Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007

Μάρτιος 2007: ιστορική αναδρομή

ΙδΓιαιτέρως παραγωγικός μάς προέκυψε ο φετινός Μάρτης. Καθόλου γδάρτης. Ούτε κακός παλουκοκάφτης. Μεγαλοβδομάδα, μεταδίδουμε 2 λίστες και 2 σε επανάληψη επεισόδΓια μας προηγούμενα, όπως ξαναζεσταμένη σούπα έχουμε και την αργία τού βραδΓιού τήζ Δευτέρας τού Πάσχα (ξημερώματα Τρίτης, 10 Απρ 07). Επανακάμπτουμε ζωντανοί τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Απριλίου 2007, easterα από το Πάσχα-χα-χα (για να γελάσουμε το έγραπσα, όχι για έκο, άλλωστε με τον Ουμπέρτο δεν τα πάμε καλά).
Όσο για την μπλογκάρα μας, ευελπιστούμε το ζήτημα στη λειτουργία του redirection από το www.diamonds.explode.to να ταχτοπΧοιηθεί λίαν συντόμως, χάρη στις παρεμβάσεις τού Zpi και του Άγγελου Μ. Ετοιμοπαράδοτη και σε μερικές μέρες δημοσXιεύεται: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ για την Πα.Οι.ΔΓια. συνέντευξη Dean + Britta. Μήπως σκοτώνουμε;


1
Παρασκευή,02Μαρτίου2007
● χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία τού Ντίνου Σαδίκη το βρά­δυ τού ίδιου 24ωρου (Παρασκευής, 02 Μαρτίου 2007) στο Ξυ­­λουρ­γείο τού ΜΥ­ΛΟΥ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη.
● ξεκινάμε την αποκλειστική μετάδοση του νέου -εξαιρετικού- CD των Dean & Britta (‘Back Numbers’). Σημειωτέον ότι ο δίσκος έχει κυκλοφορήσει μόλις στις 27 Φεβρουαρίου 2007!

Βritta Phillips: These boots are made for shocking

2
Κυριακή,04Μαρτίου2007
● δημοσιεύεται στο blog μας, www.paoidgia.blogspot.com (στα αγγλικά) ένα μικρό άρθρο για το CD, ‘Sick of Love’ των Luca, μαζί με μια mini συνέντευξη του αρχηγού των Luca, του Νick Luca, αποκλειστικά για το blog μας!


3
Πέμπτη,08Μαρτίου2007
● κληρώνουμε 1 cd-single radio promo τού τραγουδιού ‘My Mind’s Eye’ των Νορβηγών Sirenia, υπογεγραμμένο από τον ιθύνοντα νου τού συγκροτήματος, Μοrten Veland.


4
Παρασκευή,09Μαρτίου2007
● ξεκινάμε την αποκλειστική μετάδοση της συλλογής ‘Graciously’. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της διατίθεται για την ενίσχυση των πληγέντων μουσικών τής Νέας Ορλεάνης / σύντομα το τραγούδι ‘Shadow Painting’ με τους Nick Luca, από τη συγκεκριμένη συλλογή, θα αγαπηθεί με θέρμη από το κοινό τού 95,8 και των ‘διαμαντιών’.
● απευθείας τηλεφωνική συνέντευξη (από την Αθήνα) με τον Θάνο Κόη των Lost Bodies / χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Lost Bodies το βρά­δυ τού ίδιου 24ωρου (Παρασκευής, 09 Μαρτίου 2007) στο ZΕΝΙΤ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη (μια από τις ξεχωριστά πετυχημένες στιγμές των ‘διαμαντιών’, οι συνακροατές μας ακόμα συζητούν για τη συνέντευξη).


5
Τρίτη,13Μαρτίου2007
● ξεκινάμε την αποκλειστική μετάδοση του -ύστερα από 20 χρόνια!- νέου δίσκου των Danny & Dusty. O δίσκος έχει προγραμματιστεί να βγει στη λιανική πώληση την Πρωταπριλιά τού 2007, άρα μιλάμε για αξιοσημείωτη επιτυχία.


6
Τετάρτη,14Μαρτίου2007
● ντεμπουτάρει στο playlist των ‘διαμαντιών’ ο -σε σημεία- σαγηνευτικός νέος δίσκος, εξολοκλήρου από διασκευές τραγουδιών από τα σίξτις αποτελούμενος, ‘Under The Covers, Vol. 1’, του ντουέτου Sid ‘n’ Susie. Susie η Susanna Hoffs των Bangles. Sid o Μatthew Sweet.

Susanna Hoffs - Matthew ...Bitter: η Ωραία και ο Τέρας


7
Πέμπτη,15Μαρτίου2007
● AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ απευθείας τηλεφωνική συνέντευξη με την Carla Torgerson των Walkabouts και Chris & Carla (από τo ξενοδοχείο της στην Αθήνα) + ηχογράφηση ID της για τα ‘διαμάντια’ / χαρίζουμε δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Chris & Carla το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2007 στο Ξυλουργείο τού ΜΥΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη / χαρίζουμε, επίσης, ένα αντίτυπο του νέου CD, ‘Fly High Brave Dreamers’, των Chris & Carla σε μια τυχερή ακροάτρια του 9,58, ύστερα από κλήρωση.

Ο Chris και η Carla ποζάρουν αγόγγυστα στH φακό τού γνωστού παπαράτσι μας (17Mαρ07)


8
Παρασκευή,16Μαρτίου2007
● απευθείας τηλεφωνική συνέντευξη με τον Γιώργο Γαζέτη των Personality Crisis, ενόψει τής εμφάνισής τους πριν από τους Σκανδιναβούς Backyard Babies στο Ξυλουργείο τού ΜΥΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, 18 Μαρτίου 2007, συναυλία για την οποία προσφέρουμε δωρεάν προσκλήσεις σε ακροατές τού 95,8 τής ΕΡΤ3.
● χαρίζουμε, επιπλέον, δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των Αctive Member το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2007 στην ΥΔΡΟΓΕΙΟ στη Θεσ­σα­λο­νί­κη.


9
Κυριακή,18Μαρτίου2007
● δημοσιεύεται στο blog μας, www.paoidgia.blogspot.com (στα αγγλικά) ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη Danny (Dan Stuart) & Dusty (Steve Wynn)!


10
Τρίτη,21Μαρτίου2007
● ντεμπουτάρει στο playlist των ‘διαμαντιών’, πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διανομή του στα δισκάδικα, το νέο EP ‘Τime Expires’, των Αθηναίων Deus Ex Machina, oι οποίοι προκαλούν χαοτικό πανζουρλισμό στις συναυλίες τους.


11
Παρασκευή,23Μαρτίου2007
● χαρίζουμε (10 μονές!) δω­ρεάν προ­σκλή­σεις για τη συναυλία των άκρως και πάντα δημοφιλών ΜωρώνΣτηΦωτιά το βρά­δυ τού ίδιου 24ωρου (Παρασκευής, 23 Μαρτίου 2007) στο Ξυ­­λουρ­γείο τού ΜΥ­ΛΟΥ, στη Θεσ­σα­λο­νί­κη.


Γιάννης Γ. Σημαντήρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουκλί ο Μάρτιος! Δεν έχω παράπονο. Σχεδόν έπαθα υπερκόπωση από τις συναυλίες... Τώρα, αν μία από τις ραδΓιοφωνικές του βδομάδες τις έχασα λόγω Φεστιβάλ, πιστεύω θείε Τζωνάκο να με συγχωρήσεις! Άλλωστε τις υπόλοιπες 51 του χρόνου είμαι συνεπέστατη ασούμε.

Άτιμε Μάρτη! Πήρες μπαμπέσικα, νεότατο τον πΧιο αγαπημένο μπάρμπα μου... Και σε δΓυο βδομάδες μου έστειλες την εγγονόυλα του. Χαρμολύπη!

mystery falls down είπε...

Ελπίζω η διοίκηση της ΕΡΤ3 να αντιληφθεί το θείο (όπως αναφέρει και η Χριστίνα στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο. "Θείε Τζωνάκο", κατά συνέπεια θείο το έργο σας. Ατυχές το χιούμορ μου.) έργο που ποιείται και να σας ανταμείψει με bonus παραγωγικότητας.

Μέχρι πρόσφατα σχολιάζατε τα μηνύματα, τώρα και... τις φωτογραφίες (το σημείο της ιστορικής ανδρομής που ημιλάτρεψα). Και 3 επί (η)Χ(η)ειρότερα.

Ντη είπε...

Πάει και ο Μάρτης,ας βγάλουμε τα ασπροκόκκινα βραχιολάκχια..και ας αφεθούμε στον ήλιο να μας τσουρουφλίσει.
Φουλ μήνας και για τα δγιαμάντγια σας κύριε Σημαντήρα!Προτείνω ως ανταμοιβή για την επιτυχημένη δουλειά σας να σας ακούμε απευθείας ή καλύτερα απευθείου, όχι από τα στούντγια της Αγγελάκη αλλά από τα Wave..land studioz στην Tuscon της Αριζόνας(εξάλλου φαγωθήκατε με δαύτα τον Μάρτη,καταφέρατε να τα βλέπω και στον ύπνο μου).
ΥΓ.Το λάιβ των lost bodies άπσογο!o Θάνος σαγαπά.