Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2006

της Juliette το κάγκελο

Η ημιβλακειόητά μου προτείνει, εφεξής, τη θέσπιση της φράσεως: «έγινε της Juliette το κάγκελο!». Θα λέμε «έγινε της Juliette το κάγκελο!», κάθε φορά που τα επί σκηνής δΓιαδραματιζόμενα μάς θεώνουν, είστε; Ως εκ τούτου, καταργείται η φράση «έγινε της πουτάνας το κάγκελο!».
Αυτά και μερικά ακόμα γράφονται στο website τής kazan dB, το www.kazandb.com, σε μια απόπειρα ειζβολής τής Πα.Οι.ΔΓια., στο ιντερνετικό βασίλειο των φίλων μας kazandBιστών. Το ακριβές link: http://www.kazandb.com/news/n_simantiras.html. Mαζί με τα λόγια μας ζευγαρώνει η φωτό τού Σίμου Καραγαβριηλίδη (simeon @thetruth.com).
Προφανώς, ουκ εά με καθεύδειν το της Juliette τρόπαιον...

Γ.Σ.

6 σχόλια:

db είπε...

Στρέει!(ρήμα από τα παιδικά μας χρόνια.)Σαν να λέμε ok,ισχύει,deal,i do,σύμφωνοι..κτλ κτλ

Φένια είπε...

Ας είναι οπΧοιανού θέλεις το κάγκελο, αλλά έλεος πΧια!
Όχι άλλη Juliette!
Το οβερντοουζζζζζ θα μας κάνει να τη σιχαθούμε.

Χριστίνα είπε...

Έτσι, μπράβο, Φένια μου! Έχω αρχίσει και βαρΓιέμαι. Μήνας κοντεύει από τότε!

mystery falls down είπε...

Βαρέθηκα να βλέπω την Julliete. Τρισεκατομμύρια ακροατές απαιτούν νέο post.

Ημιανταπόκριση από τη συναυλία των Drad Astaire.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 23:15 και μία ώρα μετά έλαβε τέλος. Ακούστηκαν τα περισσότερα από τα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει, κάποια νέα (δύο από αυτά έλαμπαν) αλλά και διασκευές (αν δεν πράττω λάθος). Αρκετός κόσμος προσκύνησε (σχετικό αυτό) το ηχητικό θορυβώδες μοχθηρούργημά τους. Οι συνθέσεις τράβηξαν (δε γράφω ξεχείλωσαν γιατί το αποτέλεσμα ήταν κάποιες στιγμές πανέμορφο, ενώ άλλες απλά ικανοποιητικό) αρκετά σε διάρκεια. Κατά τη γνώμη μου τα καταφέρνουν περίφημα όταν δίνουν χώρο στη μουσική και όχι στην ερμηνεία ή στους στίχους. Ο ρυθμός συνήθως επαναλαμβάνονταν αλλά η κάθε παρεκτροπή μας χάριζε ευφορία. Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία και η καταξίωση απαιτούν και άλλες θυσίες (κατά συνέπεια και προσθήκη νέων στοιχείων).

Ο Τσιτσόπουλος εκπροσώπησε τον ανταγωνισμό και μετά το τέλος ποίησε (ένα άνευρο) dj set (αφήνοντας τη μουσική επικαιρότητα ανέγγιχτη. What you do to me. Το θυμάστε το τραγούδι των Teenage fanclub; Δεν γνωρίζει ότι πέρυσι κυκλοφόρησαν ένα πολύ καλό δίσκο;)!

db είπε...

Mystery?Ανταπόκριση στα comments και μάλιστα σε ποστ της juliette?Καλά έκανες και πήγες!Μόνο μία ώρα, πώς να τους χορτάσεις?

Φένια είπε...

Έλα ρε Σημαντηρακούλιηηη...Άλλαξέ το κι ας είναι και γιορτές...

Χρόνια Πολλά
Καλές γιορτές
κι ένα υπέροχο, αδαμαντινότατο 2007!
Σ` εσένα πρώτ` απ` όλα και σ` όλα τα δΓιαμάντΓια.
Πολλά φιλιά κι ελπίζω να περάσουμε όλοι, μαζί μαζί, ΚΑΙ το δΓιαμαντο2007!