Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007

p l a y f u c k e n l i s t

Εδώ έχουμε ένα σεντόοοονι, από νέα άλμπουμ, τα οποία αιθερίζουμε στην εκπομπήξ μας τον παρόντα καιρό:

- RAGING SPEEDHORN
- MUNICIPAL WASTE
- HIGH ON FIRE
- ZICO CHAIN
- BEATALLICA
- SOUNDS LIKE VIOLENCE
- PAUL SPENCER & THE MAXINES
- ΕΜΙGRATE
- ΑΝGELS OF LIGHT (MICHAEL GIRA of SWANS, and FRIENDS)
- QUI
- THE SONICS (reprint on a la LP CD, on Ace Records)
- KMFDM
- MINISTRY
- KULTUR SHOCK
- CHUCK PROPHET (ο μίστερ δεξΧιά)
- BLACK FRANCIS
- HERMAN BROOD (‘You Can't Break a Heart and Have It’, youtube.com video)
- THE LOST PATROL BAND
- THE YOUNG GODS
- RADIO BIRDMAN
- YOU AM I
- AGNOSTIC FRONT
- MILLION KIDS
- SOCIAL DISTORTION (collection)
- LOST TROMOS (3 new songs from the yet-untitled new album) exclusive!
- THE BULLETS
- FRANTIC FIVE
- X-GIRLFRIENDS

- PERSONALITY CRISIS (photo: P. Papakyriakou) forthcoming album exclusive!
- BULL DOZA
- IT WON'T DIE

- COIN
- JANE DOE exclusive! from January 2007!
- MAΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- LOST BODIES
- DE FACTO
- ZHMIAA
- Dr. ATOMIK συνέντευξη
- THE LAST DRIVE από υπογεγραμμένο από καθέναν τους αντίτυπο της συλλογής τους

Τhanks everybody! Meet on the air.

Γιάννης

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Chuck Prophet,αρχικώς τον μετονομάσαμε Jack. Όμως δεν ήταν αυτό αρκετό προχωρήσαμε και τον είπαμε και Propet.
Γουστάρω τον Jack Propet,σας λέω!

John G. Simandiras είπε...

Μα πΧοιος λέει τον Προφήτη Προπήτη; Πού το είδατε γραμμένο 'Propet';

(Ανώνυμο, σε ευχαριστώ για τη μη-propet-εια στη δΓιόρθωση).

γσ

Ανώνυμος είπε...

Μα,γιατί το διορθώσατε; Είστε ή όχι λαθομανείς στην ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ.;
Εν πάση περιπτώσει,ο Chuck Prophet σας ευχαριστεί για την αποκατάσταση του ονόματός του.
Εξακολουθώ να γουστάρω τον “Jack Propet”.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει. Την πρώτη φορά είχα ακούσει "σπίτχορν" και σημείωσα "spithorn"...

John G. Simandiras είπε...

α, για να σου πω, ξι α, εγώ τα λέω καθαρά. εσύ -εν δε χωμένος- δεν ακούς καλά.

νταξ(ι α);

γσ

(είδες τι χρειάζεται η airlist μας σε γραπτή μορφή;)

Ανώνυμος είπε...

Α, για να σου πω, Για Νι, εγώ μια χαρά ακούω, εσύ λες σπηντ και όχι σπήηντ.

Βέβαια θα προτιμούσα την χειρόγραφη βέρζιον της λίστας αλλά συμβιβάζομαι.

John G. Simandiras είπε...

αυτοχτονώ. αν λέω 'σπιντ' και όχι 'σπίιντ', αυτοχτονώ.

και μόνο στη σκέπση ότι μπορεί και να έχεις δίκιο... μπαμπ!

τέλος,

γσ

(τζάμπα τόση προσπάθΧεια στην προφορά)

John G. Simandiras είπε...

χειρόγραφη; έπαπσα να συντάσσω χειρόγραφες λίστες, εδώ και δΓυο χρόνια; αμ ε φαστ τάυπερ, γιου νόου.

γσ

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός είναι πως τα λέτε καθαρά και αργά και με υπομονή, μια και δυο φορές, τα πλήρη στοιχεία των καλλιτεχνών σας, αλλά δεν μπορούμε να τα συγκρατούμε κι όλα. Οπότε ,ναι, χρειάζεται και η γραπτή μορφή της airlist.
Με αφορμή το παραπάνω, κάτι απευθυνόμενο στις συναδερφάρες σας (ένας Θεός δηλ.να τους κάνει συναδέρφους σας): Λέτε ρε, αργά και καθαρά τα στοιχεία των καλλιτεχνών, ούτως ή άλλως, ατάκες ΔΕΝ διαθέτετε!
(μάλλον με λίγη propet-εια αυτήν τη φορά το Ανώνυμο, ε;)

Leigh-Cheri είπε...

