Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2007

ο φθόνος των εχθρών μου

ΓΙΑ ΔΓΙΕΣ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΓΙΑΛΕΞΕ Η ΙΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ: τώρα που χτυπάμε ρεκόρ εις τα γιουνίκ και του Πα.Οι.ΔΓια και του ikteri.blogspot.com! Ρε Τερτούλ, δεν χρειάστηκε να με αποπέμψει κανείς. Αυτοαποπέμφθηκα. Και με μέμφθηκα. Αλλά παραδόθηκα στην αδΓιαθεσία. Δεν έχει σχολείο σήμερις. Θα πρέπει να είναι η δεύτερη/τρίτη φορά απουσίαζ μου, μέσα σε 12-13 χρόνια στην ΤΡΙΑ. Κρίμα, γιατί ήταν όλα έτοιμα για το ντεμπούτο τού Αγανάχτηση στην εκπομπή. Ίσως, όμως, να το μεταδώσει ο συνάδελφος Οδυσσέας Ράπαντας, ο οποίος θα κληθεί να γεμίσει με τραγούδΓια την ώρα μας. Θα τον παρακαλέσω να το βάλει πρώτο και τελευταίο. Έχω εμπιστοσύνη στον Οδ και στις επιλογές του. Και του εύχομαι: καλή εκπομπή, έστω και χωρίς ατάκες. [Φαγώθηκες, Δανάη, να έχουμε μόνο τραγούδΓια στην εκπομπήκ. Well, today is the day for you-γαμώ τον φθόνο των εχθρών μου, και το βάσκανο το μάτι τους!].
Ο ρίψασπις ευχαριστώ Οδ και φίλους που θα συντονιστούν στον 95,8.

Νικημένος,

ΓΣ

4 σχόλια:

Ντη είπε...

Άν και δε πιστεύω στο"μάτι",σήμερα με έκανες να πιστέψω.Μετά την μεγάλη επιτυχία των ΙΚΤΕΡΩΝ,μια μικρούλα τσαχπινούλα ίωση, μην ανησυχείς.Θα την προσπεράσεις(εάν δε κοιμηθώ,θα ακούσω την σημερινή Οδύσσεια)

danai είπε...

Επειδή όμως μέχρι το μεσημέρι που εσχόλασα και έφυγα από το μέρος όπου έχω ιντερνετική πρόΖβαση, δεν είχε αναρτηθεί ακόμα το παρόν post, έτσι κι εγώ έχοντας μάθει για την απουσία Σου και όχι για όλα τα λοιπά, κοιμήθηκα χωρίς τύψεις αυτή τη φορά!! Για να μη Σε πικράνω όμως ολωσδιόλου, ΔΕΝ εμφανίστηκα ούτε σε άλλες εκπομπές, ντάξει?

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Άστα αυτά! Γιατί δεν λες ότι ξεθεώθηκες από τις ηχογραφήσεις της Αγανάχτησης και τα 'φτυσες; Αντε, γίνε γΛήγορα καλά γιατί έχω κλείσει στούντιο.

Ο Οδυσσέας εχτές πάντως ήταν επάξιος υποκατάστατος.

Υ.Γ.: Δανάη, εμφανίστηκα εγώ για 'σενα εχτές. Μήπως ήρθε ο καιρός να συζητήσουμε το θέμα της (υπό όρους;) αδερφοποίησης;

haxou aka joy! είπε...

Πλιζ, Τζον!
Άλλαξέ το το αρρωποστίδιο!
Γκουχ, γκουχ,... θα κολλήσει κανείς και το κρίμα στο λαιμό σου!!!
Έστω μια σειρά, οτιδήποτε!Γκουχ...γκουχ...γκουχ!
(Να, βλέπεις τι έπαθα;)