Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ο μπάμπης παπαδόπουλος (τρύπες κ.λπ.) τηλεφωνικά στα δΓιαμάντΓια


Μπάμπης Παπαδόπουλος. Τηλεφωνική συνέντεξη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης13Μαΐου2010. Χαρίζουμε και δύο retail copies, κανονικά σιντΓιά κι έτσι, από το νέο του έργο, με αναπλάσεις, ας τις πούμε έτσι, παλιών ρεμπέτικων, με τίτλο Απ τη σπηλιά τού Δράκου, στην puzzlemusik του Χρήστου Αλεξόπουλου.

Γιάννης

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

τι έρχεται στα δΓιαμάντΓια


Έχουμε ακόμη δύο Δευτέρες (10 και 17 Μαΐου) κανονικής άδειας να ...εκτίσουμε.
Είναι σχεδόν οριστικοποιημένες οι συνεντεύξεις (στο συνεντευξάδικο δΓιαμάντΓια) Film, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Socos και Tad Lansdale. Το βιβλίο τής τελευταίας (με τίτλο Η Μεταμόρφωσή μου) είχα τη χαρά να διορθώσω. Αλλά θα μιλήσουμε για αυτό (εκτός κι αν με παρασύρει ο τρελός χορός τής καθημερινότητας, και κάνω τη συνέντευξη, χωρίς να την έχω αναγγείλει στο μπλογκ) σε μερικές μέρες.
Για την ώρα, έχω μια υπερχείλιση χαράς, με αφορμή τα μπλουζάκια Funky Monkey, τα οποία και θα χαρίσουμε μες στη βδομάδα που αρχινάει αύριο-ου. Τα τισερτίδια έχουν το σχέδιο που φαίνεται στη φωτό. Το κίτρινο το τσίμπησα εγώ. Τα άλλα δύο (μάρκας Σολς άπαντα) είναι ανοιχτό μπλε. Κατά την κρίση μου, είναι από τα ωραιότερα δώρα, που δώσαμε ποτέ από την εκπομπή. Τα υπόλοιπα επί των ερτζΓιανών.

ΓΣ