Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

συνεντεύξεις και τζαμπαντάν προσκλήσεις...

...για το λάηβ τού Γιάννη Αγγελάκα και των Επισκεπτών στο Principal το Σάββατο 05 Μαΐου 2007, στην εκπομπή που ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 02 Μαΐου ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, θα χαρίσουμε 4-5 μονές προσκλήσεις. Μέσω SMS, ως συνήθως. ΛεπτομέρΓειες σχετικά με τον τρόπο αποστολής SMS προς την εκπομπή: δεξιά και πάνω στο λεγόμενο sidebar.

Στην αμέσως επόμενη εκπομπή, αυτήν δηλαδής που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 03 Μαΐου τα μεσάνυχτα, θα στριμώξουμε (θα τα καταφέρουμε;) τρεις τηλεφωνικές και ζωντανές συνεντεύξεις:

- με τον Γιάννη Αγγελάκα, ενόψει τού λάηβ του στο Πρίνσιπαλ,

-- με τους Deus Ex Machina, ενόψει τού δικού τους λάηβ στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ, την Παρασκευή 04 Μαΐου (με Sunsteps και με Scab Level) --θα προσφέρουμε και προσκλήσεις με SMS,

--- με τον Σπύρο -Δαιμονία Νύμφη- Γιασαφάκη, ενόψει τού δικού τους λάηβ στον ΜΥΛΟ το Σάββατο 05 Μαΐου --και εδώ θα χαρίσουμε τζαμπέ προσκλήσεις με SMS.

Και το πυκνό από άποψη εκδηλώσεων ΠαρασκευοΣαββατοΚύρΓιακο θα γεμίσει με μια ακόμη ...φάση (γαμώ τις λέξεις, ποτέ δεν την ξεχνάω). Μαύρη Μαγιονέζα. Παρουσίαση του νέου δίσκου τους, Καλή Όρεξη. Στο Silver Dollar, στην Εθνικής Αμύνης. Βράδυ Παρασκευής 04 Μαΐου. Να μην ξέρεις πού να πρωτοπάς. Πότε θα εφεύρει ο Κύρος Γρανάζης έναν αυτοματιζμό ανθρώπινης παρουσίας σε πολλά σημεία ταυτοχρόνως;

Σημειωτέον ότι στον νέο δίσκο των Μαγιονέζων ο υπογράφων παίζει έναν ρολάκο (ραδΓιοφωνατζή) σε σενάρΓιο Αντρέα Μαγιονέζου ασούμε.


Γιάννης Σημαντήρας

update1, Πέμπτη 03 Μαΐου, ώρα 20:00 :
Τις δωρεάν προσκλήσεις για τον Αγγελάκα και τους Επισκέπτες στο Πρίνσιπαλ εξασφάλισαν οι εξής φίλοι μας, οι οποίοι και το μόνο που έχουν να ποιήσουν, είναι να πουν ονοματεπώνυμο στην είσοδο (δελτίο Ταυτότητας ας υπάρχει, δΓια παν ενδεχόμενον):
1) ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ γεωργία

2) ΔΕΛΗΤΖΙΑΚΗΣ πέτρος

3) ΑΒΔΑΡΜΑΝΗΣ νάσος

4) ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ μανόλης

5) ΡΟΖΗ μάτα

6) ΧΑΣΟΥ χριστίνα
Ηave a great time, all of you!
............................................................................

update2, Παρασκευή 04 Μαΐου, ώρα 08:30 :
Τις δωρεάν προσκλήσεις τους για τους Deus Ex Machina (+Sunsteps + Scab Level) στην Υδρόγειο καλούνται να παραλάβουν από τη Γραμματεία τού 9,58 - Αγγελάκη 6 (έως τις 18:00 σήμερα Παρασκευή 04-05-07) οι εξής φίλοι μας:

1) ΔΕΛΗΤΖΙΑΚΗΣ πέτρος

2) ΓΚΟΛΤΣΗΣ πέτρος

3) ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ αστέριος

4) ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ γεωργία

5) ΧΑΣΟΥ χριστίνα

Επιπλέον: λέγοντας ονοματεπώνυμο στην είσοδο της συναυλίας θα περάσουν απόψε οι:

- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γιώργος

-- ΑΒΔΑΡΜΑΝΗΣ νάσος

--- ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ αντρέας

---- ΔΙΑΚΟΥΜΗ εύη
............................................................................

update3, Kυριακή 06 Μαΐου, ώρα 13:30 :
Για τους Δαιμονία Νύμφη, χτεζ βράδυ, είχαν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο λάηβ:

1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ γιώργος

2) ΛΩΛΑΣ λευτέρης Χ2

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω 10-12 για συνεντεύξεις και 12-2 για μουσική. Ε πως να τα χωρέσεις όλα σε μια ωρίτσα;

Επίξης, καλή σταδΓιοδρομία και στον κινηματογράφο, σε ρόλο ραδΓιοφωνατζή φυσικά.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Diamonds thanks για τις προσκλήσεις!

