Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2006

attracted to atraktos

Δύο πρόσφατες guerilla appearances (touch & go ασούμε) πραγματοποίησαν μέλη τής ΔΓιαγαλαξΧιακής Ενόητας των ‘δΓιαμαντΓιών’ μέσα στο atraktos.net:
1) H Kωνσταντίνα Μπρατάνη έσκασε μύτη στο ηλεκτρονικό περΓιοδικό, γράφοντας για τους 8 εως 2.
2) Η, δε, ημιβλακειότηζ μου παρουσίασε στη χτεσινή έκδοση της Ατράκτου το ‘A Death-Grip on Yesterday’ (Victory Records / Msen, δισκάρα ολκής!) των Atreyu, των οποίων ο μπροστάντρας (frontman), Αlex Varkatzas, εικονίζεται στη φωτό έν ώρα μεροκάματου. O συνΈλλην (τατουαζούχος) τα δίνει όλα, ε; Δεν χωρατεύει.
Α, κι επειδή ο ΚυρΓιά(τρα)κ(τ)ος Σκορδάς εξάντλησε τη γενναιοδωρία του προς την Πα.Οι.ΔΓια., έχουμε χρέος να του ανταποδώσουμε τη φιλοφρόνηση: ο ΚυρΓιάκ εκπομπίζεται στον δραστήρΓιο και υπερκινητικό Σερραίικο ΡαδΓιοφωνικό Σταθμό ‘Ρόδον 95 FM’. Στο http://rodonfm.net/v01/rem_/, ο ΚυρΓιάκ «ανεβάζει» το playlist τής εκπομπής του, ‘Μουσικό Μακροβούτι’. ΚυρΓιάκο, θύμισε, ρε παλικάρι, πότε μεταδίδεται η εκπομπή σου, και πώς μπορούμε να την ακούσουμε. Άντε, χρυσό μου παιδί εσύ...
Γ.Σ.

4 σχόλια:

Zpi είπε...

κλικ πάνω αριστερά στο
http://rodonfm.net/v01/

αλλά δε θυμάμαι πότε βγαίνει στη σκηνή ο Σκορδάς

amarkos είπε...

Γέλασα πολύ με την φωτό στο atraktos. Επιθυμώ τα δικαιώματα για χρήση σε μελλοντικό μου post με τίτλο "Η καλύβα του μπαρμπα-Τζωνμάς.

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή photo.Έχει ανάψει για τα καλά ο άνθρωπος!Το άρθρο δε,μεστότατο(μου άρεσε και η αναφορά σου στην ασημί επιφάνεια του σιντγιού, ασούμε!Πάντα τέτχοια!we want more!

Ανώνυμος είπε...

Skordas,
kathe Triti 7-9 apogeuma