Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

infidelity 23 προς 24 δεκ 09



τα φωτογραφικά στιγμιότυπα (που έβγαλε η αγγελική οργιανέλη, ενώ στην κονσόλα ήταν εκείνο το βράδυ ο γιώργος λιάκης) είναι από τη σπαρταριστή συνέντευξη δύο infidelity, του στέλιου γκαγκάρη και του δημήτρη μανιουρά, στα δΓιαμάντΓια, το βράδυ τής 23 προς 24 δεκεμβρίου τού 2009. πολλά συγχαρητήρια στους ινφιντέλιντι. έχουν βγάλει μια από τις τοπ δισκιές τού εννιά. και αποδείχτηκαν και συζητητές από τους λίγους. βάζοντας πανηγυρικό φινάλε στις (ζωντανές) εκπομπές τής χρονιάς.

5 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Επάξια οι Infidelity έκλεισαν το ΔΓιαμαντικό 2009! Νομίζω ότι ήταν ένα από τα συγκροτήματα που χαρακτήρισαν την μουσικη χρονιά που πέρασε (το πιο αγαπημένο για μένα)και αν το Viewer from a black star μου άρεσε πάρα πολύ, το In the city με ενθουσίασε! Το ακούω σταθερά από τότε που βγήκε μέχρι σήμερα, με την ίδια αμείωτη ευχαρίστηση. Λυπάμαι μόνο που δεν είχα τόσες ευκαιρίες να τους δω και ζωντανά. Η τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι, στη Βαβυλωνία. Ελπίζω να αλλάξει αυτό φέτος:-)

Ωραίες φώτο! Το σκουφάκι σου Σημάν είναι ένα ή δύο;...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΔΓΙΑΜΑΝΤΙΚΗ!

John G. Simandiras είπε...

για τους ινφιντέλ, συμφωνώ. για το σκουφάκι, φε: είναι ένα. σκουφοειδές-μαντιλοειδές πολυεστερικό προστατευτικό, "φορέσιμο" με πολλούς τρόπους.

Ανώνυμος είπε...

φτου φτου κούκλοθ!!!!!!!!ο πιο ωραίος.....

Ανώνυμος είπε...

σιγά μουλιάσαμε...

Leigh-Cheri είπε...

Α! Ωραία! Πολύ όμορφο!
...Ταιριάζει και με το κοντομάνικο. Χιχιχι!

Όχι, αλήθεια, μου αρέσει:-)