Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2005

Σσσστ! Μυστικό!

Κρατάς μυστικό; Έλα πιο κοντά να σου πω στο αφτί…

Το bar ‘Urban’ το ξέρεις; Ναι, αυτό στη Ζεύξιδος (κάθετη της Ικτίνου), στον αριθμό 7. Ε, άκουσα ότι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ θα δώσουν unplugged live εκεί.

Ναι, ναι, σου λέω! Όπως στον 102 στα ‘διαμάντια’ μας, τον Απρίλιο του 2005. Θυμάσαι ‘Το Παιχνίδι’, την ‘Αδρεναλίνη’, το ‘Στο Δρόμο’, τα ‘Χάρτινα Λουλούδια’ και το ‘Πόσο Κοντά Είναι Η Ασία’, τα οποία αερίστηκαν ζωντανά στην εκπομπή από τον Σαλβαδόρ στη φωνή, με τη συνοδεία μιας ακουστικής κιθάρας (Κώστας Πουλής);

Ε, την Πέμπτη οι δυο τους (πιθανώς κι ο Δημήτρης Ζήκας με τα βασικά στα τύμπανα), θα παίξουν έτσι στο ‘Urban’.

Σσσστ, π’ αναθεμά σε! Mην φωνάζεις. Ακούγεται, επίσης, ότι ο Σαλβαδόρ, μετά από πολύ καιρό σε συναυλία, θα παίξει και μπάσο!

Αμ, το άλλο; δεν στο ’πα. Σκύψε κι άλλο... Είσοδος δωρεάν!

Το ξέρεις, σε εμπιστεύομαι, μην το πεις πολύ παραέξω...
Όχι βρε, εννοείται ότι θέλω να γίνει γνωστό, αλλά να, φοβάμαι...
Πού θα χωρέσουμε;

Νάσος Αβδαρμάνης



Νάσο, δώσε μου τον ΑΦΜ της Baby Records και τον ΑΦΜ του ‘Urban’, για να κόψω τα τιμολόγια για τη δΓιαφήμιση ασούμε. Να είναι τουλάχιστον νομότυπη η συναλλαγή.

Γιάννης Σημαντήρας



ΚΑΡΦΏΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ/ΤΗΝ NASOS AT 9:10 Μ.M. (ή Π.Μ.;) 102 ΣΧΟΛΙΑ

7 σχόλια:

Zpi είπε...

Σσσστ
fχαρίστοου αδολφέ Νάσο για την πλεροφορία. Δις τοίχος δε θα μπορέσω να παρευρεθώ η Πέμπτη δε βολεύει.
Το αδαμαντικό unplugged μέτρησε και σίγουρα θα είναι απαίσια η βραδγιά στο Urban.
Χάλια να περάσετε και τα λέμε από κοντά στα προσεχώς.

mystery falls down είπε...

100 σχόλια ακόμα μένουν. Υπομονή

Ανώνυμος είπε...

Αδολφέ Zpi, καμιά κοπάνα δεν παίζει; :(

Που θα Ζπάει φίλε mfd, θα τα πι-ασουμε τα 102...

Αγαπητέ Γ.Σ. με όλο τον σεβαΖμό που σας τρέφω (ο οποίος παραμπιπτόντως από το πολύ τάιΖμα έχει γίνει υπέρβαρος...), νομίζω ότι θα ήταν φρονιμότερο να παραγράψουμε το επίμαχο χρέος, καλλιεργώντας έτσι την δημόσια εικόνα της ΠΑ.ΟΙ.ΔΓΙΑ..
Παράλληλα προβάλλουμε τα πηγαία αλτρουιστικά μας αισθήματα, την στιγμή μάλιστα που το unplugged live θα δωθεί αποκλειστικά για φιλακουστικούς σκοπούς. Κοινώς κανείς δεν θα βάλει δραχμή (για ευρώ δεν ξέρω) στην τσέπη του. Εκτός από εμένα φυσικά. (Τι σόι εγκάθετος είμαι;)

Βέβαια για την εξόφληση αυτού του υπέρογκου χρέους το οποίο θα βαραίνει τις πλάτες των ‘Μωρών’, προτείνω να καταφύγουμε στην λύση της επιβολής ωριαίας φυλάκισης των υπόχρεων, στα ερεβώδη καταγώγια του 102 FM και σε καταναγκαστική εκτέλεση έργων.
Μουσικών ασφαλώς...

Ανώνυμος είπε...

Αδολφέ Νάσο και μόνο που άκουσα τα νέα ένιωσα την ημιεξανθενημένη μου ζωντάνια να ξανανθίζει μέσα μου. Η προοπτική ενός τέτχοιου λάιβ με ανεβάζει απίστευτα και ταυτόχρονα με συγκινεί, θυμίζοντάς μου την ιστορική εκείνη βραδγιά της 8ης Απριλίου. Αλήθχεια θ' αξιωθούμε να ξαναζήσουμε παρόμγοιες στιγμές; :)))

Γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι να επιχειρήσω κοπάνα απ' το φροντιστήργιό μου, ή τουλάχιστον να πάω τις πρώτες ώρες, να γράψω τα προγραμματιζμένα δγιαγωνίζματα, εκπληρώντας έτσι τις βασικές μου υποχρεώσεις, και μετά να την κάνω για το Urban. Έτσι κι αλλιώς η απόδοσή μου τον τελευταίο καιρό είναι ημιαπελπιστικά χαμηλή, και τα "Μωρά" θα με τονώσουν αρκετά.

Ελπίζω ν' ακολουθήσει κι ο Γαβριήλ. Τελευταία έχει γίνει πχιο Σαλβαδορικός κι από μένα, ασούμε.

Οπότε τα λέμε μάλλον αύριο, γκαμπρέν κι άντε 10-12!

Υ.Γ.: Η Σ.Ν.Ε. υφίσταται ακόμα; Σκέφτομαι να τον στρατολογήσω και εκεί...

Υ.Γ. 2: Συμφωνώ απόλυτα με τη λύση των καταναγκαστικών (μουσικών) έργων. Κάτι τέτχοιο θα ήταν σύμφωνο με το σύνθημά μας "Να κινηθούμε για να μην κοιμηθούμε"...

Ανώνυμος είπε...

Καλά! Περιμένετε να χωρέσουμε πρώτα και μετά τα λέμε! Δε λέει να κάτσεις κι έξω. Πιάσανε τα κρύα! Αλλά με Σαλβαδόρ και Πουλή, τι κρύα και ξεκρύα!...
Μάκια!

Ανώνυμος είπε...

Τα θερμά μου συγχαρητήργια -εδώ δε μπορείς να πεις συνκακητήργια- στα λατρεμένα μας "Μωρά" για τη Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η βραδγιά που μας χάρισαν. Ειδικά ο Σαλβαδόρ τραγούδησε με όλη του την ψυχή, η έκφραση "τα έδωσε όλα" δεν είναι αρκετή για να περιγράψει το πάθος του την ώρα της ερμηνείας ασούμε...

Ήμασταν όμως κι εμείς φοβεροί, ε; Συμμετείχαμε τρελά...

Μόνο να μπορούσε να τραγουδήσει λίγη ώρα παραπάνω, βρε αδολφέ, χωρίς τον φόβο των μπάτσων!

Πάντα τέτχοια.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΓΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΛΙΟ...

ΝΤΙΝΙΩ