Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2005

Ευτυχισμένο Χριστούγεννννο!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλές Γιορτές κι από μένα. Όπως και να 'χει, ένας νέος χρόνος γεννά πάντοτε την ελπίδα για ένα φωτεινότερο μέλλον. Τώρα, το αν στην πορεία η ελπίδα αυτή λίγο ή πολύ δγιαψεύδεται, είναι μγια άλλη ιστορία. Το CmanDeeκό είναι να μην απογοητεύομαστε και να μη χάνουμε το κουράγιο μας. Παρά το νεαρόν της ηλικίας μου, έχω ήδη εμπεδώσει άριστα το συμπέρασμα αυτό ασούμε.

Εύχομαι το 2006 να φέρει όχι μόνο στον καθένα ξεχωριστά ότι λαχταρά, αλλά κι αυτό που ποθούμε όλοι σ' αυτήν την εκζομπή: Το 10 - 12!

Γκαμπρέν, πολλά φιλιά και να περάσετε όλοι τέλεια!

Ανώνυμος είπε...

Να ευκηθώ κι εγκό Κρόνια Πολλά!
Το ότι μέσα στο 2005 γνώριξα όλα εσάς τα ΔΓιαμαντόπαιδα και τον Ημικάκιστο ΓιαννοΣημάν, το καθιστά ΣΗΜΑΝτικό έτος - ίσως και σημαδΓιακό; Μπορεί μάλιστα η γκνωριμιά αυτή να ήτανε και το καλύτερο συμβάν του έτους.
Εύκομαι λοιπόν, και το 2006 να μας έβρει παρεούλα στα ΔΓιαμάντΓια του 102 κι ακόμη καΚύτερα, στην κανονική μας ώρα, 10-12 νυχτερινό!
Μόνο ΜΙΑ ώρα μαζί σας δεν μου φτάνει καθόλου!
'Οσο για τις μέρες αυτές των εορτών...θα μου λείψετε...
Γκαμπρέν!
Και...όπως πάντα, Πολλά Φιλιά!
Μάκια
Φένια

Ανώνυμος είπε...

Χεχε ημικάκιστα χριστούγεννα και από μένα και απαίσιο το δγιο κοιλιάδες-εκσι και με 10-12 για να ακούω και γω ασουμ' που ελπίζω να μην εχω μ-ημί-νει από απουσίες...
Gabren
Σλέιερ (aka slayerrrrrr)

Ανώνυμος είπε...

Κακώς την! κακώς την!
Η απουσία σου αδερφή slayerrrrr έγινε αν-αισθητότατη στην οικογένΙα.
Το τραπέζι με τον μόσχο τον σιτευτό αδερφή, είναι ήδη στρωμένο!
(Γαβριήλ αγόρι μου , πράξε λίγο χώρο στην καρέκλα σου να κάτσει η συνάσωτη...)

Άιντε, και Καλές μας Γιορτές!

Ανώνυμος είπε...

Μισαδερφή Σλέιερ, τι ευκάκιστη έκπληξη! Η μοχθηρή ψυχή μου χάρηκε τα μάλα δγιαβάζοντας το σχόλιό σου. Εύχομαι το Νέο Έτος να σ' έχουμε και πάλι μαζί μας, ημιαδερφή.

Άντε Γκαμπρέν...

Ανώνυμος είπε...

Μπα μπα! Τι γλέπουν τα ματούδΓια μου; Μήπως φταίει η εγχείριΞη;
Όπως και να ΄χει, μας ημι-έλλειπσες (Καθότι ημιεκζομπή κι η εκζομπή μας απ` το κακοκαίρι. Μας την κουτσου-ρέψαν, όπως βλέπεις. Μία ώρα μόνο! Συχτηρρρ!)
Άντε! Θα τις δικιολογήξουμε τις απουσίες. Μα μην ξαναχαθείς!
Μάκια!

Ανώνυμος είπε...

καλέ ή μάλλον κακέ,μπήκε το δυοχιλιάδε-σέξι?ουαου!!!Δγιαμαντοφαμίλια μου σας εύκομαι να έχεται μια χρονιά με ανεβαζμένο ηθικό,υγεία καιπροσπελάσιμα εμπόδγια..γιατί χρονιά χωρίς δυσκολίες φαντάζει ουτοπία και φρουτοπία θα έλεγα...ΖΡΙΙΙΙΙΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟς ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΟς.
ΝΤΙΝΙΩ

Zpi είπε...

Κακή μου Ντινιώ οι ευχές σου βάλσαμο στα μάτχια μου
Σου fχομαί το 2006 να είναι εξαιρετικακό