Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

harry elektron live on diamonds 05 june08

starring:
Ηarry Elektron (guitar, voice),
Χρυσάνθη Μπαδέκα (vocals),
Αντώνης Σταμπολίδης (sound engineer),
ΓΣ (άτεχνες φωτογραφίες)

Tελικά, δεν ήταν εύκολο
να αναρτηθούν εν ώρα εκπομπής φωτογραφίες από το live-in-the-studio τού Χάρη στα δΓιαμάντΓια. Από τη μία, ο κομπΓιούτερ τού στούντΓιο δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με τη φωτογραφική μηχανή. Από την άλλη, δεν υπήρχε ελεύθερη χρονική στιγμή για κάτι τέτΧοιο. Τουλάχιστον, οι φωτογραφίες ποσταρίστηκαν στο μπλογκείο τούτο, ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος τής εκπομπής. Κάτι είναι κι αυτό... (ΓΣ)




8 σχόλια:

Ντη είπε...

...εεε τί να πρωτοπρολάβεις ταυτοχρόνως άνθρωπέ μου...τον Χάρη,την Χρυσάνθη(ωραίο χρώμα μαλλιών),τον Αντώνη(μη κάνει καμιά μπουρτζιά,που δεν έκανε φυσικά),το πλάνο σου,τα εκτός πλάνο σου,τα βίζματα των μικροφώνων,τα ονόματα των νικητών?
Ήταν μια ορεξάτη βραδιά(όχι αγγαρεία ασούμε).
Νάης φώτοζ!Μάρεσε και εκείνη με το άδειο στούντιο.Απορώ,πώς,με την φόρα που πήρες ως canon-ουχος δεν πήραν τα σκάγια σου και τον Αρχιμήδη που εκπόμπιζε νωρίτερα.
Καλημέρααααα!

Ανώνυμος είπε...

Βγηκαν,εν τελει...Για δε,η ψοφιακη τεχνολογια.Ουτε to φλιμ να καιγεται,ουτε η φωτο μαυρη.Ζολι!Αν εξαιρεσουμε την γκριζα διαφημισις στο βαθος...
Ωραια εκπομπη,μπαϊ δε γουεϊ.Και ο Harrrry,εβγαλε ολη την ευγενεια της
κοσμογυρισμενης του υπαρξης.

mama lucy

John G. Simandiras είπε...

ντινιώ:
καλά. θα canonίσω ένα ειδικό σέσΧιον με τον αρχιμήδη.

λουκία:
με πειράζεις, που δεν ξέρω να βγάζω φωτογραφίες! εσύ το λες "γκρίζα διαφήμισις", εγώ το λέω "σέτινγκ για την περίσταση". για να δοθεί μια εικόνα φυσικότητας, οικιακής αταξίας (μεταξύ μας: ατημελήτως επιμελημένης). ε, ρε, τι βγάζει η τάξη σου! μια που τα λες και τόσο ωραία (ευγένεια κοσμογυρισμένης ύπαρξης), δε μου γράφεις καμιά δεκαρΓιά ατάκες, να 'χω στοκάκι;

γσ

haxou aka joy! είπε...

Όλα δούλεψαν ρολόι...(...για εμάς τους μέσα - απ΄έξω). Και ο Harry φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας: Hyper-elektron Harry.

Βλέπω, όμως, ότι σιγά σιγά ετοιμάζεις και το νέο σιντί σου που θα περιέχει μόνο το "ΑΦΙΛΟΤΙΜΗ", κάθε φορά συνοδευμένο στην κιθάρα κι από ένα διαφορετικό κακιτέχνη.
Νάης.

John G. Simandiras είπε...

feel free to join me (on backing vocals or anything), χα.

γ

Ντη είπε...

..ναι...αλλά υπάρχει μία σημαντική παράλειψη..Πού είναι η δική σου φώτο Γιάννη?Γιατί δεν αγγάρεψες κάποιον να σε canon-ισει αγκαλίτσα με τον Χάρη?Και πού ξέρουμε εμείς,πώς είμαστε σίγουροι για την αυτοπρόσωπη παρουσία σου στο στούντιο?Υπάρχουν φωτοντοκουμέντα?Νόου!

John G. Simandiras είπε...

πολύ ωραία, ντινιώ. ας πέσουν οι μάσκες. με κατάλαβες. όλα τα δικά μου μέρη ήταν προηχογραφημένα. ακόμα τα και τα λάθη μου, για να φανεί ότι έχει μια φυσική ροή προφορικότητας η εκπομπή. ο χάρης και η χρυσάνθη ΗΤΑΝ στο στούντιο. και απαντούσε ο Χάρης -λάηβ στο μικρόφωνο-, απαντούσε στη δική μου κονσέρβα. τις φωτό τις έβγαλε το πνεύμα τού νάσου. φχαρι-στήθηκες τώρα;

Christos Christides είπε...

γιαννακη, αν η φωτο ειναι με την καινουργια ψηφιακη τοτε χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι