Παρασκευή 21 Ιουλίου 2006

ΚΛΥΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΓΙΑΚΩΠΟΝ



Το εκπομπικό μαγαζί μας κατεβάζει τα ρολά του, λόγω καλοκαιρινών δΓιακοπών. Τα ‘δΓιαμάντΓια’ θα λείψουν από την υπηρεσία, ποιώντας χρήση τής θερινής άδΓειας τους, από Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2006 έως και Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2006. Σημειωτέον ότι στα 11 χρόνια της ενεργής παρουσίας τους στον 102FM τής ΕΡΤ3 θα είναι η πρώτη φορά που τα ‘δΓιαμάντΓια’ παίρνουν τρεις εβδομάδες σερί άδΓεια. Επίσης, θα είναι μόλις η δεύτερη χρονιά, κατά την οποία τα ‘δΓιαμάντΓια’ θα αντικατασταθούν από τον συνάδερφο, Θάνο Αθανασίου και την εκπομπή του. (Συνήθως, ο 102 μετέδιδε σε επανάληψη παλαιότερα επεισόδΓια των ‘δΓιαμαντΓιών’ ασούμε.)

Να μην μας ξεφύγει και να τονίσουμε: η τελευταία βδομάδα (17-21 Ιουλίου 2006) υπήρξε πλήρης δράσεων για την Πα.Οι.ΔΓια. Κορυφώσεις αξέχαστες: η συνέντευξη του Στέλιου Σαλβαδόρ των ΜωρώνΣτηΦωτΧιά, την Τρίτη18Ιουλίου και η συνέντευξη του Παύλου Παυλίδη την Πέμπτη20Ιουλίου2006. Και οι δύο επιτόπΧιες εν τω στουντίω, αυτοπρόσωπες και ζωντανές. Και οι δύο μεστές, ζουμερές και ουσΧιαστικές. Κρίμα για όσους τις έχασαν. Ο κύρΓιος Νάσος ίσως να έχει καμιά CD-κόπΧια (από τον Σαλβαδόρ, ίσως και από τον Παυλίδη). Μπορεί να σας την χαρίσει, μπορεί και να σας την πουλήσει, αναλόγως πώς θα τον προσεγγίσετε. Η ευγένεια θα μετρήσει υπέρ.

Αμέτρητες ευχαριστίες σε κάθε μέλος τής Πα.Οι.ΔΓια., ειδικά τις κυρίες και τους κυρίους τού στενού και σκληρού πυρήνα τής Αδερφόητάζ μας.

Γιάννης Seamandeeras

8 σχόλια:

Tertuliano Máximo Afonso είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

3 'βδομάδες χωρίς Σημαντιήρωα δΓιακοπές; Και χωρίς επανάληψη; ΔΓιαμαντοαποτοξίνωση τώρα!

Φυσικά όμως έχουν ληφθεί οι απαραί'ητες δικλίδες ασφαλείας στη πιθανή περίπτωση εκδήλωσης σε αυτό το χρονικό δΓιάστημα, αναπόδραστων συπτωμάτων στέρησης λόγω χρόνιου εθιΖμού στα ΔγιαμάντΓια.

Έτσι όπΧοιος κάκιστος αδΟλφός ή νέο μέλος στην οικογένΙας θελήσει να αποκτήσει ψήγματα μεν, άκρως πολύτιμα δε, υποκατάστατων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για να παραλάβει κόπΧιες από τις εκπομπές με συνεντεύξεις Σαλβαδόρ και Παυλίδη.
Τα ανταλάγματα που θα ζητηθούν -όπως ως γνωστών γίνεται σε περίπτωσεις εθισμού- θα είναι συζητήσιμα...

Κ λες δ ακ πές αδ ρ φοι!
(εγώ όπως φαίνεται τις ξεκίνησα ήδη)

Ανώνυμος είπε...

Χώρις δΓιαμάντΓια για 3 εβδομάδες με τα σινΓιά με Σαλβαδορίδη και Παυλόρ θα πράξουμε χρυσές δουλείες μου φαίνεται...

ΚύρΓιε Σημαντιήρωα, μεσωδιακόπια να πετάξουμε καμΓιά ανταπόκριση από Μωρά στις Συκιές;

mystery falls down είπε...

Tίτλος σχολίου: "(Don't) Skip to the end"


Κρίμα! Και την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω. Δυστυχώς με Πετρίδη (πάλι, αν και τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί πολύ) και Κομνηνό θα τη βγάλω. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Οι κατασκοποί μου πάντως με ενημέρωσαν ότι η συνέντευξη του Παυλίδη ήταν άκρως επιτυχημένη και απολαυστική. Πιο συγκεκριμένα οι απόψεις του ρήτορα πίσω από το μικρόφωνο των ΔΓιαμαντιών ήταν τεκμηρΓιωμένες, οι ερωτήσεις εύστοχΓες και το σημαντικΓότερο όλων απόδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι ο ιδανικός partener για ΓΟΝΙΜΗ (αυτή η λέξη είναι με κεφαλαία γράμματα εξαιτίας της αδυναμίας του Πάτερ Ιωάννη στον σαρκικό έρωτα) κουβέντα (ή συζήτηση αν προτιμάτε). Η σιωπή σας έλυσε τον Παύλο. Ούτε κατάλαβε (εικάζω) πως πέρασε η ώρα. Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα Σου (έτσι δε λέτε στο χωριό σας;).

