Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2007: ένας μήνας με μια ματιά

ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, αντιθέτως φέρνει νότα καλοκαιρινή μες στον χειμώνα: το κοντομάνικο μπλουζάκι τού Paul Spencer, το οποίο χαρίσαμε σε μια φίλη μας, στις 11 Δεκεμβρίου. Μένει να δούμε αν η φίλη μας θα βγει ‘wet T-shirt’ φωτογραφία, φορώντας το, για να το θαυμάσουμε και μούσκεμα στο μπλογκ μας, www.diamonds958fm.net. Tnν ίδια νύχτα, αρχίσαμε να «προπαγανδίζουμε» υπέρ τού προηγούμενου paulspencerοδίσκου, ‘The Whole Shebang’, στα ‘διαμάντια’, ώστε να συμπληρωθεί η άποψή μας για τον Αμερικανό singer/songwriter.
Eπίσης στις 11 Δεκεμβρίου, το μυστηριώδες συγκρότημα, που θα σώσει τον Πλανήτη, Οι Ίκτεροι, πρωτοπαρουσιάζεται στα ‘διαμάντια’, με το πρώτο ‘single’ του, τη διαβόητη ‘Αγανάχτηση’. Ποιοι είναι Οι Ίκτεροι; Ένα πέρασμα από το www.ikteri.blogspot.com ίσως διαφωτίσει. Ή ίσως δημιουργήσει ακόμα κρισιμότερα ερωτήματα.
Ένα βράδυ αργότερα, ξημερώνοντας 12 Δεκεμβρίου, ξεκινάει η μετάδοση ενός δίσκου, που τα ‘διαμάντια’ παραδέχονται ότι έχουν αδικήσει. Του εικονιζόμενου ‘Αlles Wieder Offen’ των Einstürzende Neubaten, σταλμένου από τους ίδιους… Μες στον Δεκέμβρη τού 2007, συμπληρώθηκαν 200 live επεισόδια στον 95,8. Μες στον Δεκέμβρη τού 2007, ζήσαμε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές στα ‘διαμάντια’. Εντονότερες μάς περιμένουν μες το 2008. Και αυτό είναι απειλή!

Γιάννης Γ. Σημαντήρας

10 σχόλια:

Ντη είπε...

Πρώτη φορά δγιαβάζω μια απειλή,ευχή.
Με μεγαλύτερη λοιπόν λύσσα,
το 2008!
Καλές γιορτές!

John G. Simandiras είπε...

α, ρε ντινιώ...

Ανώνυμος είπε...

Τον αδίκησαν δε λέτε τίποτα. Μία φορά μόνο τον ακούσαμε...
Την δεύτερη μπλούζα ποιός την πήρε; Δε μπορώ να πιστέψω ότι τη στείλατε πίσω στον Σπένσερ.

John G. Simandiras είπε...

μπράβο, ξι α. αν μύτη άλλο (σνιφ, σνιφ), οσφραίνεσαι το εκλεχτό. όχι, το μπλουζί το έχω. φωτογραφίζεσαι; να σου την δώσω; wet or dry...

Ανώνυμος είπε...

Αααααα, πολλή καλοσύνη έχει πέσει τελευταία εδώ γύρω.

Κακές, ψυχρές κι ανάποδες γιορτές σε όλουΖ μας και κακή αντάμωση το 2008. Ου να μου χαθούμε. Λύσσα κακιά!

Ανώνυμος είπε...

Πού την είδες την καλοσύνη, Δανάη; Του περίσσεψε η μπλούζα και θέλει να την ξεφορτωθεί.. Δέγκζερω, Τζον. Αν δεν τη θέλει άλλος... ε, τι θα την κάνουμε, θα την πετάξουμε;

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Γιάνναρε! Καλή χρονιά!

John G. Simandiras είπε...

πού 'σαι, γιάνναρε; έχεις χαθεί! μαζ λείπεις!

γσ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου δε σου κρύβω τη χαρά μου που σε ξαναβρίσκω. Όταν πριν από αρκετό καιρό ( Οκτώβρης θα ‘τανε θαρρώ ) έψαξα στο πρόγραμμα του 102, την ώρα που ανεμίζανε τα διαμάντια, με τα λύπης μου διαπίστωσα πως δεν αναφέρονταν καν. Δεν μου έκοψε το ζωντόβολο να ψάξω λίγο παραπέρα. Έτσι άρχισα να σκέπτομαι διάφορα, ότι σε κατασπάραξε το σύστημα ( μπρρρρρ. Αυτό με τις εφτά ουρές και τα σκαρπίνια μπρρρρ. ), ότι σε ξερίζωσε από τα ερτζιανά το πνεύμα του «ισο-πεδοτισμού» ( μπρρρρ. Άτιμο τέρας με κουστούμι και ψηλοτάκουνες γόβες μπρρρρ.) και άλλα τέτχοια . ( πω πω όταν κοκκινίσει η λέξη από τον ορθογράφο –τρομάρα του- αισθάνεσαι πραγματικά ελεύθερος να γράψεις ότι σάχλα-μάρα-νάνε). Αφού να φανταστείς σκεφτόμουνα να ρωτήσω ακόμα και αντ-αγωνιστές σου (από την απέναντι πλευρά του δρόμου ). Μιλάμε για τέτοια απελπισία.
Βέβαια όταν εσύ ανεμίζεις τα δγιαμάντγια σου εγώ ροχαλίζω μπροστά στην tv (που και που βέβαια ξυπνάω και ρωτάω διάφορα ) και αυτό βέβαια όχι από προσωπική επιλογή αλλά από νύστα (πολύ νύστα φίλε μου).Επομένως η σχέση μας θα ήταν καταδικασμένη αν δεν υπήρχε αυτή εδώ, ( προσοχή, η συγκίνηση κορυφώνεται ) η ι-στο-σε-λί-δα !

Υ.Γ. Είχα να γράψω τόσες αράδες ( αν εξαιρέσεις τις τεχνικές εκθέσεις ) από το λύκειο. ( πω πω θυμήθηκα το μάθημα της έκθεσης μπρρρρ. άτιμο τέρας με έξι κεφάλια, βρόμικα νύχια και βρομερές μασχάλες μπρρρρρρρρ.)
Υ.Γ.2. Αυτές οι γαλικουδιές που προτείνεις νοστιμότατες για να μην πω πεντανόστιμες.

John G. Simandiras είπε...

γιάννη o.,

we're both alive!

γσ