Συμφωνώ. Επαυξάνω. Και προσυπογράφω.
Με τον ανώνυμο, εννοώ.
...Και με το χειρόγραφο που λέει η ξί α :-)

John G. Simandiras είπε...

η ξί α έχει αξία.

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

ο τσακ γαμάει

mystery falls down είπε...

Απλώστε και ένα σεντόοοονι με τις ατάκες, τις οποίες αιθερίζετε τους τελευταίους μήνες.

Συγχαρητήρια για όλες τις φρέσκες μουσικές που μεταδίδετε (έστω και αν συνήθως δε με ενθουσιάζουν) και κυρίως για την υποστήριξη στα ελληνικά συγκροτήματα.

Ο δίσκος των Jane Doe είναι αριστούργημα (ή εναλλακτικά ο καλύτερος δίσκος του 21ου αιώνα) μπροστά στη μπαλαφάρα (που ακουγόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατάφεραν και γέμισαν δύο μέρες των Gagarin με τρία single στις αποσκευές τους) των Kaiser chiefs (και όχι μόνο).

Τι περιμένεις όμως, όταν οι άνθρωποι που διαμορφώνουν (η σωστότερα αναπαράγουν δανεικές) άποψη στην απολίτιστη μουσικά Θεσσαλονίκη αποτρέπουν το κοινό από τις συναυλίες (προωθούν μόνο εκείνες που οι εταιρείες γεμίζουν τις τσέπες τους με φράγκα. Δες περίπτωση Matissee και γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού), το βυθίζουν στη δισκογραφική γερολαγνεία και αυτοπαινεύονται για τις γνώσεις τους (να χαίρεστε τους μέντορές σας).

ΥΓ. Και για όσους κατηγορούν τους κρατικοδίαιτους ραδιοφωνατζήδες, τόσα χρόνια στο ραδιόφωνο ο Πετρίδης και συνεχίζει να έχει την ίδια διάθεση, ενεργητικότητα και ενθουσιασμό με αυτήν που ξεκίνησε. Ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Και το blog του είναι πάντα ενημερωμένο.

ΥΓ. (2) Δευτέρα σήμερα, 15:42. Για τις επόμενες δύο ώρες κοντά σας. Η / Ο ... στο μικρόφωνο με όλες τις νέες κυκλοφορίες. Βροχή προβλέπεται το βράδυ, οπότε μείνετε μαζί μας. Θα περάσουμε καλά. Πάμε σε διαφημίσεις. Ήταν... . Ακολουθεί ο... . Ήταν... . Και τώρα, ο ... . Να περνάτε καλά. 5 λεπτά πριν το διάλειμμα. 16:41, επιστρέψαμε κοντά σας. Σε αποκλειστικότητα θα ακούσετε το νέο τραγούδι του... . Ήταν ο... . 8 λεπτά πριν τις 17:00. Η βροχή πέφτει ασταμάτητα. Ελπίζω να περνάτε καλά. Καλός δίσκος. Καλός. Όχι τόσο καλός. Καλός. Αρκετά καλός. Μέτριος. Καλός. Πολύ καλός. Καλός. Όχι τόσο καλός. Καλός. Τι δισκάρες σας έχω εγώ απόψε; Ακούσαμε... . Θα ακούσουμε.... Ακούσαμε. Πέντε λεπτά μετά τις δέκα. Θα περάσετε καλά. Ήταν... . Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Για εσάς κάνω εκπομπή. Είστε υπέροχοι. Με συγκινείτε. Σε αποκλειστικότητα μεταδίδουμε... . Ήταν ο... σε αποκλειστικότητα. Και κάτι καινούργιο σε αποκλειστικότητα. Καλός δίσκος. Ήταν... και θα είναι.... . 10 η ώρα. Ώρα για διαφημίσεις και μετά το νέο της... Επιστρέψαμε. Ο νέος δίσκος σε αποκλειστικότητα. Αρκετά καλός. Με συγκινείτε. Χάρη σε εσάς μαθαίνω νέα πράγματα. Αγαπημένοι μου ακροατές ευχαριστώ για τα συγκινητικά σας μηνύματα. Εδώ θα ακούτε πρώτοι ότι καλό παίζει. Ήταν ο ... και θα συνεχίσουμε με... . Άλλη μία αποκλειστικότητα... .

Ανώνυμος είπε...

Χάνουν..they loose,όσοι δεν ακούν δγιαμάντγια.Να τα εκατοστήσετε τα χρόνια και τους ακροάτες στον 958(είχατε εναρκτήρια επέτειο στις 13/11 αν δεν πράττω λάθος).

db

John G. Simandiras είπε...

