Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

hey, harry!

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ της Θεσσαλονίκης, ο επονομαζόμενος Harry Elektron, θα μιλήσει, ζωνταντά, αυτοπροσώπως και επιτοπίως, στα δΓιαμάντΓια, στην εκπομπή, που ξεκινάει μεσάνυχτα Τετάρτης 4 Ιουνίου 2008, στον 95,8FM τής ΕΡΤ3.
Μια βραδιά πριν από τη συναυλία του στον ΜΥΛΟ τής Θεσσαλονίκης, ο Harry θα συνομιλήσει στον αέρα με τον Γιάννη Σημαντήρα, προβαριζμένα, μα και αυτοσχεδιαστικά. Και -κερασάκι στην τούρτα- θα παίξει live-in-the-studio τραγούδΓια του με φωνή και ακουστική κιθάρα!
Σκοτεινός και μυστηριώδης και ταυτόχρονα αυθόρμητος και προσεγγίσιμος, πολυταξιδεμένος (από την Ταϊλάνδη, μέχρι την Κωνσταντινούπολη...), αλλά και πολίτης τής πόλης του (η νέα του συναυλία έχει για κόνσεπτ τον Λευκό Πύργο, παραλλάσσοντάς τον σε 'Black Tower' --βλέπε αφίσα στη φωτό), yogi, και πάνω απ’ όλα ένας απρόβλεπτος μουσικός, που δύσκολα τον κατατάσσεις σε κατηγορίες, ο Harry Elektron έχει κερδίσει την προσοχή και την αποδοχή των λεγόμενων ψαγμένων. Με τα θεατρικά ερμηνευμένα τραγούδια του και τις θεατρικά στημένες multimediaκές σκηνικές εμφανίσεις του. Καιρόζ να τον γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Το αξίζει. Και τους αξίζει.

πρώτες -ιντερνετικές- βοήθειες:
www.myspace.com/harryelektron

Δεν υπάρχουν σχόλια: