Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2005

Ανταπόκριξη

Έπειτα από την ημιστασιμότητα στην οποία περιήλθε το blog μας, ευελπιστώ ότι η αναρτήση μερικών φωτογραφιών από πρόσφατες συναυλίες στις οποίες παρίσταντο αρκετά μέλη της οικογένΙας των ‘δΓιαμαντΓιών, θα βοηθήσει στην αποτελμάτωση αυτής της κατάστασης.

Είναι μερικά στιγμιότυπα από την συναυλία των ‘Μωρών στη Φωτιά’ στο Ξυλουργείο του Μύλου στις 14 του Οκτώβρη, του suport group της βραδιάς ‘Κεραίες’, όπως εPixies του Rakia με τους Street Parade, των Infidelity, και των Scab Level από το πάρτυ της Run devil run records στον ίδιο χώρο στις 16 του Οκτώβρη.

Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι μεγάλη μου παράλειψη είναι η απουσία φωτογραφικού ντοκουμέντου, λόγω ημιτεχνικακών λόγων, από την μεγαλειώδη εμφάνιση των ‘Los Tromos (ή ‘Lost Romos’; θα σας γελάσω), οι οποίοι κατέφτασαν αρεοπορικώς (να το πω και εγώ σαν τον Πετρίδη) κατευθείαν από την Τούμπα της Αυστραλίας για να επανενωθούν, έπειτα από την επεισοδιακή τους διάλυση, αποκλειστικά για μία συναυλία, στο πάρτυ της ‘Run devil runrecords.

Ελπίζω το κενό αυτό να καλύψει ο κάκιστος αδελφός Zpi, ο οποίος έχω την εντύπωση ότι και αυτός κατέγραφε το μεγάλο αυτό γεγονότο.

Επί τη ευκαιρία, αναρτώνται και κάποιες ημιέωλες, αργυροτυπικής φύσεως ασούμε, φωτογραφίες από το καλοκαιρινό φεστιβάλ του Άρδα από τα ‘Διάφανα Κρίνα’ αλλά και από τα ‘Μωρά’, για τις οποίεC-man υπόχρεος στο blog μας εδώ και καιρό.

Για την φωτογραφικακή ανταπόκριση,

Νάσος Αβδαρμάνης



Ξυλουργείο
Μωρά στη Φωτιά





Κεραίες



Πάρτυ Run Devil Run



Ράκιας




Infidelity



Scub Level



Los Tromos



Αρδας
Διάφανα Κρίνα






Μωρά στη Φωτιά


9 σχόλια:

Zpi είπε...

Ευγε αδολφέ Νάσο. We ευχαρίστο you for your good job.
Τα λέμε στο 35 από 14 Νοεμβρίου γκαμπρέν

Zpi είπε...

ΩΩΩ και χρόνια πολλά γκαμπρέν
Να τα δισεκατομμυριοστήσεις

Ανώνυμος είπε...

Αδολφέ Zpi, αφχαρίστο για την συστηματικακή σου δυσφήμιση προς το απρόσωπό μου όπως εpissης και για το ευχολόγιο σου.
Mιας και είσαι τόσο χουβαρδάς, δεν τα κάνεις τρις;

Zpi είπε...

Οι Άραβες λένε ότι αν σου συμβούν 2 κακοτυχίες, να είσαι σίγουρος ότι το κακό θα τριτώσει (ή κάτι τέτοιο- στον Αλχιμιστή το διάβασα πριν από 8 χρόνια).

Κρόνια πολλά γκαμπρέν κάθε μέρα μια γιορτή.

Τα λέμε σίγουρα στο 35, μέχρι τότες ίδωμεν

Ανώνυμος είπε...

Ε τι τώρα! Ή θα ΄χουμε τρομερό φωτογκραφικό υλικό και σωστή κάλυψη ή όχι! Μπράβο! Μπράβο!
Στο 35, χωρίς αμφιβολία, θα δΓιαπρέψουμε ξανά!
Φιλιά!
Φένια

Ανώνυμος είπε...

Αδελφέ Νάσσε,οι photos είναι άπσογες.Τι να πω?συγχαρητήργια αμέτρητα,αμα λάχει και πάνω από 35!!!{να μη βάλω και κανά θαβμαστικό?}.Αν κατάλαβα κακά,η έκθεσή σου θα γίνει στο καφέ 35 στη λεωφόρο Ήττας?Αργώ λίγο να καταλάβω..τα λέμε

ΝΤΙΝΙΩ

Ανώνυμος είπε...

Αδελφή Ντινιώ, εφχαρίστο poli για τα κακά σου λόγια!
Ναι, κακά κατάλαβες, ότι το '35' είναι το καφέ στην Λεωφόρο Ήττας και συμπτωματικά στο ίδΓιο νούμερο αυτής(!).
Δεν θα τονίσω ότι οι απανταχού αδαμαντιστές (και όχι μόνο) είναι προσκεκλημένοι στα εγκαίνια το βραδάκι της Δευτέρας στις 14 Νοέμβρη (αχ, τι κακά, πράττω δΓιαφήμιση στον εαυτό μου...) δΓιότι απλώς είναι αυτονόητο!

Υ.Γ.1: Αν θες να γράφεις το όνομά μου με δύο 'σ' τότε θα το προατιμήσω γραμμένο στα αγγλικά. Ήτοι Νassos (ή NassOS).

Υ.Γ.2: Αναρτήστε κακέ επιτέλους κανένα φρέσκο post! Το σιχάθηκα πγια αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Πάκι παιδΓιά! Αδερφέ Νάσο, συνκακητήρΓια για τις σούπερ φωτογκραφίες από τα live. Επιτέλους δημοσιΧεύω κι εγκώ ένα σχόλιο στο Blog μας, ασούμε... Και θα ημιφροντίσω σύντομα και για τον εμπλουτιΖμό του με φρέσκο υλικό, καθώς ετοιμάζω το νεό μου ποίημα. (Μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή αυτό...) Και φυσικά θα κάνω ό,τι μπορώ για να παραβρεθώ (ή μήπως να παρεβρεθώ? ωραίο λάθος είναι αφτό) τη Δευτέρα στα εγκαίνια. C U There

Εφχαρίστο Γκαμπρέν

Zpi είπε...

Αδολφέ μια χαρά βλέπω πάει το promotion. Δεν πιστεύω να μη σε ακούσουμε τη Δευτέρα στα Δγιαμάντγια. Ο λαός απαιτεί συνέντευξη.
Θα τα πούμε Δευτέρα από κοντά