Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2005

ΑCTIVE MEMBER συνέντευξη και δωρεάν προσκλήσεις


Σε αναγκαστική αργία τίθενται τα ‘δΓιαμάντΓια’ την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2005, λόγω τής απευθείας κάλυψης από τον 102 τού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας-Γεωργίας. Την μεθεπόμενη, όμως, δηλαδή την Παρασκευή και 14 Οκτωβρίου 2005, είναι σχεδόν οριστικοποιημένο (το «σχεδόν» το βάζουμε για να καλύψουμε κάθε πιθανή στραβή, στην Ελλάδα ζούμε), οι Active Member θα αντιπροσωπευτούν τηλεφωνικά στο εκπομπικό σέσιον μας δια της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου (Sadahzinia).


Oι αρχιμάστορες του low bap έχουν νωπό στα δισκάδικα το νέο (11ο μεγάλης διάρκειας) έργο τους, με τίτλο ‘blah-blasphemy’.
Συνεπώς, η συναυλία τους στον ΜΥΛΟ, στην ΑΠΟΘΗΚΗ, το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2005, έχει και τον ειδικό, πανηγυρικό, χαρακτήρα τής παρουσίασης του νεοδημοσιοποιημένου υλικού τους.

Η τηλεφωνική συνομιλία με τη Sadahzinia των Active Member στα ‘διαμάντια’ θα καταλήξει, κατά το απαράβατο έθιμό μας, στην παροχή δωρεάν προσκλήσεων για το εν λόγω (και κυρίως εν έργω) λάιβ.

Καλούνται τα μέλη -ενεργά και εν υπνώσει- τής Φαμίλιας των ‘διαμαντιών’ να δώσουν βροντερό το παρών τους στη συνέντευξη Active Member, τόσο βροντερό που να αντηχήσουν τα ερτζιανά από τις ιαχές μας.-


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: