Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

αργίες, άδεια, συνέντευξη, μπλουζάκια...

Να τα πάρουμε ένα-ένα, μην τα μπερδέψουμε: 1) Μεσάνυχτα Δευτέρας26Οκτ09: αργία. Μεταδίδεται λίστα παραδΓιαμαντική (και δη σε δεύτερη μετάδοση, χα χα χα...) 2) Μεσάνυχτα Τρίτης27Οκτ09: άδεια. Μεταδίδεται λίστα παραδΓιαμαντική (και δη σε δεύτερη μετάδοση) 3) Μεσάνυχτα Τετάρτης28Οκτ09: αργία. Μεταδίδεται λίστα παραδΓιαμαντική (και δη σε δεύτερη μετάδοση) 4) Μεσάνυχτα Πέμπτης29Οκτ09: συνέντευξη τηλεφωνική, και πιθανώς χαρίζουμε σιντί. 5) Μπλουζάκια Ινφιντέλιντι, αυτά ακριβώς που φαίνονται στη φωτό θα χαρίσουμε είτε μέσω τής εκπομπής είτε μέσω τού μπλογκ, μες στις επόμενες μέρες... 6) ...όπως και σιντί των Κόιν, μετά συνεντεύξεως Κόην στην εκπομπή... (Οι Κόην έχουν εξελιχτεί σε μεγίστη συναυλιακή απόλαυση, όπως πιστοποίησε το πρόσφατο γκιγκ τους στο Μπλοκ33, πριν από τους πέρασα-και-δεν-ακούμπησα...)Άλλο; Τι νέα;

16 σχόλια:

haxou aka joy! είπε...

(να σου πω κι εγώ τα νέα: 10 έτοιμα μηνύματα είναι ήδη -καλού κακού- αποθηκευμένα στο κινητό μου, έτοιμα να στοχεύσουν τον 958fm και το μαυρο μπλουζίδιο. Δεσμεύομαι, επίσης, να το μεταποιήσω στη συνέχεια και να σου στείλω τη φώτο του πρότζεκτ ράνγουέη μου. ΑΗ Μ ΡΕΝΤΥ! ΑΗ Μ ΓΟΥΕΤΗΝ! ΣΟΥΤ ΙΤ!)

Ανώνυμος είπε...

..4) Προβλέπω να γίνεται smsκική μάχη για cd Baby Woodrose, αν δώσει ο Lorenzo.
Είμαστε σε ωραία διάθεση, μήπως; Keep it that way!

Γιώργος Βέης είπε...

Καλή ξεκούραση εύχομαι!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Χα Ξου, θα πλακωθούμε για το μαύρο τισερτάκιο!

Leigh-Cheri είπε...

Καλά. Πλακωθείτε εσείς για το μαύρο, εγώ θα στοχεύσω στο κόκκινο -αν δώσει ο Τζον ΑηΤζον. Χαχαχα!

Πάντως, το Σαββατόβραδο, αν και χάσαμε Coin, κι εμείς καλά περάσαμε στην Κατερίνη με Μωρά Στη Φωτιά. DB και Φε να ιδροκοπούν και να εκτονώνονται ασταμάτητα, ο Tertul στη δουλειά, ως συνήθως, να τραβάει βίντεα κι ο Σαλβαδόρ να δίνει ρέστα γι άλλη μια φορά. Άλλωστε, μια ΔΓιαμαντοαντιπροσωπεία χρειάζεται παντού. Coin, την επόμενη φορά:-)

Άντε και εις ανώτερα!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Το πράσινο έχει συσκευασμένο και τον ιδρώτα σου;

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

Εγώ θέλω οπωσδήποτε ένα πράσινο large αλλά αν γίνεται χωρίς τον ιδρώτα! Στο επόμενο live των infidelity θα τα "σπάσω" με το Fall Back και πράσινο μπλουζάκι. Κάτι σαν ...green goblin δηλαδή στο όχι τόσο hardcore...

Μουσικό Σχολείο Βέροιας είπε...

...ξέχασα: οι πέρασα και δεν ακούμπησα ήταν πραγματικά ανέγγιχτοι ρε συ, σα να λέμε AXA αλλά στο πιο κιθαριώδες!

John G. Simandiras είπε...

αμάν, ρε φριράιντερ, μας ξέρανες στο γέλιο! άκου 'αχά στο πιο...'!

Ντη είπε...

Μμμμ,πόσο χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα μπλουζάκια και όχι για τα σιντάκια...(για τα τελευταία "take on me ..take me on" που λένε και οι ΑΧΑ!

Leigh-Cheri είπε...

Καλά ρε! Αυτό το "ιδρΟκοπούν" πώς δεν βρέθηκε κανείς να με το διορθώσει! Ντροπή! Ντροπή! Το είδα τώρα και μου βγαλε το μάτι;-)
Ένιγουέιςςς...
Έχω να προσθέσω ότι ευτυχώς που μας έγραψες το πρόγραμμα τσι εβδομάδας "με τη σειρά"! Γιατί τις τρεις πρώτες μέρες αν μας τις έγραφες ανάποδα ή όπως λάχει, θα μπερδευόμασταν:-)
Χεχεχε!

Ντη είπε...

Φε..σαν την αυτοδιόρθωση δεν έχει..άλλο πράμα..άλλη αξία..χαχα(όπως οταν ήμασταν μαθητούδια και ξανατσεκάραμε το γραπτό πριν το δώσουμε στον καθηγητή και μόλις εντοπίζαμε το λάθος λέγαμε "πω πω..τί κοτσάνα πήγα να κάνω"
καλημέρα

Unknown είπε...

Ακόμα πιο ωραίο να δΓιαβάζεις όλα τα σχόλια μαζεμένα μετά από μέρες!

Ευχαρίστως θα έπαιρνα κι εγώ ένα σιντάκι. Ειδικά αν έχει και φιλική συμμετοχή ο Γιώργος Νταλάρας.

Hear you Πέμπτη βράδυ.

δ

Unknown είπε...

και ήμουν το 13ο σχόλιο?
Φτου κακά....

elafini είπε...

Μιας και η Χαξού θα μας προλάβει στα ες εμ ες μήπως να της δώσεις από τώρα ένα μαύρο κι ένα πράσινο; (το πράσινο το μεταποιημένο, το ξώπλατο είναι δικό μου...το υποσχέθηκε η μέγιστη μεταποιήστρια Χαρμάνι :P).

Κι ευτυχώς που έλειπα και δεν άκουσα γιατί σκορβούτο θα με έπιανε (από τις τόσες κονσέρβες).

Τι ωραία τα λέμε...μας έφτιαξες το κέφι (έστω και μέσω μπαγιάτικου διαβάσματος (για μένα το λέω)).

elafini είπε...

(Την εκπομπή της Πέμπτης την έχασα κι αυτή...με δίνω στεγνά)