ντινιώ, εφκαρίστο από καρδΓιάς! να φανταστείς, μόνο εσύ θυμήθηκες τα γενέθλιά μας στον 95,8. ούτε καν εγώ (που κοκορέβομαι για την αρχειομανία μου).

μουχ, είσαι πολύτιμος. εφκαρίστο για τις ατάκες. ταμάμ για μένα είναι, χα χα χα... θα τις χρησιμοποιήσω. κατά κόρο και κατά κόρη. θα σε κουφάνω τώρα, αλλά θα το πω: μ' αρέσουν πολύ οι jane doe. στουντΓιακά πΧιο πολύ. λάηβ θέλουν να φάνε πολλά πσωμιά ακόμα. δεν θέλω να μ' αρέσουν οι kaiser τέτΧοιοι. αλλά έχουν βγάλει δυνατό άλμπουμ. σε κάπΧοια επίπεδα, πΧιο ισχυρό από τουζ doe. με το ζόρι κρατΧιέμαι και δεν τους αερίζω. τους κάιζερ. το έχω από 28φεβ07. γιατί δεν λες τον σταθμό με το όνομά του;
για να τον πω εγώ, και να επωμιστώ μόνοζ μου την κακία; αναμφίβολα, ο πετρίδης έχει ελκυστικά στοιχεία. τόσο που να είναι λαοπλάνος. ένας κάλπικος δημαγωγός τήζ ραδΓιοφωνίας, κούφΧιος, αλλά μανιώδης συλλέχτης. την πσάχνει και τώρα που γέρασε. αληθές. μόνο που πσάχνει μόνο όσα θέλει ή όσα ξέρει. ή όσα τον συμφέρουν. τον άκουγα συστηματικά, μέχρι να ξυπνήσω. δεν είμαι, όμως, στην ίδΓια πλεβρά μ' αυτόν. το πολεμάει, επαναλαμβάνω. αυτό το αναγνωρίζω. εγώ μπορεί στην ηλικία του να την βγάζω με χαμομήλια, λαουντζΓιάδικα στον καναπέ. ίσως και να μην κάνω και ράδΓιο, αν τον φτάσω στα χρόνια. καμιά φορά, σκέφτομαι ως πότε θα τραβήκσουν τα 'δΓιαμάντΓια'.
έχει κι άλλα η ζωή εκτός από ράδΓιο...

γσ

Ανώνυμος είπε...

Εβγε νέε μου! Συμφωνώ με τας απόψεις σας περί κυρίου ραδιοΠετρίδη. Κι εγώ παρόμοια πέρασα με δάφτονε.
Φυσικά λάτρεψα το Jane Doe πόνημα-ακόμη και στα live θα συνεχίζω να τρέχω πίσω (μπρος) τους. Πολύ εκσκλούσιβ πρόσθεσες βλέπω στο post. Και καλά έκανες βέβαια. Για να βλέπουν κάτι στραβάδια και ν'ακούνε διαμάντια. Σου άρεσε ο κύριος Serj Tankian με το σι-ντι του????? Εγώ το ακούω on bike κάθε χάραμα... σχεδόν όλο...

John G. Simandiras είπε...

thanks, freerider. δεν πρόλαβα ακούσω σερζ.

γ

mystery falls down είπε...

Απογοήτευση η προσωπική του δουλειά. Πολύ προβλέψιμη, εύπεπτη και με στόχο τη ραδιοφωνική επιτυχία.

ΥΓ. "Everything is average nowadays". Το ίδιο και οι Kaiser chiefs. Ελπίζω να αστειεύεστε. Τι Βρετανικό κακό σας τσίμπησε;

John G. Simandiras είπε...

μουχ, το εννοώ. μ' αρέσουν οι κάιζερ. άλμπουμ χρονιάς σκάρωσαν. μην κοιτάς που δεν το βάζω. δέκα ακούω, ένα μεταδίδω. επειδήςςς δεν μιλάω (σχετικά με το πΧοια και πόσα ακούω);

γ.

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνίσω σε ότι αφορά τον Serj και την προβλέψιμη κι εύπεπτη δουλειά του. Ποιος έβγαλε πρόσφατα τόσο "εύπεπτη" δουλειά, με τέτοιο στίχο; Αλλά ακόμη κι έτσι αν είναι, πάλι μ΄αρέσουν οι εύπεπτοι και προβλέψιμοι σαν αυτόν, καθώς κι οι δεκάδες που εμπνέονται απ' αυτόν και τον αντιγράφουν. Και θα συνεχίζω να σπάω τα ηχεία μου με τέτοιες νότες όπως και με σκληρότερες καμιά φορά. Δγιαμάντγια και πάλι δγιαμάντγια για ενημέρωση! Όσο για τους Kaiser δεν θα πω τίποτα. Το άκουσα, καλό ήταν, αλλά δεν το πήρα ακόμη. Θέλω κάτι πιο speed...