Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

φωτογραφείο

αναμνηστική φωτογραφΧιά από τη live-in-the-studio έντευξή μας με τον Αντρέα Μαγιονέζο, ξημερώνοντας Πέμπτη18Οκτ07
(τράβηξε ο εκείνη τη μέρα ηχολήπτηζ μας, Κώστας Σαββίδης)

5 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Χμμ...
Και τώρα τι διαλέγεις;-)

...Λοιπόν! Χωρίς πλάκα τώρα. Η συναυλία των Μαγιονέζων στο ξυλουργείο ήταν κάτι που άξιζε με χίλια να το δεις! Πολύ δουλεμένη, καμία αίσθηση "αρπαχτής" που συμβαίνει πολύ συχνά και μ` αηδιάζει. Πολύ φιλική ατμόσφαιρα κι ο Ανδρέας σε επικοινωνία με το κοινό του. Μέχρι και μαζί μας χόρεψε κάποια στιγμή. Αν και υποτίθεται ότι θα ήταν περισσότερο παρουσίαση του νέου άλμπουμ "Καλή Όρεξη", το πρόγραμμα μοιράστηκε και σε παλιότερα κομμάτια, έτσι ώστε να μη φύγει κανένας δυσαρεστημένος.
Αλλά πέρα από το αισθητικό, καθαρά καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, το συγκρότημα έχει ΛΟΓΟ να υπάρχει. Τα σχόλια που κάνει με τους στίχους του (και με τα βιντεάκια που προβάλλει στις συναυλίες), κοινωνικά και σφέστατα πολιτικά, είναι τόσο πετυχημένα κι αιχμηρά και δοσμένα με τόσο έντεχνο αλλά ξεκάθαρο τρόπο που για μένα είναι σημαντικά και απαραίτητα ν` ακούγονται.Και μόνο τον τελευταίο δίσκο να πάρω, δεν υπάρχει τραγούδι που να το πω "τραγουδάκι", να μην έχει δηλαδή κάτι να πει. Άσε που μουσικά σε βάζει στην πρίζα κανονικά! Χτυπιέμαι ασταμάτητα και το ευχαριστιέμαι τρελά! Κοινώς, με καλύπτουν απόλυτα! Νομίζω ότι είναι από τις ελάχιστες οάσεις πλέον στο τίποτα και τη νέκρα που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια καλλιτεχνικά. Γι` αυτό και λυπάμαι και απορώ που το ξυλουργείο δεν ήταν όσο γεμάτο θα ήθελα. Αλλά τα είπες κι εσύ Γιάννη πολλές φορές για τη ραστώνη των Θεσσαλονικέζων! Στην κοΖμάρα τους!

ΣυγχαρητήρΓια και για τη συνέντευξη. Ήταν πολύ ωραία.

Ανδρέα, θέλω κι εγώ καπελάκι Μαύρη Μαγιονέζα! Με αφιέρωση(Χι χι!);-)
Πες του κι εσύ ρε Γιάννη που `ναι και φίλος σου!

Συγχαρητήρια, ξανά. Ελπίζω να το επαναλάβετε σύντομα.

Φένια

Leigh-Cheri είπε...

Ωχ! Σχόλιο ήταν αυτό ή ποστ;-)

John G. Simandiras είπε...

γράπσε κι άλλα, φε.

ΓΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι να πούμε τώρα κι εμείς; Κάτι τέτοια είναι τα posts που μας κάνουν να συνεχίζουμε σε αυτό το απέραντο σκυλομπουτοβυζοαρπαχτοφτηνογκλαμουράδικο… Το κάνουμε επειδή μας γεμίζει και μας δίνει φωνή και είναι τουλάχιστον συγκινητικό που αυτή η φωνή εκφράζει κι άλλους. Δεν έχει σημασία που δεν είναι μιλιούνια. Είναι αρκετοί. Είναι ξύπνιοι. Και είναι εδώ. (Κάντε μια βόλτα από το www.youtube.com/mavrimagioneza να σας το αποδείξει ο Νάσος με το «Ακολούθα ή Οδήγα»…)
Καλή μας Φένια, το καπελάκι το κέρδισες επάξια. Στείλε τα στοιχεία σου σε ένα από τα mail μας, να σε βοηθήσουμε να μην καείς από τον ήλιο…

Leigh-Cheri είπε...

Εγώ τώρα κοκκίνισα;-)

Παιδιά, ειλικρινά, δεν είπα τίποτα πέρα απ` αυτό που είδα και που πιστεύω. Για μένα είναι σημαντικό να υπάρχουνε τέτοιες φωνές και καλλιτέχνες που σέβονται και τη δουλειά τους και το κοινό τους. Καμιά φορά με πιάνει και άγχος,μήπως μ` όλους αυτούς τους "Βούδες του καναπέ", απογοητευθείτε κι όσοι μείνατε κι αποσυρθείτε. Ελπίζω να μην το κάνετε.

Συγχαρητήρια ξανά

Ευχαριστώ πολύ για το καπελάκι. Θα με προστατεύει απ` τον ήλιο όταν τρέχω κι αφήνω τον Σημάν να τρώει τη σκόνη μου;-) (Λέμε τώρα!)