Σάββατο 12 Μαΐου 2007

θεο-ρώ

Μετά από την αμετανόητη χρήση τού «θεωρώ» από θεολάγνους ποδοσφαιριστές, είστε να το γράφουμε «θεορώ»;

ΓΣ

στερνογράφιον: Το είπε! Το έβαλε στο στόμα του. Μεγαλοπρεπώς! Επισήμως! «Θεωρώ ότι... μπλα-μπλα-μπλα, με την αγάπη τού κόζμου μπούρου-μπούρου-μπούρου...» (θεωρώ και ότι άρρηχτα συνδεδεμένα και αχώριστα). Ο νέος εθνικός σταρ, Σαρμπέλ. Δώστε μας κι άλλους Σαρμπέλ. Κι άλλους Λαρισαίους και μηΛαρισαίους ποδοσφαιριστάδες. Κι άλλους δημΙοσΧιογράφους επιδειχτικής αμορφωσΧιάς. Είναι πηγή γέλιου και αχτίδα παρηγορΓιάς στους άγονους καιρούς που ζούμε. Κάποτε, γελούσαμε με τους κωμικούς. Σήμερα, γελάμε με τους λεγάμενους.

κι άλλο στερνογράφι: Έπρεπε να το είχαμε φανταστεί. Θεο-ρώ ότι έπρεπε να το είχαμε φανταστεί: τη Μαρία Μόλιμτβα ο Θεός την βοήθησε να πάρει το eurovisionικό πρωτάθλημα. Το τόνισε κατηγορηματικά και αδΓιαμφιζβήτητα στις κάμερες και στα μικρόφωνα που της έπεσαν και την περικύκλωσαν. Η Μαρία Σερβίδα, οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές, διάφοροι αθλητέζ μας τού στίβου κι ένας ολόκληρος στρατός ημι-φονταμενταλιστών πάσης θρησκείας τα έχουνε κάνει πλακάκια με τον Θεό. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πέστε μας κι εμάς το μυστικό, ρε μοναχοφάηδες τής θείας χάρης, γαμώ τον θε...ίο σας!

17 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Ε τουλάχιστον αυτός βρε Σημάν είπε "με την αγάπη του κόσμου", όχι του Θεού! Όσο να πεις είναι ένα βήμα μπροσσσσσ...

John G. Simandiras είπε...

ε, βέβαια, εδώ μιλάμε για μια προσωπικόητα με συγκρότηση. που ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το δΓιατυπώνει.

σαρμπέλ. αρχηγός. (των ...θεωρω-άκηδων).

γσ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε να γράφετε την ημερομηνία και ώρα του update στα άρθρα σας, γιατί εμείς οι rssλάγνοι(-ες) άλλα βλέπουμε στο preview και άλλα στο μπλογκ. Αλλάζουμε θέμα, αλλάζουμε κλίμα, αυτός ο Σαρδέλ είναι για μπάτσες/για τα μπάζα... Μα ποιός εθνικός ήρωας, μόνο η σκυλόφατσά του σε κάνει να αλλάξεις κανάλι. (και περνιέται και για όμορφος, μπρρρ). Αγάπη του κόζμου; Α, ρε, τι αναγκάζονται να λένε αυτοί οι showbusinessάδες... Πάντως νομίζω ότι μιλάει πραγματικά πάάάρα πολύ καλά english, χωρίς πολλά think και believe.

John G. Simandiras είπε...

δηλαδήςςς, σλέιερ, να είσαι κορίτσι, να είσαι bi (να είσαι ένα bisexual κορίτσι θέλω να πω), και ο σαρδέλας να είναι ο μόνος επί τήζ Γης... εεε... άντρας... θα τρέξεις με τα χίλια στην κοντινότερη μαρία-μόλιμτβα;

γσ

Ανώνυμος είπε...

Ω, ναι, John. Ή θα έβαζα την Μαρία να ποιήσει τα παιδγιά του σαρδέλα μπας και φτχιάσει κανέναν αξιοπρεπή άνΤρα.

John G. Simandiras είπε...

ωραίο σενάρΓιο. σαρδέλ vs μαρία-μόλιμ.

χε χε χε... είσαι σατανική.

γσ

Ντη είπε...

Η Μαρία φόρεσε τα γυαλιά στον shark-belle and that's the fucking fact!
Αν το "θεωρώ" το γράφουμε θε-ορώ(θε και οράω-ω)τότε από γνωστικό ρήμα γίνεται αυτομάτως προβλεπτικό-οπτικό ρήμα.Μ΄ αρέσει που συντάσουμε την δική μας γραμματική(αρκεί να την καταλαβαίνει κανείς χριστιανός είτε μουσουλμάνος..αύριο,μεθαύριο).