Συγχωρέστε με για τη λαϊκή φρασεολογία και για τα εκτεταμένα (τρόπος του λέγειν) copy paste εκφράσεών σας που χρησιμοποίησα.

Κα*ες διακοπές

ΥΓ.(1) Ελπίζω να βρείτε χρόνο να ακούσετε και κανά δίσκο της προκοπής .


ΥΓ.(2) Return to Cookie Mountain (TV on the radio). Όχι γιατί είναι από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του 2006, ούτε γιατί πάνω του έχει το σηματάκι της 4AD, ούτε γιατί συμμετέχει ο David Bowie, ουτε ακόμα γιατί το artwork είναι για κρέμασμα στον τοίχο. Γιατί λοιπόν; Απλό. Δύο λέξεις. Kazu Makino.

ΥΓ.(3) Και επειδή μπορεί να μην το καταλάβετε αμέσως (το ίδΧιο μυαλό χειμώνα καλοκαίρι). Kazu Makino => Blonde Redhead.

ΥΓ.(4) Φήμες (που προέρχονται από τον υπεύθυνο στο μαγαζάκι στη γωνία) λένε ότι κλείσατε λόγω χρεών (υπερβολικά βερεσέδια από σοκοφρέτες).

ΥΓ.(5) Ελπίζω να ξανασκεφτείτε το comment moderation

Ανώνυμος είπε...

Κα*ές δΓιακοπές και από μένα στα δΓιαμάντΓια και τουΖ δΓιαμαντοαδερφούς! Πράγματι, θείε Τζων, η τελευταία εβδομάδα ήταν υπερπλήρης αδαμαντικακών ηδονών, σε βαθμό που ημικουραστήκαμε... Τρεις εβδομάδες όμως αρκούν και με το παραπάνω για να ανασυνταχτούμε. Εγώ ευτυχώς θα λείπω Γερμανία (επιστρέφω επίξης στις 14!) οπότε το στερητικό σύνδρομο θα είναι κατά τι λιγότερο έντονο, ασούμε.

Υ.Γ.1: Γιάννη, Seamanντήρας εσύ; Νόμιζα πως έχεις αρνηθεί κάθε σχέση με τη θάλασσα και τους θαλασσινούς, και μάλιστα δήλωνες ορεσίβΓιος, αν θυμάμαι ορθώς. Anywayz, όπως προτιμάς.

Υ.Γ.2: Αγαπητέ Μουχλαλούλουδα, βλέπω ότι εντοπίΞατε κι εσείς το δΓιαμαντοτέστ...

Υ.Γ.3: Αδερφούλη Νάσο, τρέλα το nasus tertulianus!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη δΓιάρκεια θα έχουμε αποχή εφέτο! Εσύ θα γυρνάς εγώ θα φεύγω... Οι 3 βδομάδες θα γίνουν μήνας ολόκληρος, μπορεί και κάτιζ παραπάνω.
Νιώθω το σύν-ΤΡΟΜΟ να με τριγυρίζει!...

Ήτανε όμως! Ήτανε φανταστική η τελευταία δΓιαμαντοεβδομάς. Μας γιόμοσε δυνάμια για μερικές μερούλες τουλάχιστον. Κι ο Σαλβαδόρ και ο Παυλίδης, απόλαυση!
Μπράβο και ξαναμπράβο στους κακιτέχνες μας και σ` εσένα πατήρ-Σημάν!

Άντε! Στο καλό, ορεινό ή θαλασσινό, και να μας έρθεις ανανεωμένος.

Και σταμάτα πΓια με τους Νορβηγούς γιατί οι 9 στους 10 μ` αρέσουν, αλλά, όπως ξέρεις, δεν μπορώ να τους βρω και τρελαίνομαι, ασούμε!

Besitos...

Ανώνυμος είπε...

Οι interviewz ή κακίτερα οι intersoundz Yanni,μια που εμείς δεν είχαμε view τους αλλά sound τους..απολαυστικές,μεστές με πονηρές ερωτήξεις και αρκετά αποκαλυπτικές απαντήσεις.Μου άρεσε που ο Παυλίδης ήθελε τραγούδι..εσύ όμως εκεί...πειζματωμένος στις ανελέητεζ ερωτήξεις σου.
Εpixies ένα ντινιάρικο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να παρακολουθήσω με free entry τα δύο λάιβ!(που και που καλό είναι να ειπώνεται και κανά thank you και όχι όλα taken for granted.
Ξεκούραστες δγιακοπές Τζον!
db

Ανώνυμος είπε...

Enjoyed a lot! Buick golf invitational girl cigar bath tub lyrics phish hot springs tub parts Gay swimming pools in kent uk Free gay group picture sex john m smith homemakers furniture Valtrex stay in system infrared saunas in vernon bc Othello scrabble tournaments Remove grohe faucet White sheet for projectors 91 acura integra ls Osage county ks mortgages Information of zocor http://www.effects-of-adderall.info/jersey-paintball-spyder.html Store video surveillance policy girl shitting in bath tub Digital scrapbook page printing