Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

oι ΙΚΤΕΡΟΙ: το ιδρυτικό μανιφέστο

ΟΙ ΙΚΤΕΡΟΙ δεν τραβάμε κανένα ζόρι καταξίωσης, μιας και δεν έχουμε βάλει αμέτι-μουχαμέτι να τα κονομήσουμε από το συγκρότηΓμα. Ίσως ακριβώς αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο τα ...εεεε... πράΓματα ρέουν με αξΧιοσημείωτη ευκολία και φυσικόητα για τους Ίκτερους. Αβίαστα. Κυλάν. Τσουλάν. They are rolling, you know? Έτσι, ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε για χαβαλέ και για εσωτερική κατανάλωση, προχωράει πηγαία και ασταμάτητα.
Στην αρχή, ήρθε το μπλογκ. Το http://www.ikteri.blogspot.com. Ο Να Σο έχει στρέπσει τη δράση του προς το μπλογκ, αφΧιερώνοντας δεκάδες εργατοώρες. Ύστερα, στο τρένο ανέβηκαν φίλες και φίλοι, με δημιουργικόητα και φαντασία (πΧιο ευρεία από μας, παραδέχομαι με ζήλεια --βλέπε Χα Ξου, φωτό της με Μπους). Πατ-κιουτ, ηχογραφΧιέται η Αγανάχτηση. (Φήμες θέλουν να έχει ετοιμαστεί το μουσικό μέρος ενός ακόμα ικτεροτράγουδου). Αιδώ και λίγες ώρες, η επίσημη ιδρυτική δΓιακήρυκση του γκρουπ, η οpeeα λειτουργεί και σαν ανοιχτό δελτίο Ρύπου έχει συνταχτεί και έχει δημΙοσΧιευτεί στο ικτερόμπλογκο. Time is on my side, που έλεγαν και κάπΧοια μακρινά συναδερφάκια μας. Βήμα-βήμα, οι Ίκτεροι προοδεύουν. Άλλωστε, η σωτηρία τού Πλανήτη απαιτεί συστηματικότητα, σχέδΓιο και μακρόπνοη στρατηγική.

Για Νι (Γιάννης Σημαντήρας)

6 σχόλια:

haxou aka joy! είπε...

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ!
ΦΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ, ΦΙΟΥΟΥΟΥ!
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟOOOOO!
(it was about time! και για νέο ποστ και για να πουν κάποιοι τα πράΓματα με τ΄όνομά τους)

Ντη είπε...

τα τα τατά τα..τα τα τατά τα!
Ή αλλιώς...α τα τα τα!
(τυχάρπαστα επιφωνηματα..συμπληρώνοντας τα επιφωνήματα της Χα)

haxou aka joy! είπε...

χαχαχαχα!
Μπράβο και σε σένα Ντινιώ!
ΣΩΣΤΗΗΗΗ!

Ντη είπε...

Γειά σου Χαρουλίτα!

Leigh-Cheri είπε...

Χαχαχα!
Αν έβαζες και το τελεία com στο λινκάκι σου για να μπορεί να πηγαίνει, καλά θα ήταν. Ούτε ο δαίμων των κομπιουτεράδων δεν σας θέλει. Χιχιχιχι!!!
(προσπαθώ να κατοχυρώσω επάξια την αφιέρωση στο επερχόμενο cd σας ως αντιφάν ;-))

John G. Simandiras είπε...

εφκαρίστοου, φένια. έγινε η δΓιόρθωση.

για νι