Ανώνυμος είπε...

Nτινιώ, γουστάρω που μιλάμε για facts. Γεγονότα. Όχι θεωρίες. Ούτε θεορίες. Fucking facts. That's right.

See you in church on Sunday morning.

ΓΣ

Ντη είπε...

Ναι.Θα σου κρατήσω και αντίδωρο αν σε πάρει λιγάκι ο ύπνος και αργοπορήσεις(άνθρωποι είμαστε and that's a another fact).Τα γεγονότα είναι πάντα πχιο ισχυρά από τις θεωρίες.

Ανώνυμος είπε...

...όχι, αντίδωρο, να χαρείς τα νιάτα σου, ντινιώ! τα πΧιάνουν οι παπάδες με γυμνά χέρΓια. όσο να πεις, ένα κατούρημα δεν θα το κάνουν; άνθρωποι δεν είναι κι αυτοί; άνθρωποι είμαστε, όπως λες και συ.

γσ

Ντη είπε...

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..όσο υπάρχουν άνθρωποι...παπά με πλαστικά γάντγια πάντως δεν έχω δει(να πούμε και του στραβού το δίκχιο).Smiles..

Ανώνυμος είπε...

σωστή ...φάση: παπάς με χειρουργικά γάντΓια, αποστειρωμένα, να σερβίρει το αντίδωρο στους πιστούς!

και γαμώ τα brainstorming έχουμε δημιουργήσει στην Πα.Οι.ΔΓια.!

γσ

mystery falls down είπε...

«Μαθαίναμε για τις εξελίξεις στα άλλα ματς και κάτι μας έλεγε μέσα μας ότι θα τα καταφέρουμε. Λες και κάτι μας χρώσταγε ο Θεός και ήθελε να μας το δώσει» τόνισε ο Γιώργος Μπαντής (τερματοφύλακας του Ηρακλή)

Τελικά δεν έχουν το ... Θεό τους αυτοί οι ποδοσφαιριστές (εναλλακτικά Θεοσφαιριστές. Αν και το σφετερίζομαι γράφατε με ε)!

ΥΓ. Μπας και διαβάζουν την Οικουμενική μπλογκάρα σας και επηρεάζονται από τα κείμενά σας;

ΥΓ. (2) Αφήστε τις ΘΕΟρίες, τα πολιτικά σχόλια και τις κρίσεις και ασχοληθείτε με ... (μουσική περιμένατε αλλά θα σας στεναχωρήσω) τους ήχους των κορμιών.

John G. Simandiras είπε...

μουχλαλούλουδα, τι τζαμάτο χωρίον είναι αυτό!

βρείτε κι άλλα. παραθέστε κι άλλα. είναι γνωστό ότι ψάχνε(σ)τε συνεχώς.

γάμησέ τα: λεζ να μας δΓιαβάζουν (που να τουζ δΓιαβάσει παπάς τούς θεομπαίχτες!), και να τα πετάν επίτηδες τα θεοπαθή σχόλιά τους;

ήχους πΧοιανών; των (χαμένων) κορμιών; κι εσείς φαν των λοστ μπόντις; δεν ντρέπεστε!

ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν έχετε το Θεό σας...

Ανώνυμος είπε...

...πώζ να έχουμε το Θεό (μας), όταν τον έχουν αρπάξει για δικό τους όλοι οι θεομανείς;

πού να μείνει θεός και για μας;

πού να μείνει "πραγματικά" για μας, όταν το έχουν ξοδέψει απερίσκεπτα όλοι οι γίγαντες τηζ μικρής οθόνης (γρηγόρης αρναούτογλου και ρέστοι);

γσ

Ανώνυμος είπε...

Μα το θεό, πάλι λεφτά χρωστάει στον Ηρακλή, τη βλέπω να διαλύεται αυτή (σλουρπ, αντωνυμίες) την όμαδα (και πολύ άντεξε). Ανώνυμε/η, ελπίζω να μην είστε καμία θεούσα (με λεϊζεργιαζμένα πόδγια γιατί το ξυράφι είναι παλιά μόδα) που σας βγήκαν τα μάτχια δγιαβάζοντας αυτά που γράφουνε(-με).
[Αρναούτογλου; Τι λόγια είναι αυτά; Μη βρίζετε...]