Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Σαβ.06.12.2008. Μαύρη Μαγιονέζα live στο 8ball

Δεν έχει και πολλά να γράψεις για την πολυ-συναυλία τής Μαγιονέζας στο 8ball, και φοβάμαι μήπως τζάμπα χαλάω την απαιχτέ έκθεση αναμνηστικών φωτογραφιών τού Νάσου από το ηβαίντ, η οποία αποδίδει με άκρα παραστατικότητα τι παίχτηκε πάνω και κάτω από τη σκηνή, αλλά, να, δυο λογάκια στα πεταχτά, όσο να γίνει φανερό και σαφές, και με λέξεις, ότι η Μαύρη Μαγιονέζα έχει ξεφύγει ακόμη πιο μπροστά, και σε ήχους αλλά και στο περφόρμιν, και βρέθηκε σε νύχτα λαμπρής φόρμας, και ότι, ναι (γκριμάτσα ευχάριστης έκπληξης!), είχε κόσμο (που θα μπορούσε να είναι και περισσότερο εκδηλωτικός, αλλά είχε κόσμο, διάολε, παρά τα Κρίνα σε άλλο σημείο τής Σαλονίκης), και ότι πολλαπλάσιοι χάρηκαν το λάυβ, από όπου Γης, από το Γουέμπ, καναπεδάτοι κι έτσι, κι ότι είχαμε οι παρευρισκόμενοι και τροφική υποστήριξη, καθώς με μεγάλη μου αγαλλίαση κερνούσα τυροπιτοειδή και σοκολατοειδή κατά τη διάρκεια της συναυλίας, άρα το δρώμενο έλαβε και την απαραίτητη ...μασητική διάσταση, ως όφειλε απέναντι στο κόνσεπτ καλή όρεξη, και με τον Αντρέα Μαγιονέζο είχαμε μικρούς και σύντομους διαλόγους τρεις φορές, ανάμεσα στα κοντά είκοσι τραγούδια του δίωρου σετ... και ότι ο Νάσος πια, κουνώντας το μικρό δαχτυλάκι του, βγάζει φωτό που άλλοι, όσο και να ζορίζονται, δεν θα βγάλουν ποτές. Αυτά. Τα είπα και ησύχασα.- ΓΣ

19 σχόλια:

Ντη είπε...

χαχα..πότε προλάβατε και τις αναρτήσατε τις φώτος?
Μπράβο σας(στον Να για τις φωτοζ,στον Για για τους τολμηρούς σχολιαζμούς του και την τροφοδοσία,στους Μαγκιο-νέζους για την ιντερνετική μαγκιά).Ελπιζω όμως να μην ακολουθήσουν και άλλα ιντερνετικά γκιγκ,ούτε να καθιερωθεί αυτός ο τρόπος(δε λέει από τον καναπέ).
Καλημέρα-ηλιομέρα-μπουγαδομέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε Νάσο στις 4.11 πμ "ανέβαζες" φωτό στο μπλογκ! Κι άσε τους άλλους να κοιμούνται..
Η γουεμπική κάλυψη αποδείχτηκε πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, πέραν όλων των άλλων πλεονεκτημάτων παρακολούθησης μιας συναυλίας από το σπίτι.(Ναι, πλεονεκτημάτων!)
Σας έκαναν και κάτι πλάνα..

Ανώνυμος είπε...

Ουπς! Τώρα είδα το κείμενο. Αν δεν κάνω ανανέωση..
"..και ότι ο Νάσος πια, κουνώντας το μικρό δαχτυλάκι του, βγάζει φωτό που άλλοι, όσο και να ζορίζονται, δεν θα βγάλουν ποτές.." Προσυπογράφω!
Κάτι μου λέει ότι δεν ησύχασες και μέχρι την επόμενη φορά που θα συνδεθώ, θα πεις κι άλλα.
Καλημέρα!
(τυροπιτοειδή, ε; γιάμι..)

Leigh-Cheri είπε...

Ε όχι και καναπεδάτοι!
Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως, ξεκίνησα μεν από θέση καθιστή, αλλά σε ελάχιστο χρόνο είχα πεταχτεί πάνω, είχα κλείσει φώτα, είχα πετάξει καρέκλες στην άκρη και παθιαζόμουνα, διότι "είμεθα ροκ"!!!
Πολύ καλή εμπειρία και πραγματικό δώρο για μένα που δεν θα μπορούσα, όσο κι αν ήθελα, να έχω αυτοπρόσωπη παρουσία στο live.

Οι φωτογραφίες για μια ακόμη φορά τα λένε όλα και το κείμενό σου Γιάννη, έτσι, με μια ανάσα απ' την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς τελείες ενδιάμεσα, ακριβώς όπως η συναυλία που ζήσαμε...Έστω για 2 ώρες...(Λέω "έστω" γιατί για μένα πάντα λίγο είναι).

Μμμμ...ως τώρα βλέπω σχόλια κάναμε όσοι παρακολουθήσαμε ιντερνετικά. Επομένως, τον ιντερνετικό του στόχο μάλλον τον πέτυχε...

Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτό το βράδυ και ευχαριστώ, γενικά για την ευκαιρία να "είμαι κι εγώ εκεί", και προσωπικά για τα χαιρετίσματα από σκηνής...Συγκινήθηκα...Σνιφ!

haxou aka joy! είπε...

A, ρε Νάσο!
Πάλι έσκισες!

Φένια, άκουγες που φωνάζαμε συνέχεια "χαιρετίσματα στη Φένια στο Βέλγιο"? Σε κάποια φάση φωνάξαμε "...και στην Κωνσταντίνα και στη Σοφία", αλλά δεν πρέπει να ακουστήκαμε.

Κρίμα που η κάμερα δεν έπαιρνε το Σημαντήρα, εν είδει gig-hostess, να κερνάει το πλήθος.
Επίσης, θα θελα να σημειωθεί ότι εγώ έφαγα ΛΟΥΚΑΝΙΚΟπιτάκι, εξού και το στήσιμο.

haxou aka joy! είπε...

Παράλειψη:
δεν ανέφερα τους Μαγιονέζους, οι οποίοι ήταν, όντως, σε μεγάλη φόρμα χτες. Τα τραγούδια τους -σε συνδυασμό με τα ιντερμέδια διαλόγου με το Σημαντήρα- απογείωσαν το λάηβ και το έκαναν ξεχωριστό σε σχέση με όσα άλλα έτυχε να παρακολουθήσω στο παρελθόν.

Ντη είπε...

..ωραία φώτο Χα με το λουκανοπιτάριον!
οι φωνές του κοινού δεν ακούγονταν οπότε και δεν ακούσαμε με Σο τα "γεια σας" αλλά θενξ.
όσο για τον Για,καλά που ο Ανδρ.σχολίασε στο μικρόφωνο την ώρα που κερνούσε τον κόσμο(οπότε και καταλάβαμε το τί συνέβαινε και φυσικά οι φώτοζ του Νάσου,όπου φαίνεται ότι ήταν great hostess(χαμογελαστός).Αντε,πάντα τέτοια(χωρίς την επισκίαση από θλιβερά γεγονότα).

Leigh-Cheri είπε...

Ναι Χαρά, εγώ σας άκουσα και μου φτιάχνατε το κέφι:-)
Γενικά, νομίζω ότι εγώ είχα καλύτερη σύνδεση από τους υπόλοιπους. Είχα και εικόνα και ήχο από το support ακόμα, που οι άλλοι παραπανιόντουσαν.

ΥΓ: Η φωτο με το λουκανικοπιτάκι
Α ΠΑΙ ΧΤΗ !

Ντη είπε...

..μπορούσαμε να ακούσουμε άπσογκα ό,τι έβγαινε από το μικρόφωνο(εξου και ακουστηκε ο χαιρετιζμός της Φένιας).
Πάλι καλά που Ο Μαγιονέζος said the magic word,και έφτασε εγκαίρως η εικόνα και σε εμένα(ιντερνετικός αγώνας).Τον ευχαριστώωωω!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Πείτε και ένα χρόνια πολλά στον Νίκο Σημαντήρα

Ανώνυμος είπε...

Για την περίπτωση που θεωρηθεί από κάποιους παράλειψη η μη αναφορά μου προηγουμένως στους Μ.Μ., τα credits μου τους τα έδωσα χθες μέσω τσατ.
Άσε, Χαξού, πεινάω βασανιστικά αυτήν τη στιγμή, και σε βλέπω να δαγκώνεις το λουκανοπιτάκι..
Να και η κοκκινομάλλα! Την κεράσατε πιτοειδές ή έστω σοκολατοειδές; (Είχε λυσσάξει ένας ονόματι GIANNHS στο τσατ: "deixte kokkinomalla" και "deixte kokkinomalla".)
Ήταν απρόσμενα, για μένα, διασκεδαστική η παρακολούθηση μέσω ίντερνετ της συναυλίας. Τη χάρηκα ιδιαίτερα, επειδή την παρακολούθησα παρέα με ραδιοφωνικούς φίλους.
Α, ναι, χρόνια πολλά, Νίκο Σημαντήρα. :-)

John G. Simandiras είπε...

σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

κρίμα που virtually δεν μπόρεσα κεράσω "λουκανικοπιτάκι".

νίκος

Ντη είπε...

..καλό θα ήταν να μας στέλνατε delivery τα λουκανοπιτάκια..

Ανώνυμος είπε...

Foles

haxou aka joy! είπε...

χαχαχα!!!

Foles ή Pholes?

ή μήπως...

Sotona Dos είπε...

kian eisai rock
mi me tromazeis...

kali xronia gianni

check:
http://stereotype-person.blogspot.com/

Nikos Lioliopoulos είπε...

Καλη χρονιά απο έναν παλιό κάτοικο της οδού Απογεύματος, (που δεν του πολυαρέσουν τα τραγούδια που παίζεις στην εκπομπή),
περιστασιακό ακροατή των διαμαντων,

αλλα πάνω απο όλα αιώνιο λάτρη των λογύδριον του Γιάννη Σιμαντηρα!

καλημέρα είπε...

καλημερινά Χρόνια Πολλά!
Θα τα λάβεις άραγε και πότε; ίδωμεν!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Τί θα γενεί?
Κανένα καινούριο ποστ δε θα αναρτήσετε κύριε Σημαντήρα?