Τρίτη 29 Μαΐου 2007

See That Dr. Atomik’s Grave Is Kept Clean

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ MP3 DR. ATOMIK, ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ!



Οι Dream Syndicate το συμπερΓιέλαβαν σε μια ανατριχιαστική απόδοση στην αρχαία τραγωδία τους, ‘Ghost Stories’.
Υπερβαίνοντας το ίνδαλμά τους (Dylan) σε γνησΧιόητα και κάψα ψυχής.

Οι λαμπροί φίλοι μας, Dr. Atomik, χρειάστηκαν τιζ ρομποτικές τηλεκατευθυνόμενες οδηγίες τού μέντορά τους, για να φέρουν το ‘See That My Grave Is Kept Clean’ στα μέτρα τους και τα σταθμά τους.
Τελευταία στιγμή, αποφάσισαν να αφήσουν τη δΓιασκευή όξω από τον ντεμπουτΧιάρη δίσκο τους, που σκάει μύτη οσονούπω από τη λατρευτή μας Hitch-Hyke. Κατάσκοποι των ‘δΓιαμαντΓιών’ ανακάλυψαν το track, και χωρίζ να ζητήσουν την άδΓεια του Δρος, το εκθέτουν (για περΓιοριζμένο αριθμό ημερών --και νυχτώνκ) εδώ:


Πράξτε την ιεροτελεστία τού λεγόμενου κατεβαζοφορτώματος (downloading). Δεν πονάει. Δεν τσούζει.
Ο Δρ το εγγυάται προσωπικά.

ΓΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ καλά λέει ο Μουχλαλούλουδας!Είστε εξοικειωμένος με το "κατέβαζμα" Γιάννη?Πού το ξέρετε ότι δεν πονάει?

John G. Simandiras είπε...

Μου το είπε ο Ζπάης.

Ο Ζπάης δεν ψεύδεται ποτέ (μόνο όταν κάνει άθελά του λάθος).

γσ

mystery falls down είπε...

Προφανώς ο Dr. Atomik διαθέτει πλήθος εξαίσιων συνθέσεων και βασίστηκε σε κάποιες από αυτές για να μαγνητίσει την προσοχή των ακροατών. Συγχαρητήρια.

Οι διασκευές είναι ιδανικές για να συνοδεύουν (εναλλακτικά για να συντροφεύουν) ένα cd single ή για να διατίθενται ψηφιακά από τους ίδιους τους μουσικούς. Τα δείγματα της ομώνυμης κυκλοφορίας του είναι συναρπαστικά. Ωστόσο, η φήμη χτίζεται μέσω word of mouth (ή διάχυση πληροφορίας & γνώσης αν προτιμάτε). Το οποίο σημαίνει συναυλίες. Κάτι που όλοι μας περιμένουμε.

mystery falls down είπε...

Και επειδή είναι αγένεια ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας.

ΥΓ. Αν και δεν έχω καμία εξοικείωση με το downloading (όπως δηλαδή και ο Γιάννης Σημαντήρας), ομολογώ ότι πείστηκα. Και όχι, δεν πόνεσε.

Ανώνυμος είπε...

πάει, μουχλαλούλουδα, χαλάσατε: άμα σάς άρεσαν οι dr. atomik, έχετε αλλοιωθεί. έχετε μεταλλαχτεί σε έναν από μας. τώρα είστε περισσότερο αδαμαντιστής από όλουζ μας. περαστικά.- γσ