Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

αντρέας: ένας νέος μπλόγκερ (με προοπτική)

έμπνευση και καύλα φτυστές. θα έλεγα, μάλιστα, ότι η έμπνευση δεν είναι τίποτα άλλο, παρά μια πνευματική καύλα. όπως καυλώνεις και νιώθεις, από τα βάθη τού είναι σου, την ανάγκη να αυτώσεις, έτσι κι όταν έχεις έμπνευση, ο πυρήνας τής ύπαρξής σου σε προστάζει να ξεχαρμανιάσεις / εκφραστείς. γράφοντας. ζωγραφίζοντας. ρητορεύοντας. και ούτω καθεξής. ένας κάποιος αντρέας, με υπερχειλίζουσα έμπνευση και άτακτες ιδέες να στήνουν χορό στην γκλάβα του, έκρινε ότι πρέπει να μας βομβαρδίσει με το προϊόν τής έμπνευσής του, εδώ: http://apsatiras.blogspot.com. φωτογραφίες του (αντρέα) δεν υπάρχουν, διότι επιμελώς αποφεύγει τον φακό. όπως ο δΓιάλος το λιβάνι; ναι, τι άλλο; υπάρχει πιο πετυχημένο στερότυπο από αυτό (με τον δΓιάλο και το λιβάνι); έτσι, αναγκάζομαι να γαρνίρω το παρόν πόστι με μια δικιά μου πόζα, τραβηγμένη από τον υιό μου, γιώργο. ο οποίος, δεν ξέρω, μπορεί και να γίνει φαν τού αντρέα.
(με την ευκαιρία, πότε θα έρθει η μέρα, κατά την οποία η έμπνευση θα πωλείται στα σουπερμάρκετ;)

γιάννης σημαντήρας

6 σχόλια:

Andreas P. είπε...

Αν και είσαι υπερβολικός, ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ.: Υπερβολικός είσαι ως προς το μέγεθος της φωτό. Μεγαλύτερη δεν είχες; Είχες, ε; Είχες δεν είχες την δόξα μου την έκλεψες. Πάλι καλά που δεν κουβαλούσα και λεφτά πάνω μου…

John G. Simandiras είπε...

μ' αρέσει που πασπαλίζουμε και οι δΓυο τον λόγο μας με ερωτήσεις. αλλά έχω τον εξής φόβο. μην κάποτε μιλάμε μόνο με ερωτήσεις. όπως ο νυν πρόεδρος του πασοκ.

Leigh-Cheri είπε...

Ωραίος ο Αντρέας. Μικρά περιεκτικά ποστάκια κατευθείαν στην ουσία -ό,τι δεν μπορώ να κάνω εγώ δηλαδή, που έχω την τάση μονίμως να αναλύω τα αυτονόητα:-P

Κι ο υιός σου όμως! Ταλεντάκι στην φωτογραφία τον κόβω. Να τον προσέξεις:-)

Ντη είπε...

Μμμμ μάλιστα...σε λίγα χρονάκια θα μπαίνουμε στα σούπερ μάρκετ και θα λέμε"κόψε μου λίγες φετούλες,λεπτές ε,εμπνεύσεως Σημαντήρα ή κανά τεταρτάκι εμπνεύσεως Ανδρέα!

Ανδρέαααα,με γειααα και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις!(από μικρός ξεχώριζες-ίσως και λόγο ύψους,χαχα).

Γιάννηηη, γράφεις στον fucko!

haxou aka joy! είπε...

Αν παρατηρήσετε το ποστ του Αντρέα, η έμπνευση πωλείται ήδη στα σουπερμάρκετ. Και όλοι ψώνισαν την ίδια.

Αντρέα, είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!!
(ψοφάω για υπερβολές)
χξ

Ντη είπε...

PS.Μόλις συνειδητοποίησα ένα ακόμη κονό σημείο σημείο που έχει το ποστ για τον Ανδρέα με την φώτο(εκτός από την μνεία που κάνεις για τα σουπερ μαρκετ)ότι και ο Ανδρέας αλλά και η φώτο έχουν προοπτική(το λαμπρό μέλλον του Ανδρέα από τη μια,οι διάφορες προσφορές-offerta αλλά και τα άλλα προιόντα στο βάθος από την άλλη).
Έυστοχη επιλογή!