραδιά, χαρίζουμε κι ένα αντίτυπο της συλλογής, σουβενίρ από τα ‘διαμάντια’.
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, ξεκινάμε τη μετάδοση των ηχητικών ID, που ηχογράφησε, στις ΗΠΑ, ειδικά για τα ‘διαμάντια’ και τον 95,8FM τής ΕΡΤ3, ο Paul Spencer! To ίδιο βράδυ, κοπιάζει από το στούντιο ο Moss Doe, του συγκροτήματος Jane Doe, από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο η κοινότητα των μουσικόφιλων έχει αγκαλιάσει με ζεστή υποδοχή. Οι ψυχίατροι ξαπλώνουν τους ασθενείς τους στον καναπέ. Εμείς ανακρίναμε τον Moss στο όρθιο. Και βιντεοσκοπήσαμε την εκπομπή, όπως πράττουν οι ευσυνείδητοι αστυνομικοί. Και χαρίσαμε και προσκλήσεις για το λάηβ των Doe στο Ξυλουργείο (16ΙΑΝ) με τους Aleph.
Πέμπτη 17 Ιανουαρίου. Η προσφορά τής βραδιάς. Δωρεάν είσοδος στις συναυλίες των Fall (17IAN) και των Μωρών στη Φωτιά (18ΙΑΝ).
Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Μαζί μας στο στούντιο (όρθιος, εξυπακούεται) ο όλο φωτογένεια και χάρη Karrie White (Χρήστος Καριέτης). Συζήτηση (συνέντευξη την λεν άλλοι) και κέρδος για τυχερούς ακροατές μπλουζάκια και cd των Personality Crisis, στους οποίους ο KW παίζει κιθάρα. Την επόμενη βραδιά, οι Crisis δίνουν το release show τους στον ΜΥΛΟ, με αφορμή την κυκλοφορία τού ‘Invasion of the dead dolls’, του δεύτερου δίσκου τους (βλέπε εξώφυλλο στη φωτό). Εκτενής κάλυψη της συναυλίας τους στο www.diamonds958fm.net, το ηρωικό website μας. Για τον Φεβρουάριο, η εκπομπή έχει προγραμματίσει αποκλειστικές μεταδόσεις νέων συγκροτημάτων, τη μετάδοση τού δίσκου-επιστροφή ενός αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος, τη μετάδοση της επανακυκλοφορίας τού πρώτου άλμπουμ ενός ακόμα αγαπημένου ελληνικού γκρουπ και … και … ένα live-in-the-studio, που ακόμα το φυλάμε για έκπληξη.

Γιάννης Σημαντήρας

5 σχόλια:

Ντη είπε...

'Ενας δραστήριος μήνας έφυγε..ένας άλλος ζωηρούλης μόλις μπήκε.
ΚΑΛΟΟΟΟ ΜΗΝΑΑΑ

haxou aka joy! είπε...

Μιαμ, μιαμ...!
Έχουμε και λέμε:
"Stars of a happy family vol.2", Paul Spencer, Mos Doe, δωρεάν εισητήρια για Fall και Μωρά, συζήτηση με τον Karrie και πολλά δώρα (μπλουζάκια και cd)...
Αυτό δεν είναι βούτυρο στο ψωμί...
Αυτό είναι ΛΟΥΚΟΥΛΛΕΙΟ ΓΕΥΜΑ.

John G. Simandiras είπε...

μόνο τα λουκ(ουλ)άνικα έλειπαν.

haxou aka joy! είπε...

χαχαχαχα!
Με πατάς εκεί που π-ει-νάω!

aris.rocky_marciano είπε...

Αυτά γράφεις (και προαναγγέλεις) και με χάνει η κοινωνία 12 με μία..