Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

playlist/midnight12NOE09:
the ...black list!

01. SONIC YOUTH

02. FIVE FINGER DEATH PUNCH

03. THE APPLES IN STEREO

04. THE BLACKOUT ARGUMENT new entry

05. THE BLACKOUT

06. THE BLACK ANGELS new entry

07. THE BLACK DAHLIA MURDER new entry image

08. THE BLACK HEART PROCESSION

09. WHITE LIGHT PARADE

10. YOUNG LIVERS

11. ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

12. THE BAMBI MOLESTERSfrom ‘Got No Chains - The Songs of the Walkaboutsimage

17 σχόλια:

Leigh-Cheri είπε...

Ένα απ' όλα αυτά της μαύρης λίστας, μου άρεσε πάρα πολύ! Προσπαθώ από τότε που 'βγαλες το ποστ ν' αναγνωρίσω ποιο ήταν, αλλά τελικά δεν τα καταφέρνω. Πάντως, ήτανε από τη μέση της εκπομπής και ύστερα...

ΥΓ:Θα ακολουθήσει και άσπρη λίστα, ή χρωματιστή;
Πολύ ωραίο σενάριο πάντως. Μ' άρεσε. Τους Black Sabbath ξέχασες:-P

Ανώνυμος είπε...

Χμμ, αν ήταν από τη μέση της εκπομπής και ύστερα, κι αν έχω καταλάβει το γούστο σου, Leigh, ακούγοντάς σε τόσο καιρό, θα στοιχημάτιζα ότι σου άρεσαν οι BLACK DAHLIA MURDER. Δεν το "κόβω" να σου άρεσαν πάρα πολύ οι BLACK ANGELS, αφού ημικούρασαν εμένα, που υποτίθεται ότι "τσιμπάω" με ό,τι βελβετίζει. Μπορεί, ασφαλώς, να σου άρεσαν και οι YOUNG LIVERS ή οι WHITE LIGHT PARADE, οι οποίοι επίσης ακούστηκαν, αλλά δεν τους βλέπω στη λίστα. :-)

Αναμφισβήτητα ωραία λίστα. Άλλωστε, οι πλεϊλιστάδες ήταν και είναι εγγύηση! Ωστόσο, για μένα, άλλη ήταν η λίστα του μήνα.:-)

Black Lungs, everybody!

Φιλάκια, Leigh!

=Black Sophia=

John G. Simandiras είπε...

done, sophia.

thanks

Leigh-Cheri είπε...

Χάρη στον καταγραφέα Tertul ξανάκουσα την εκπομπή και το βρήκα. Αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, αυτή τη φορά μου άρεσε κάτι χωρίς σπιντάρισμα. Black Heart Procession. Κι ας κορόιδεψε ο Σημάν ότι "ακουστήκαμε σαν το μικ τζι-αρ". Εμένα μ' άρεσε:-)

John G. Simandiras είπε...

φένια, ήσουν μάλλον στα σακχαρόπηκτά σου. του τερτούλ τι του άρεσε; εμένα με εντυπωσίασαν (αυτή είναι η κατάλληλη λέξη) οι Black Dahlia Murder.

Ανώνυμος είπε...

Πάει το έχασα το στοίχημα! Καλώς όρισες στο κλαμπ, Leigh. H μουσική των B.H.P είναι διαβρωτική! Και η moody ατμόσφαιρα, η μελαγχολία τους δεν είναι ούτε ισοπεδωτική, ούτε μεταδοτική. Γι' αυτό τους ξεχωρίζω. Με ποιο τραγούδι "τσίμπησες"; Δε θυμάμαι. Μάλλον το drugs ήταν.

Ανώνυμος είπε...

..την ανανέωσή μου στα μπλογκς! Μέχρι να αφήσεις ένα κόμμεντ, μεσολαβούν άλλα, που αντιλαμβάνεσαι μετά, και το κόμμεντ μοιαζει πλέον άκαιρο. Και άκυρο.

Σοφία.

Leigh-Cheri είπε...

ΣακΧαρόπηκτα? Χαχαχα!
Βασικά, το πρώτο που μου άρεσε ήταν το καφροειδές FIVE FINGER DEATH PUNCH. Αλλά σ' αυτό το P.H.P. που λέει κι η Σοφία, μου άρεσαν τα φωνητικά.
Πάντως, αν με βάλεις τελικά να ψηφίσω, θα ρίξω Μαγιονέζους δαγκωτό!
Με λίγα λόγια, η εκπομπή, αρχή, μέση, τέλος, ήταν μαμάτη!

...σακΧαρόπηκτα! χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Θερμή παράκληση: ας σβήσει κάποιος τα, ούτως ή άλλως, "αόρατα" σχόλιά μου στο παρόν ποστ ως ελάχιστο ίχνος ευγένειας. Ευχαριστώ. Συγγνώμη για την ενόχληση. Σε καθε περίπτωση, δικό μου το λαθος που επανήλθα εδώ.
Σοφία

haxou aka joy! είπε...

"Αόρατα" αυτά τα σχόλια;
Πες κι εσύ, ρε Φένια!

Αν τολμήσει να τα σβήσει κανείς, Σοφία, αυτό θα είναι το μέγιστο δείγμα αγενείας και θα χει να κάνει μαζί μου, χεχεχε...

(Γιάννη, τι γίνεται με τα μπλουζάκια των infidelity? Έχω κρατημένα κι ετοιμοπόλεμα καμιά δεκαριά μηνύματα στο κινητό μου. Ίσα, Τερτούλ, και σ΄έφαγαααααα, χαχαχα!)

John G. Simandiras είπε...

Xαξού, δεν σου απαντώ. Για τα μπλουζάκια Ντέλιτη. Σε περιφρονώ, χα χα χα... Σε υποτιμώ, ρε, τι θες;

haxou aka joy! είπε...

...υποτίμα με, αλλά δώσε το μπλουζάκι, ρε!

(σε είχα μυριστεί. τα έδωσες με αδιαφανείς διαδικασίες. έτσι έφτασε η Ελλάδα να κατέχει την 71η θέση στον πίνακα της διαφθοράς. είσαι τελείως infidelity.)

John G. Simandiras είπε...

ααα, θα σε ζβήσω χαξού.

haxou aka joy! είπε...

...μωρέ, αντί να με σβήσεις, θα μ' ανάψεις μου φαίνεται!

John G. Simandiras είπε...

θύμωσε όσο θες. άναψε όσο θες. παραμένω ολύμπια ατάραχος. the epitome of coolness.

haxou aka joy! είπε...

ουργκ! σμρφφφφφφ!

(και γαμώ τα σχόλια)

Leigh-Cheri είπε...

Ναι ρε! Γιατί να τα σβήσει τα σχόλια; Μια χαρά περνάμε έτσι. Δεν παίρνεις παράδειγμα τα σχόλια της Χαράς; Ή τα δικά μου που παραδέχτηκα ότι μ' άρεσαν οι B.H.P. (και το γραψα και λάθος) και με πήρε ο διαχειριστής στο δούλεμα; Σιγά να μην τα πάρω πίσω! Μπριτς!

Χαρά θέλω κι εγώ μπλουζί και περιμένω. Και μυρίζομαι κι εγώ το ίδιο μ' εσένα. Κάτι βρωμάει στη Θεσ/νίκη κι έλεγα τι είναι...
Ο Infidelity siman λοιπόν...
Αλλά εγώ δεν θα θυμώσω. Βαριέμαι;-)