Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005

Los de Abajos concert

Ότι και να πω για το χθεσινό live λίγο θα 'ναι. Ωραίο το ζέσταμα από τον Ράκια με τους Street Parade (Φωνή - κιθάρα, drums & Djaying [ ή αν προτιμάτε πικαπισμοί [[βλέπε βιβλιογραφία Terror Ex Crew]]] - αν και δεν έπαιξαν τη Μαριλού οι Αδαμαντιστές τους χαρήκαμε - για να ακολουθοήσουν οι εξαιρετικοί Los de Abajo. Δεν ήταν πλάκα τελικά το λογότυπο της πρόσκλησης 'The childrens of Manu Chao'. Στα χνάρια του Manu λοιπόν οι 10 los de Abajo κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους πάντες, τους πάντες εκτός από τον Σημαντήρα που έπρεπε να φύγει νωρίς για να πάρει τα χάπια του λόγω Αλτσχάιμερ.
Καταπληκτική ατμόσφαιρα για 1.5 περίπου ώρα. Δουλευταράδες μουσικοί μας χαρίσαν καλοδουλεμένα τραγούδια με παιχνιδιάρικα γυρίσματα και ξεσηκωτικούς ρυθμούς. Πολιτικοποιημένος στίχος (απ'ότι μπορώ να φανταστώ, καθόλου τυχαίο το σκετσάκι με τις μάσκες Kiss και Bush. Όπως και να 'χει όταν ξανάρθουν μην τους χάσετε.
Bonus της βραδιάς η έκτακτη εμφάνιση των One Drop. Ξανάμαναγέμισε η σκηνή με 9 ρέγγες και μετά από 45 λεπτά αναμονής το γλέντι συνεχίστηκε για όσους ήρωες είχαν κουράγιο να συνεχίσουν. 2:30 έφυγα από το club της Μύλου μαζί με τον Μαρκ και το κέφι ακόμα καλά κρατούσε.
Στο εξαίσιο τούτο live παρευρέθηκαν εpixies οι Αδαμαντιστές Νάσος, Φένια και Κωσταντίνα. Έλα μωρέ ποια Κωσταντίνα τώρα, η Ντηνιώ θέλω να πω.
Γκαμπρέν
Εφχαρίστο

Ράκιας


Los de Abajo

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άψογκοι! Υπέροχοι! Και ο Ράκιας και οι ΜεΧικάνοι! Συμφωνώ και επαυξάνω. Να μην τους χάσει κανείς αν ξαναεμφανιστούν. Και τα ΔΓιαμάντΓια όμως, δεν πήγαμε πίσω! Έτσι δεν είναι;

Εντάξει, Ημικάκιστε. Έπραξα λάθος, ντεν το ΄πε το Μαριλού. Το μπέρδεψα με το "Τόσο νωρίς". Αφού κι αυτό για τη Μαριλού λέει.
Συγχωρούμαι όμως. Αφού μας αρέσουν τα λάθη!

Μαρκ, μην ξεχάσεις το Μπλανκο. Αύριο στις 8!

Φένια