Αν και στην πραγματικότητα ποτέ δεν μπαίνω τζάμπα στις συναυλίες (Σημάν επιβεβαίωσε σε παρακαλώ ότι συστηματικά για κάθε συναυλία καταβάλλω το ακριβές αντίτιμο του 0,01 €), για να μην μου βγει όμως το όνομα του τζαμπατζή, σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο απο 'δω και πάνω να συμμετέχω στους διαγωνισμούς με διαφορετικό όνομα. Μάλιστα για να μην κινώ καθόλου υποψίες, θα υπογράφω τα sms με γυναικείο όνομα, αν και η αλήθεια βέβαια είναι ότι ακόμη είμαι στο ψάξιμο ενός αρκετά διακριτικού ονόματος. Για αρχή πάντως λέω να υπογράφω ως Γιάσου Μαρία.
Για την συνέχεια, το μέλλον θα δείξει...

John G. Simandiras είπε...

Χαιρετώ τη Μαρία Γιάσου.

Δηλαδής: Γεια σου, Γιάσου Μαρία.

Επιβεβαιώνω ότι πληρώνεις 1λεπτό τού ευρού, για κάθε πρόσκληση που τσιμπάς από τα 'δΓιαμάντΓια'. Δεν είσαι μια μανιακΧιά τζαμπατζού ασούμε, εφόσον κάτι ρίχνεις στο παγκάρι μας.

Σε παρακαλώ να αργήσεις να μου δώσεις το CD από το τριπλό bypass (Deus, Aγγελάξ, Δαιμονία), αλλά να μου το δώσεις τελικά. Εν καιρώ και λάου-λάου.

Μην με αναγκάζεις να πω και άλλες δημοφιλείς κλισέ εκφράσεις, όπως: "σε βάθος χρόνου" (την μεταχειρίζεται και ο Πρωθυπουργός Καραμανλής συχνά), "με το πάσο σου", "γιαβάς-γιαβάς", και ούτω καθεξής.

Άσε, στο τέλος, στην Ελλάδα θα μιλάμε με συνθήματα.

Γιάννης Σημαντήρας

Ανώνυμος είπε...

John εφκάριστο πάάάάρα πολύ για την επιβεβαίωση!

Πάντως εγώ για τις προσκλήσεις τις οποίες... πληρώνω κανονικά (ε, όχι και τζαμπατζής!) θα ήθελα να μου επιτρέψεις (θα το κάνεις αυτό για 'μένα σε παρακαλώ;) να χρησιμοποιήσω μια ημιπαραφραΖμένη φράση του σύχγρονου πολιτικού λόγου η οποία τελευταία έχει καταντήσει κάτι παραπάνω από μια φράση την οποία εεεεε... ασούμε... θα λέγαμε ...τσ!.. πώς να το πω;.. του συρμού δηλαδή, αν θέλεις να το πω και έτσι...
(Ε! του πστη πΓια, την έχουν ξεφτιλίσει!)

Θα ήθελα λοιπόν να δώσω εγγύησεις και να δγιαβεβαιώσω την ΠαγκόΖμια ΟικογένΙα των ΔΓιαμαντΓιών ότι από εμένα δεν πρόκειται να χαθεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ!..
Θα πρέπει αδερφοί μου να δείξουμε ανοχή μηδέν (ε, τώρα που πήρα φόρα ας χρησιμοιπήσω ακόμη μία...) σε θέματα κατασπατάλησης του συλλογικού αδαμαντικού παγκαρίου μας.

Υ.Γ.: Η σιντή πάντως έχει ήδη μπει στην φάση της αντιγραφής. Μόλις τελειώσω με το παίξιμο των ταπών των βαρελιών, θα την βάλω και στην φάση της αποστολής.
Μην ανησυχείς, θα την αποστείλω με τον δέουσα αργοπορία.

John G. Simandiras είπε...

μηδενική ανοχή στη γρήγορη ανταπόκριση. ζήτω η καθυστέρηση!

φέρτε πίσω τα λεΠτά!

κρατήστε όλα τα λεΦτά!

ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Περιμένετε ένα λεπτό παρακαλώ, έφτασεεεε.