Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

Dr. Atomik συνέντευξη


Ο κονσολιέρης μας, Οδυσσέας Ράπαντας, μας τσακώνει με τον Αντώνη Λιβιεράτο (των Dr. Atomik), κατά τη δΓιάρκεια της συνέντευξήζ μας λάηβ ον δι γλυκύ μου έαρ.


------------------------ . ------------------------


Εδώς, λίγο μετά την εκπομπή, αναλύουμε τα ...πράγματα, γενικά, αλλά ειζ βάθος, Ράπαντας, Λιβιερά και Σημαντήρ. Στον φακό ο συνάδλεφος (ρε πούστη, δΓιοΘΡωτή, έτσι το θέλω!) ηχολήπτης, Αντώνης Σταμπολίδης. Αν πεινάσει, θα το γυρίσει στη φωτογραφία.

ΓΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου εμπνέει σέβας έτσι όπως τον εβλέπω ο κύριος εκπρόσωπος του δόκτωρος. Από τις κακύτερες συνεντεύξεις που έχω ακούσει. (Δεν έχω ακούσει και πολλές)

Ευχαριστώ και για το ψδ.

Ακούτε ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ρεεεεεεεε!

Leigh-Cheri είπε...

Εμένα πάλι μου φαίνεται σαν το αντίθετο του Σημάν. Μόνο που δεν κάθεται ;-)
Και ως συνεντευξιαζόμενος, δηλαδή, πάλι το αντίθετό του μου φάνηκε.
Ο ντόκτορ, λίγα λόγια και σταράτα!

ΣυγχαρητήρΓια -μαντηράκο!

Ακούμε ντεεεεεεεε!
(Δεν ξέρω να τα κάνω και πλαγιαστά. Τα ε όμως τα μέτρησα. 8.)

Φένια

Ανώνυμος είπε...

Εαρινά(ον δι έαρ) αγόργια!Αυτό θα πει σποντάνεους φώτο!

Ανώνυμος είπε...

..και άλλες φώτο?Μαρεσε εκείνη Yanni που έχεις τα χέργια στη μέση σαν να τους λες"τί θα γίνει ρε μπαγάσες?Θα τ ο δγιαλύσουμε καμιά φορά?Οκ,είμαι και ο πρώτος στις συνεντεύξεις..ας μη το κάνουμε και θέμα!"
χαμόγελα

Ανώνυμος είπε...

..στην πρώτη φώτο,εκείνη που πχιάνει το κεφάλι του ο ντόκτορ,είναι σαν να λέει"Βρε τί κακό που μου έμελλε να πάθω ο έρμος!Προλαβαίνω να φύγω από την στούντιο?"

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΛΛΟΝ." Έτσι, με γαϊδουρινά γράμματα το έγραψα αυτό. Όπως και πολλά άλλα, δεν τα γράφω τώρα για να μην χαλάσω αυτούς που δεν άκουσαν. Ντέφινιτλυ -όπως είπε και η Δανάη- από τις καλύτερες συνεντεύξεις που έχω ακούσει έβερ. Συγχαρητήρια και στους δυο.

Γουστάρωωω Λιβιεράτο σε 1, 3, 5 και Σημαντήρα σε 2, 3 4. Και το χρώμα στις πόρτες.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους είδαμε και το μυστηριώδη Οδυσσέα! Τώρα ξέρουμε τουλάχιστον ποιόν χαιρετάμε!


Γειά σου Οδυσσέα. Στα δικά σου χέρια τα δΓιαμάντια βγάζουν τον πιο ωραίο τους ήχο.

satnapar είπε...

ta sugxaritiria mou ston ko Stampolidi pou edwse fws sta genia mou...

Ανώνυμος είπε...

Aνησυχώ που εκτίθεται απροκαλύπτως σε φωτογραφίες η φάτσα του εκπροσώπου μου. Aυτό αποτελεί παράβαση των κανόνων της συνωμοτικότητας. Xώρια που διαπιστώνω πως, το κάθαρμα, άφησε και γένια. Άλλη μια στραβή και θα τον απολύσω. Θα προσλάβω στη θέση του μιά ωραία κοπέλα, μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Tώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω πως θα εισηγηθώ στην διεύθυνση του σταθμού να προσληφθεί μιά ωραία νεαρά και στη θέση του Σημαντήρα... Έτσι θα γλιτώσουμε απ' τις εξυπνάδες του και θα ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα του blog (λόγω βελτιωμένης φωτογένειας).